Hogyan juttathatja vissza az Apple termékeket kedvenc kiskereskedőihez

Ez az évszak, amikor a 2019-es ünnepi szezon rajtunk van, és nagyon örülünk, hogy végigcsinálhatjuk az összes ajándékunkat. De mit kell tennie, ha az egyik kívánt Apple termék hibás lesz?

Vagy esetleg fel akarja cserélni ezeket a rendszeres AirPod-okat az új és divatos AirPods Pro-ra? Nos, az első lépés az ajándékutalvány megszerzése, majd meg kell találnod, hová kell menni, hogy visszaszolgáltasd. Összeállítottuk a legnépszerűbb online és személyes üzletek listáját, hogy kitaláljuk, hogyan lehet visszaküldeni ezeket az Apple termékeket.

Tégla és habarcs üzletek

Ha olyan szerencséd van, hogy el tudsz menni egy „tégla és habarcs” boltba, valószínűleg ez lesz a leggyorsabb módja annak, hogy visszaszerezzék vagy kicseréljék a terméket.

Apple üzletek

Néhány év hagyománya szerint az Apple bemutatta új „Ünnepek visszatérési szabályzata”, Amely november 15-én kezdődött. Ha egy cikket az Apple online áruházában vásároltak november 15. és december 25. között, akkor a terméket január 8-ig lehet visszaküldeni.

Ha nem tud bejutni egy Apple Store-ba, a következőket kell tennie:

 1. Látogasson el az Apple oldaláraFiókja oldalt, és válassza a lehetőségetVissza ajándékot
 2. Írja be a visszaküldött tétel sorozatszámát vagy rendelési számát
 3. Ha a rendelési számot használja, adja meg aUPC szám található a csomagoláson
 4. Adja meg az elérhetőségi adatokat, majd válassza a lehetőségetFolytatni
 5. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, majd válassza a lehetőségetPrint Return Label

Ha a vásárlás 11/15 előtt vagy 12/25 után történt, akkor a szokásos 14 napos visszaküldési irányelvek vonatkoznak rád.

Legjobb vásárlás

Sokkal több Best Buy helyszín található, mint az Apple Stores, így könnyebb megtalálni a Best Buy-ot a termék visszaszolgáltatásához. Ha Ön vagy családtagja a Best Buy Elite vagy az Elite Plus tagja, akkor további előnyöket biztosít Önnek.

Feltéve, hogy a terméket novemberben vagy decemberben vásárolták, január 14-ig kell visszaküldeni. Van azonban néhány kivétel:

 • Mobiltelefonok
 • Celluláris tabletták
 • Cellular Wearables
 • AppleCare havi tervek
 • Főbb készülékek (alátétek, hűtőszekrények stb.)

Ami a Best Buy Elite vagy az Elite Plus tagokat illeti, ha a terméket november 1. és december 31. között vásárolták meg, akkor valamivel hosszabb ideig tart. Az elit tagoknak az ajándék átvételétől számított 30 nap áll rendelkezésükre. Az Elite Plus tagjainak az ajándék átvételétől számított 45 nap áll rendelkezésükre.

Walmart

Kép jóváírás: Wikimedia

Nehéz átmenni egy városon, és nem találni Walmartot a közelben. Valójában a Walmart rendelkezik az egyik legjobb visszatérési politikával a 2019-es ünnepi szezonban. Így bomlik le:

 • 14 napos standard visszatérési idő = meghosszabbítva január 10-ig
 • 30 napos visszatérési idő = meghosszabbítva január 25-ig
 • 90 napos standard visszatérési idő = Nincs változás

Ami megfelel a különböző visszatérési ablakoknak, a lehetőségek meglehetősen egyszerűek. Ha Ön előre fizetett vagy utólag fizetett (szerződéses) iPhone-t kapott, akkor január 10-ig áll rendelkezésére.

Ami még jobb mind az ajándékozónak, mind az ajándékozottnak, az a tény, hogy az október 24. és december 25. között vásárolt tárgyakra vonatkozik. Ez megkönnyíti azok életét, akik korábban kezdték el az ünnepi vásárlást, mint mások.

