Az Instagram értesítésekkel kapcsolatos problémák? Nézze meg ezeket a tippeket

Első ránézésre azt hinné, hogy a Twitter és a Facebook uralja a közösségi média világát, de nem teljesen. Valójában az Instagram továbbra is fenntarthatatlan ütemben növekszik, egyes jelentések szerint a platform negyedévente 5% -kal növekszik.

Ez nem tűnhet soknak, de az alkalmazás átlépte az egymilliárdos határt, és gyorsabban növekszik, mint a Facebook és a Snapchat. Az Instagram Live bevezetésével egyre több felhasználó távolodik el más platformoktól, és csak az Instagram-ot használja.

Ez is csak kellemetlen

Ez azonban nem jelenti azt, hogy az alkalmazásnak nincsenek saját hibái. Az egyik ilyen probléma, amely mindenféle felhasználót sújt a híresektől kezdve az ülő és íróig, az értesítések. Az Instagram értesítései sokféle okból kifolyólag frusztrálóak, de vannak lépések, amelyeket meg lehet tenni a kijavításuk érdekében.

Az Instagram-értesítések kezelése

Az igazság az, hogy mi társadalomként túl sok értesítést kapunk nap mint nap. Legyen szó Facebookról, Twitterről, SMS-ről, e-mailről vagy Instagramról, túl sok értesítés érkezik folyamatosan az agyunkba.

Szerencsére bizonyos alkalmazások, sőt az Apple is új lendületet kapott, hogy segítsen nekünk kezelni ezeket az értesítéseket. De van, amikor azt szeretné, hogy értesítés érkezzen, és ez soha nem érkezik meg. Nem, nem arról beszélünk, hogy a Tinderen kísértetiesek lennének, de néhány Instagram-felhasználónál többen kijelentették, hogy vannak problémák.

Mielőtt azonban kezdenénk a problémákat, vessünk egy pillantást arra, hogyan kezelheti saját maga az Instagram-értesítéseket.

Az értesítések szüneteltetése

Ez év elején elindult egy frissítés, amely lehetővé teszi az értesítések szüneteltetését közvetlenül az Instagram alkalmazásból. Ez egy nagyon egyszerű és magától értetődő folyamat, de a következőképpen teheti meg:

 1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást iPhone-ján
 2. Érintse meg a „Profil” ikont a jobb alsó sarokban
 3. Érintse meg a jobb felső sarokban található három sort
 4. Válassza a lehetőségetBeállítások
 5. Érintse megÉrtesítések
 6. ToggleSzünet MindhozTovább pozíció
 7. Válassza ki, hogy meddig szünetelteti az Instagram értesítéseket

Ebben a menüben a következő lehetőségeket választhatja:

 • 15 perc
 • 1 óra
 • 2 óra
 • 4 óra
 • 8 óra

Miután kiválasztotta az értesítések szüneteltetésének időtartamát, addig nem kap több értesítést, amíg az időzítő lejárt. Ha azonban aktívan használja az Instagram szolgáltatást, akkor az alkalmazás továbbra is értesítéseket küld Önnek, amíg ki nem lép.

Abban az esetben, ha „szüneteltetni szeretné” az értesítéseket, egyszerűen kövesse a fenti lépéseket, amíg el nem jut az Értesítések oldalra. Ezután váltsonSzünet Mind hoz Ki pozícióban, és újra élvezheti az összes értesítést.

Kapcsolja ki a „Legutóbbi történetek” értesítéseket

Mindannyian ott voltunk korábban. Éppen a telefonunkon kavarogunk, és Instagram-értesítés érkezik a „Legutóbbi történet” vagy a „johnappleseed Elküldték első történetüket”. Ezután megtörténik a szemforgatás, és csak felfelé csúsztatva utasíthatja el az értesítést. Szerencsére az Instagram meghallgatta a panaszokat, és hozzáadta ezek kiigazításának lehetőségét.

