Csökkentette az iOS 9 az akkumulátor élettartamát? Az akkumulátor gyenge élettartamával kapcsolatos problémák megoldása

Számos felhasználó tapasztalja, hogy az iOS 9-re történő frissítés látszólag lerövidítette az iOS-eszközök akkumulátorának élettartamát.

Például egy felhasználó kijelentette, hogy:

„Az iOS 9-et telepítettem az iPhone 6-ra, és az akkumulátor élettartama borzalmas. Remélem, hamarosan előkerülnek egy tapasszal.

Vegye figyelembe azt is, hogy az akkumulátor lemerülésével kapcsolatos problémákról a felhasználók általában jelentősebb iOS-frissítések, például az iOS 9 után számolnak be. A rossz iOS 9-es akkumulátor élettartamának kijavítása:

1-erő újraindítás

Ha úgy gondolja, hogy iPhone készüléke melegebbnek érzi magát, mint máskor, ez azt jelzi, hogy vannak olyan CPU-tevékenységek, amelyek hőt termelnek (és lemerítik az akkumulátort), amikor igényes alkalmazásokat futtatnak. Az erő újraindításával a dolgok normalizálódhatnak. Ehhez tartsa lenyomva a bekapcsológombot és a home gombot egyszerre, amíg meg nem jelenik az Apple logó.

2-Ha ez nem oldja meg az akkumulátor lemerülésével kapcsolatos problémát, állítsa vissza az összes beállítást a Beállítások> Általános> Visszaállítás> Minden beállítás visszaállítása menüpont segítségével.

Egyéb tippek az iOS 9 akkumulátorának élettartamának növelésére:

1-kapcsolja ki a helymeghatározási szolgáltatásokat. A helyszolgáltatások nagyon hasznosak. De a Helyszolgáltatásokat csak akkor kapcsolom be, amikor szükségem van rá. Válassza a Beállítások> Adatvédelem> Helyszolgáltatások menüpontot. Ha nem szeretné teljesen kikapcsolni a Helyszolgáltatásokat, akkor egyénileg is szabályozhatja, hogy mely alkalmazások férhetnek hozzá a Helyszolgáltatásokhoz. Egyes alkalmazásoknál kikapcsolhatja a Helyszolgáltatásokat.

2- Tiltsa le a háttéralkalmazás-frissítést. Az alkalmazásfrissítés háttere lehetővé teszi az alkalmazások számára, hogy ellenőrizzék-e a frissítéseket és a tartalmat. Bár ez nagyon hasznos lehet, ez növeli az akkumulátor használatát. Egyszerűen érintse meg a Beállítások> Általános> Háttéralkalmazás-frissítés elemet, és kapcsolja ki a Háttéralkalmazásfrissítés lehetőséget.

3 - Tiltsa le az automatikus letöltéseket. Lépjen a Beállítások> Alkalmazás- és iTunes áruházak menüpontba, és kapcsolja ki az Automatikus letöltések lehetőséget.

4-kapcsolja ki a push értesítéseket. Lépjen a Beállítások> Értesítések menüpontba, és kapcsolja ki azokat az alkalmazásokat, amelyekről nem szeretne értesítést kapni. Válassza ki azokat az alkalmazásokat, amelyek nem érdekelnek, így ki szeretné kapcsolni.

Vegye figyelembe azt is, hogy az iOS 9 tartalmaz egy új beállítást, amelynek neve Akkumulátor. Koppintson egyszerűen a Beállítások> Akkumulátor elemre. Ez a szakasz hasznos információkat tartalmaz.

Legutóbbi hozzászólások