Cél

A Walmarthoz hasonlóan a célhelyek is megtalálhatók mindenhol, és a kiskereskedő nagyszerű visszatérési politikát kínál. Feltéve, hogy a terméket a kézhezvételtől számított 90 napon belül megvásárolta, visszaküldheti a Target-nak, és visszatérítést vagy cserét kaphat. A fogás itt az, hogy az elemet fel kell nyitni, különben részleges visszatérítést kaphat.

Írószer üzlet

Ha az Office Depotról van szó, a kereskedő megköveteli, hogy rendelkezzen ajándékutalvánnyal vagy eredeti bizonylattal. Ebben az esetben január 14-ig kell visszaküldeni a termékeket. A nagyszerű dolog itt az, hogy ez a visszaküldési irányelv az október 1. és december 24. között vásárolt termékekre érvényes.

Kapcsok

A november 1. és december 24. között vásárolt ajándékok a Staples Holiday Return Policy kategóriájába tartoznak. Ez azt jelenti, hogy a vásárlás dátumától számítva január 5-ig vagy 14 napig áll rendelkezésre, amelyik hosszabb.

Micro Center

Meglepő, hogy a Micro Center nem rendelkezik speciális üdülési célú visszaküldési politikával. Ehelyett a vásárlás dátumától számított 30 napos szokásos visszaküldési politikára kell támaszkodnia. Ez egy kissé lesújtó, de a 30 nap általában jobb, mint a mások által kínált 14 nap.

Fry’s Electronics

Elsősorban Kaliforniában és Texasban található Fry's a nyugati part egyik legnépszerűbb elektronikus kiskereskedője. A november 29. és december 24. között történt vásárlások 2020. január 14-ig visszatéríthetők.

Costco

Ez nem lehet meglepetés, és nyilvánvaló okokból, de a Costco nem kínál ünnepi visszatérési politikát. Ennek az az oka, hogy minden nagykereskedőnél történt vásárlás visszatéríthető a vásárlás dátumától számított 90 napig.

BJ nagykereskedelmi klubja

A BJ nagykereskedelmi klubja ugyanazt a folyamatot és követelményeket követi, mint a Costco, és 90 napos visszatérési időt kínál a számítógépek és az elektronika számára. Biztosítania kell azonban, hogy az összes tartozék továbbra is szerepeljen abban az esetben, ha az elemet kinyitották.

Mobiltelefon-hordozók

A fuvarozók összességében kissé bonyolultabbak, mivel általában szerződéseket és újratöltési díjakat kell kezelni. De az ünnepek alkalmával ezek a szállítmányozók némelyikük megkönnyíti a termékek visszaszállítását azáltal, hogy meghosszabbítja a visszatérési ablakokat.

Verizon

A Verizon üdülési visszaküldési szabályzata kimondja, hogy a november 28. és december 31. közötti vásárlások január 15-ig visszaküldhetők vagy cserélhetők. Ez jó mind az eszközök, mind a kiegészítők számára, azonban utánpótlási díjat kell fizetni. Eszközök visszaküldése vagy cseréje esetén rendelkeznie kell az összes mellékelt tartozékkal, és 50 USD újratöltési díjat kell fizetnie, hacsak nem Hawaii-on lakik.

AT&T

Az AT&T nem kínál külön visszatérési szabályzatot a 2019-es ünnepi szezonra. Ehelyett a szállítás dátumától számítva legfeljebb 30 nap áll rendelkezésére, ha az eszközt online megrendelték. Azok számára, akik eszközöket vásároltak a boltban, a vásárlástól számított 14 nap áll rendelkezésére a visszatérítésre. Ami az utánpótlási díjat illeti, az AT&T eszközenként 35 dollárt számít fel, ha visszaküldik vagy kicserélik.

Sprintel

A Sprint megpróbált mindent megtenni, hogy még inkább „ügyfélközpontúbbá” váljon a 4. helyezés rangsorában. A vállalat nyilvánosságra hozta az új teljes elégedettségi garanciát, amely 30 napot biztosít a felhasználóknak a Sprint szolgáltatásának kipróbálására, és ha Ön nem elégedett, a belépési díjakat visszatérítik.

Ha Ön már Sprint előfizető, akkor 30 nap áll rendelkezésére a vásárlás dátumától, és 45 dollárt kell fizetnie az utánpótlási díjért. Ha azonban bontatlanul és aktiválatlanul küldi vissza az eszközt, akkor ettől a díjtól el lehet tekinteni.