 1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást iPhone-ján
 2. Érintse meg a „Profil” ikont a jobb alsó sarokban
 3. Érintse meg a jobb felső sarokban található három sort
 4. Válassza a lehetőségetBeállítások
 5. Érintse megÉrtesítések
 6. Válassza a lehetőségetBejegyzések, történetek és megjegyzések

Az értesítések ezen része kissé hosszabb, mint mások, mivel még néhány olyan kategóriát felölel, amelyek máshol nem találhatók.

Ezen az oldalon az alábbiakhoz igazíthatja az értesítéseket:

 • Kedveli
 • Kedvelések és megjegyzések a rólad készült fotókhoz
 • Fotók rólad
 • Hozzászólások
 • Komment Likes
 • Első hozzászólások és történetek

Vannak olyan esetek, amikor a felhasználók átmennek és átkapcsolják a vonatkozó opciókat Kikapcsolt helyzetbe, és az értesítések még mindig beérkeznek. Elsősorban ez történikLegfrissebb történetek, és úgy tűnik, hogy még mindig nincs "javítás" erre.

Kapcsolja ki az Instagram Live értesítéseit

Az Instagram Live egyike azoknak az értesítéseknek, amelyek sóhajt és szemforgatást okoznak. De szerencsére egyszerűen kikapcsolhatja ezeket, ha soha nem érdekli őket, vagy módosíthatja a beállításokat, hogy csak akkor értesüljenek, ha valaki követi a bejegyzéseket.

 1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást iPhone-ján
 2. Érintse meg a „Profil” ikont a jobb alsó sarokban
 3. Érintse meg a jobb felső sarokban található három sort
 4. Válassza a lehetőségetBeállítások
 5. Érintse megÉrtesítések
 6. Válassza a lehetőségetÉlő és IGTV

Innen lehetőségek nyílnak az Élő videók, az IGTV videófeltöltések és az IGTV nézetek számlálására. Egyszerűen menjen végig, és állítsa be az értesítéseket a preferenciáihoz, hogy azok ne őrüljenek meg olyan tartalommal, amely nem érdekel.

Használja ki a képernyőidő előnyeit

Korábban említettük, hogy az Apple arra törekszik, hogy a felhasználók kijussanak a telefon képernyőjükről és visszatérjenek a való világba. A vállalat ezt a legnagyobb módon a Screen Time segítségével végzi.

Így megtekintheti és kezelheti, hogy mennyi időt fordítanak különféle alkalmazásokra, játékokra, sőt konkrét webhelyekre is. De a nyers használati adatok megtekintése mellett a Képernyőidő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy korlátokat szabjanak meg ezeknek az alkalmazásoknak, beleértve az Instagramot is.

Az alábbiak szerint állíthatja be a képernyőidőt az Instagram használatának és értesítéseinek korlátozásához:

 1. Nyissa meg iPhone Beállítások alkalmazását
 2. Görgessen lefelé, és érintse meg a gombotKépernyő idő
 3. Válassza a lehetőségetApp Limits
 4. Koppintson aAdd Limit
 5. Válassza a lehetőségetA közösségi hálón való kommunikáció
 6. A legördülő menüből koppintson a gombraInstagram
 7. Koppintson aKövetkező a jobb felső sarokban

Ezután megjelenik a görgő, hogy kiválassza, mennyi ideig használhatja az alkalmazást a korlát elérése előtt. A görgő alatt lehetőség van testre szabni, hogy mely napokon érvényesüljön ez az időkorlát, majd érintse meg a elemetHozzáadása jobb felső sarokban.

Ez csak egy módja annak, hogy korlátozza az Instagram használatát, ha kissé függővé vált. Ez nem feltétlenül segít az értesítések korlátozásában, amíg a határidő le nem telik, de mindenképpen segít, miután elérte a korlátot.

Az Instagram értesítései nem jelennek meg vagy nem frissülnek?

Tehát mit kell tennie, ha egy ideje használja az Instagram-ot, és az értesítések csak leállnak? Történt valami az alkalmazással, elfelejtette visszakapcsolni az értesítéseket? Íme néhány dolog, amelyet ellenőrizni kell abban az esetben, ha az értesítések nem működnek megfelelően.

