A Music App Widget elakadt az iOS 11 zárolási képernyőn? Hogyan lehet javítani a zene képernyőjét

Az Apple még 2017 novemberében jelentette meg az iOS 11-et, és egy kis javulást jelentett a felületen az iOS 10-hez képest. A motorháztető alatt azonban számos új funkció integrálódott, köztük a „drag and drop”. 'Az iOS frissítés problémája az összes hiba, amely a felhasználókat sújtja. Az egyik ilyen hiba, amelyet találóan az iOS 11 zenei hibának neveznek, magában foglalja az Apple Music alkalmazást a zárolási képernyőn, akkor is, ha nem hallgat semmilyen zenét.

Ezt a kérdést jól dokumentálták az Apple hivatalos támogatási fórumai, valamint más webhelyek és fórumok, például a Reddit. Csakúgy, mint ezekkel a „kisebb” hibákkal kapcsolatban, még nem jelent meg hivatalos válasz vagy hibajavítás. Így az emberek új módszereket próbálnak ki, és egyedül találnak megoldásokat.

Ajánlott olvasmány

 • Az Apple Music nem működik iPhone vagy iPad készüléken? Javítások
 • Az automatikus zenei vezérlések letiltása az Apple Watch-on
 • Az üzenetek és az iMessage problémák kijavítása az iOS 11 rendszerben

Ma megvizsgálunk néhány lehetséges javítást, amelyek segítenek megszabadulni ettől az idegesítő Apple Music widgettől a zárolási képernyőn. Sajnos ez a hiba egy kicsit tolakodóbb, mint hogy csak bezárja az Apple Music alkalmazást az alkalmazásváltóból.

Ha a problémája valami más, nézze meg az iDevices-en nem működő Apple Music kijavításáról szóló átfogó cikkünket és más tippeket az iOS zenei hibáinak kezeléséről.

Javítás az alapokkal

Bár már kijelentettük, hogy a "beragadt" widget javítása nem fog működni, ha egyszerűen bezárja az Apple Music alkalmazást. Természetesen innen indulhat, mielőtt áttérne a mélyebb hibaelhárítási lépésekre.

Ha egy alkalmazás bezárása nem működik, akkor a következő módszer, amelyet kipróbálunk, az eszköz újraindítása. Néhány felhasználó azt állította, hogy ez bevált számukra, mivel a widget eltűnt, miután az iPhone megfelelően újraindult.

A „hard reset” egy másik lépés, amelyet néhányszor megemlítettek lehetséges javításként. Úgy tűnik, hogy a probléma az, hogy a felhasználók attól tartanak, hogy ez ugyanazt jelenti, mint a „gyári alaphelyzetbe állítást”. Ez nem így van, mivel a „kemény visszaállítás” azt jelenti, hogy kikapcsolja iPhone vagy iPad készülékét, győződjön meg arról, hogy teljesen ki van kapcsolva, és a bekapcsolás előtt 30 másodpercig tartsa kikapcsolva a készüléket. Egyik beállítás sem fog elveszni, és iPhone-jának újra működőképesnek kell lennie.

Kicsit összetettebb

Ha az újraindítás még mindig nem távolította el a modult a zárolási képernyőről, akkor elmélyültebb módszereket vizsgálunk.

Az első a következő lépéseket tartalmazza:

 1. Húzza ujját felfelé vagy felülről a Vezérlőközpont megnyitásához
 2. Érintse meg és tartsa lenyomva a zenei modult 3 másodpercig a teljes zenei widget megnyitásához
 3. Miután kinyílt, ellenőrizze, hogy a zenéje nem szól-e
 4. Koppintson a widgeten kívüli „szürke” területre

Néhány ember lövést adott erre a módszerre, és azt állította, hogy bezárja az Apple Music alkalmazást, és eltávolítja a képernyőzár widgetet.

Van egy másik módszer is, amely megköveteli, hogy belemerüljön az Apple Music beállításaiba. Ennek köze van a „Show Music” funkcióhoz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vagy használják, vagy eltávolítsák az Apple Music streaming szolgáltatást magából a Music alkalmazásból.

