Az iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone Pro Max újraindításának kényszerítése

Az iPhone 11 Pro és az iPhone 11 Pro max a legfejlettebb iPhone, amelyet az Apple készített. Az új Pro sorozat iPhone-ok a teljesítmény és a tartósság érdekében készültek. Ennek ellenére lehetnek szoftverekkel (iOS) kapcsolatos csuklások, amelyek megkövetelhetik az iPhone 11 Pro vagy az iPhone 11 Pro Max újraindításának kényszerítését, vagy a készülék DFU módba állítását.

Ebben a rövid cikkben végigvezetjük azokat a lépéseket, amelyek bemutatják, hogyan lehet kényszeríteni az iPhone 11 újraindítását, és szükség esetén végezzen DFU módot.

Az iPhone 11 / iPhone 11 Pro / iPhone 11 Pro Max újraindításának kényszerítése

Gyorsan egymás után hajtsa végre az alábbi három lépés sorrendjét.

Három egyszerű lépés az iPhone 11 Pro újraindításának kényszerítésére
 1. Nyomja meg és engedje fel a Hangerő növelése gombot
 2. Nyomja meg és engedje fel a Hangerő csökkentése gombot
 3. Tartsa nyomva az oldalsó gombot, amíg az iPhone 11 újraindul

Ha az iPhone 11 nem indul újra a fenti 3. lépés végén, akkor lehet, hogy kissé túl lassan hajtja végre a sorrendet. Próbáljon meg néhányszor, és meg fogja csinálni. Ez különösen igaz azokra a felhasználókra, akik iPhone 11-re és iPhone 11 Pro-ra frissítenek a régebbi modellekről, például az iPhone 6S-ről.

Ezeknek az új iPhone készülékeknek az erő újraindítási folyamata hasonló az iPhone X, iPhone XS sorozatú készülékek folyamatához.

Ha egyszerűen le akarja állítani az iPhone 11-et, akkor a Beállítások alkalmazáson keresztül is megteheti. Érintse meg a Beállítások> Általános elemet, és görgessen le a képernyő aljáig, és válassza a „Leállítás” lehetőséget.

DFU mód az iPhone 11 Pro készüléken, ennek módja

Azoknak a nagyon ritka alkalmaknak, amikor az iPhone 11-et DFU módba kell állítania az iPhone teljes hibajavítása vagy helyreállítása érdekében az iTunes használatával, itt található a lépések sorrendje. A Hangerő és az oldalsó gombokat gyorsabban kell végrehajtani, hogy a helyreállítási mód megjelenhessen az iTunes alkalmazásban.

 • Csatlakoztassa iPhone 11 készülékét számítógépéhez, villám-USB kábellel.
 • Nyissa meg az iTunes alkalmazást a számítógépén
 • Nyomja meg és engedje fel a Hangerő növelése gombot.
 • Gyorsan nyomja meg és engedje fel a Hangerő csökkentése gombot.
 • Tartsa lenyomva az Oldalsó gombot 10-15 másodpercig, amíg az iPhone képernyője fekete nem lesz
 • Nyomja meg és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot
 • Következő Nyomja meg és tartsa lenyomva 5 másodpercig a Hangerő csökkentése gombot, majd engedje fel az Oldalsó gombot, miközben további 10 másodpercig folytatja a Hangerő csökkentése gombot. Ha ezeket a lépéseket megfelelően hajtják végre, akkor a kijelzőnek fekete színűnek kell maradnia, szöveg és logók nélkül.
 • Látnia kell a “Az iTunes helyreállítási módban észlelt egy iPhone-t. Vissza kell állítania ezt az iPhone-t, mielőtt használni tudná az iTunes alkalmazással.
 • Most használhatja az iOS visszaállítását az iPhone készülékén.

A DFU módból való kilépés (fekete képernyő az iPhone-on) sokkal egyszerűbb folyamat. Gyorsan hajtsa végre ezt a három lépést.

 • Nyomja meg és engedje fel a Hangerő növelése gombot.
 • Nyomja meg és engedje fel a Hangerő csökkentése gombot.
 • Nyomja meg és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó.

Reméljük, hogy az iPhone 11 továbbra is a legjobb teljesítményt nyújtja, és nem kell DFU módot használnia. Reméljük azt is, hogy megvásárolta az AppleCare + terméket az új iPhone 11-hez.

  Az iOS rendszerrel kapcsolatos súlyos problémák esetén (a kijelző fekete képernyője és az iPhone 11 nem reagál), vagy ha az iPhone 11 továbbra is újraindul, akkor forduljon az Apple ügyfélszolgálatához és kérje segítségüket.

  Legutóbbi hozzászólások