Ellenőrizze az új frissítést

Az első és legkézenfekvőbb dolog, amellyel ellenőrizni kell, hogy az Instagram alkalmazás nem működik-e megfelelően, az annak frissítése. Bármilyen okból, ha a felhasználó nem frissíti az alkalmazásokat félig gyakran, akkor az alkalmazás különböző funkciói leállnak.

A következő módon ellenőrizheti az alkalmazásfrissítést:

 1. Nyissa meg aAlkalmazásboltaz iPhone-on
 2. Koppints a profilképedre a jobb felső sarokban
 3. Görgessen le aFrissítésekszakaszban találhatóSzemélyre szabott ajánlások

Lapozhat a lehetséges frissítések listáján, hogy megnézze, szerepel-e az Instagram. Vagy lapozhat még lejjebb, hogy megnézze, mikor érkezett meg az Instagram utolsó frissítése, hogy kiderüljön, van-e valami más probléma.

Mi a helyzet az engedélyekkel vagy az esetleges korlátozásokkal?

Ritkán előfordulhat, hogy értesítéseket fut be olyan alkalmazásokról, amelyek látszólag kikapcsolják magukat. Ez nem azt jelenti, hogy Ön maga is átment és megcsinálta, de az alkalmazások időről időre furcsán működnek.

Van néhány jelentés arról, hogy az Instagram értesítései kikapcsoltak iOS-szinten, a Beállítások alkalmazásból.

Így ellenőrizheti, hogy minden jó:

 1. Nyissa meg aBeállításokalkalmazást az iPhone-on
 2. Koppintson aÉrtesítések
 3. Görgessen lefelé, és válassza a lehetőségetInstagram

Az Apple megkönnyítette az értesítések rendszerszinten történő ellenőrzését, és ezt így teszi. Ebben a menüben meg kell győződnie arról, hogy az értesítések fent vannak-e engedélyezve, majd ellenőrizze, hogy a Hangok, Jelvények, és Figyelmeztetések mind be vannak kapcsolva.

Ha közvetlenül az Instagram értesítési beállításaiba szeretne ugrani, az alján található egy kényelmes gomb, amely az „Instagram értesítési beállításai” feliratú. Ez egyenesen az alkalmazás Értesítés szakaszába vezet, hogy továbbra is ellenőrizzen mindent.

Győződjön meg arról, hogy az értesítések nincsenek némítva vagy „szüneteltetve”

A fenti szakaszban megvizsgáltunk néhány különböző módszert az Instagram-értesítések kezelésére. Ez magában foglalta az értesítések „szüneteltetését” vagy egyszerűen a Stories és az Instagram Live értesítéseinek kikapcsolását.

Ha még nem kapott értesítéseket, javasoljuk, hogy térjen vissza az Értesítési beállításokhoz, és ellenőrizze még egyszer a korlátozásokat. Így teheti meg:

 1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást iPhone-ján
 2. Érintse meg a „Profil” ikont a jobb alsó sarokban
 3. Érintse meg a jobb felső sarokban található három sort
 4. Válassza a lehetőségetBeállítások
 5. Érintse megÉrtesítések

Innen nézze át a listát, és ellenőrizze, hogy az értesítéseket szüneteltették-e vagy némították-e a különböző szakaszoknál. Ha minden jól néz ki, próbáljon meg néhány fontos beállítást kikapcsolni, majd újra bekapcsolni, majd várni, és ellenőrizze, hogy működik-e a következő értesítéssel.

Hol vannak az Instagram DM értesítéseim?

Mivel az Instagram népszerűsége folyamatosan növekszik, ez azt jelenti, hogy az alkalmazás több aspektusát használják, például a közvetlen üzeneteket. Úgy tűnik azonban, hogy a Történetek értesítések mellett az Instagram DM-ek újabb fájó pontot jelentenek a problémákkal kapcsolatban.