T-Mobile

Meglepő módon az „UnCarrier” nem nyújt kiterjesztett ünnepi visszatérési politikát. Ehelyett a vásárlás dátumától vagy a szerződésben szereplő lízing dátumától számítva legfeljebb 14 nap áll rendelkezésére a termékek cseréjére vagy visszaküldésére. Ami az utánpótlási díjat illeti, a csatlakoztatott táblagépek díja 75 dollár, az okostelefonoké vagy a csatlakoztatható hordozható eszközöké pedig 50 dollár.

Online kiskereskedők

Sokat vásárolnak az interneten, különösen az elmúlt években, a Black Friday / Cyber ​​Monday hétfői értékesítés minden korábbinál korábban kezdődik. Ez azt jelenti, hogy néhány kiskereskedő kegyelme lesz, és szigorúbb szabályokat vagy eljárásokat kell követnie.

amazon

Bármely cikket, amelyet az Amazon.com szállított november 1. és december 31. között, január 31-ig teljes visszatérítéssel visszaküldhetjük. A visszatérési folyamat megkezdése egyszerű, mivel csak be kell jelentkeznie az Amazon weboldalára, meg kell nyomnia a Visszatérítés és visszatérítés gombot, és be kell tartania a képernyőn megjelenő utasításokat. Ezután a jóváírást visszaküldik Önnek, és felhasználhatja egy másik eszköz vásárlásához.

Bizonyos esetekben vannak olyan kiskereskedők, amelyeknek van kirakatuk az Amazon-on, de nem az Amazon erőforrásain keresztül szállítanak. Ezekben az esetekben továbbra is követheti a fenti lépéseket, de a visszaküldési politika a kereskedőtől függően változhat.

eBay

Az eBay a legtrükkösebb kiskereskedő, aki navigál, amikor a visszatérésekről van szó, mert a webhely kirakatként működik a különböző „eladók” számára. Ez azt jelenti, hogy az eladó kegyelmében áll, akitől a terméket vásárolták, és a visszatérési politika változhat. Minden vásárlás esetén azonban az eladónak 3 napon belül meg kell oldania a problémákat, különben az eBay lépéseket tesz és felülvizsgálja az esetet.

B & H fénykép

A lista legjobb visszaküldési politikája a B&H Photo embereitől származik. A vállalat meghosszabbította az ünnepnapokra vonatkozó visszaküldési szabályzatát a 2019. november 1. és 2020. január 1. közötti vásárlásokra. Az ezen időpontok között megvásárolt termékek 2020. február 1-ig vagy a vásárlás dátumától számított 30 napig visszaválthatók vagy kicserélhetők hosszabb).

A visszaküldés vagy a csere kezdeményezése érdekében megteheti online, telefonon vagy a B & H Live Chat funkcióján keresztül. Ki kell töltenie egy visszaküldési űrlapot, majd azt a megfelelő visszaküldési címkével együtt vissza kell szállítania.

Adorama kamera

Az Adorama visszatérési szabályzata kimondja, hogy a vásárlást követően 30 nap áll rendelkezésére arra, hogy a termékeket teljes visszatérítéssel, a szállítási költségek levonásával visszaküldje. Az eszközöknek / termékeknek minden eredeti csomagolással, anyaggal és tartozékkal kell rendelkezniük. Az Adorama „VIP360” tagságára beiratkozottak számára a vásárlás dátumától számítva legfeljebb 60 nap áll rendelkezésére termékek vagy eszközök visszaküldésére.

Következtetés

Az ünnepi szezon mindig mozgalmas évszak, és nem igazán nyugszik le egészen a következő évig. Ez azért van, mert a család nem egy időben ünnepli az ünnepeket utazás vagy más tervek miatt.

Amikor azonban végre kicsomagolja ezeket az ajándékokat, és cserére van szükség, a kiskereskedők általában túlmutatnak azon, hogy fájdalmatlanná tegyék ezt a folyamatot. Bár nem minden kiskereskedő olyan nagyszerű, mint az Apple vagy a B&H, néhányan mégis többet csinálnak, mint amire számítani lehetne.

Hangzik el a megjegyzésekben, és tudassa velünk, mit vár a 2019-es ünnepekre.

Legutóbbi hozzászólások