Az alábbi lépésekkel tilthatja le a „Zene megjelenítése” lehetőséget az Apple Music alkalmazáshoz:

 1. Nyisd meg a beállításokat
 2. Válassza a „Zene” lehetőséget
 3. Váltsa az „Apple Music megjelenítése” lehetőséget
 4. Indítsa újra

Ez a módszer kissé furcsa lehet azok számára, akik rendszeresen használják az Apple Music alkalmazást, mivel a Zene alkalmazás fülét eltávolítják. Azt mondták azonban, hogy megoldja a problémát a felhasználók számára, így ez a módszer legalább megér egy lövést.

Utolsó üdülőhely (ek)

Az utóbbi néhány lehetőség, amely itt van, megköveteli, hogy egy kicsit jobban belemerüljön a beállításokba. Az első lépésben teljesen kikapcsolja az Apple Music értesítéseit.

Kapcsolja ki a zenei alkalmazás értesítéseit

 1. Nyisd meg a beállításokat'
 2. Görgessen lefelé, és válassza az „Értesítések” lehetőséget
 3. Válassza a „Zene” lehetőséget
 4. Válassza az „Értesítések engedélyezése” lehetőséget
 5. Indítsa újra

Kapcsolja ki a Video Auto Play funkciót

A közelmúltban az Apple azon dolgozik, hogy zenei videókat és még sok mást integráljon az Apple Music alkalmazásba. Ennek mellékhatása lehet, hogy a lezárási képernyős widget nem teljesen érti, hogy nem játszik le tartalmat, és valószínűleg a tartalom tényleges lejátszására vár.

Ezek a lépések segítenek kikapcsolni az iOS automatikus lejátszási funkcióját:

 1. Nyisd meg a beállításokat
 2. Válassza az „iTunes és App Store” lehetőséget
 3. Válassza a „Videó automatikus lejátszása” lehetőséget
 4. Válassza az „Off” lehetőséget
 5. Indítsa újra

Kapcsolja ki a Mai nézetet

Az általunk javasolt utolsó lehetőség megköveteli, hogy kapcsolja ki az értesítésekből a „Mai nézetet”.

Úgy tűnik, hogy ez zavarhatja az Apple Music alkalmazást, és akkor is kényszeríti a lezárási képernyő modult, hogy akkor is megjelenjen, ha a zene folyamatosan játszik.

Kapcsolja ki a Mai nézetet

 1. Nyisd meg a beállításokat'
 2. Válassza a „Touch ID és jelszó” lehetőséget
 3. Írja be a jelszavát
 4. A mai nézet görgetése és váltása
 5. Indítsa újra

Mi legyen a következő?

Ha ezek a lépések nem működtek az Ön számára, vagy a zárolási képernyő widget egy idő után újra megjelenik, akkor azt gondolhatja, hogy nincs szerencséje. Fordulhat az Apple ügyfélszolgálatához, hogy megtudja, vannak-e olyan változások, amelyeket az Apple tud, hogy mi nem.

Mint valaki, aki jelenleg az iOS 12 Public Beta verzióját ringatja, igazolhatom, hogy a legújabb frissítés megoldotta magamnak a problémát. Lehet, hogy fontolóra veszi ezt, de fontos megjegyezni, hogy ezek a béta programok más területeken is tartalmaznak különféle hibákat.

Ha véletlenül van egy másik módszere, amelyet itt nem tárgyaltunk, kérjük, nyugodtan ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket!

Olvasói tippek

 • Számomra a javítást az okozta, hogy először letiltottam az iCloud Zenekönyvtárat, újraindítottam, majd az újraindítás után újra bekapcsoltam. Megpróbál! Ez csak megoldhatja a problémáját
 • Próbáljon meg egyetlen dalt hozzáadni anélkül, hogy hozzáadná az adott dalt bármely lejátszási listához
 • Ezzel javítottam: Beállítások> iTunes és App Store> Kijelentkezés és újbóli bejelentkezés
Kép jóváírás: REDDIT

Legutóbbi hozzászólások