Az Instagram Értesítések némítva vannak?

Nem lehet meglepetés, de az első lépés az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a DM-értesítések megfelelően működnek-e. Ez megtalálható az Instagram alkalmazás Beállítások paneljén.

 1. Nyissa meg a Instagram alkalmazást az iPhone-on
 2. Koppintson a „Profil” ikonra a jobb alsó sarokban
 3. Érintse meg a jobb felső sarokban található három sort
 4. Válassza a lehetőségetBeállítások
 5. Érintse megÉrtesítések
 6. Válassza a lehetőségetKözvetlen üzenet

Most, hogy kinyitotta a panelt, meg kell győződnie arról, hogy az üzenetkérések, az üzenetek, a csoportos kérelmek és a videocsevegések mindegyike be van kapcsolvaTovább.

Amikor a Videocsevegések szakaszról van szó, érdemes megváltoztatni a választást erre:Mindenkitől ha be volt kapcsolvaAz emberektől akiket követek. Ez biztosítja, hogy megfelelő értesítéseket kapjon a Video Chat-ekről, arra az esetre, ha egy ismerőse új IG-fiókot kapna.

Mi a helyzet az általános értesítési beállításokkal?

Fontos az összes jelölőnégyzet bejelölése, ha Instagram-értesítési problémái vannak. A következő lépés az iPhone Beállítások alkalmazásába való belépés, hogy rendszerszinten ellenőrizze az értesítési beállításokat.

 1. Nyissa meg aBeállításokalkalmazást az iPhone-on
 2. Koppintson aÉrtesítések
 3. Görgessen lefelé, és válassza a lehetőségetInstagram

Győződjön meg arról, hogy az Értesítések be vannak kapcsolva aTovább riasztásokkal, hangokkal és jelvényekkel együtt. Amint azt korábban említettük, néha ezek az opciók ok nélkül kikapcsolódhatnak, és meg kell győződnie arról, hogy nem ez a helyzet.

Tehet még valamit?

Ez az utolsó lehetőség meglehetősen furcsának tűnhet, különösen, ha figyelembe vesszük az Instagram felhasználók nagyságát és puszta mennyiségét. De néhány IG-felhasználó kijelentette, hogy a probléma közvetlen bejelentése az Instagramnak megoldotta problémáikat a DM-értesítések hiányával.

Így jelentheti a problémát az Instagram alkalmazásban:

 1. Nyissa meg a Instagram alkalmazást az iPhone-on
 2. Érintse meg a „Profil” ikont a jobb alsó sarokban
 3. Érintse meg a jobb felső sarokban található három sort
 4. Válassza a lehetőségetBeállítások
 5. Koppintson aSegítség
 6. Válassza a lehetőségetJelentem a problémát
 7. Érintse megValami nem működik

Innen megjelenik egy párbeszédpanel, amellyel megadhatja azt a kérdést, amely pusztítást okoz a használatával. Még egy gomb is található a tetején, hogy megbizonyosodjon arról, hogy telepítette-e az Instagram aktuális verzióját az iPhone készülékére.

Ezzel a gombbal közvetlenül az App Store Instagram-listájára juthat. De a fent említett felhasználók kijelentették, hogy a DM-k 30 perc vagy néhány óra múlva megkezdik működésüket.

Következtetés

Kétségtelen, hogy az Instagram valószínűleg tovább fog növekedni, különösen, ha egyre több felhasználó kap új mobiltelefont. Ez különösen igaz azokra, akik nagyszüleiket vagy más családtagjaikat szeretnék a platformra felvenni, hogy könnyedén osszák meg a képeket.

Csakúgy, mint bármely más alkalmazásnak, ennek is van saját csuklása, és meg kell győződnie arról, hogy az Instagram-értesítései megfelelően működnek-e. Ha talált más javítást vagy bármilyen más problémába ütközött, hangozzon az alábbi megjegyzésekben, és szívesen segítünk!

Legutóbbi hozzászólások