Azt tervezi, hogy megvásárolja azt az olcsó iPhone kábeltartozékot? Gondolkodj újra

Az Apple iOS 10.3.1 és 10.3.2 frissítései azt mutatják, hogy az Apple komolyan veszi az embereket az olcsó, nem Apple tanúsítású kiegészítők használatától.

Az MFI szükséges az Apple-eszközökhöz

A legutóbbi iOS-frissítés kellemetlen meglepetést okozott azoknak az ifolksoknak, akik iPhone 7/7 + készülékeikkel villám és fejhallgató csatlakozókat használtak. Ezen felhasználók közül, akik nem MFi (Made for iPhone) tanúsítvánnyal rendelkező kábeleket és elosztókat használtak, sokan azt tapasztalták, hogy elakadt a „Ezt a tartozékot ez az iPhone nem támogatja” üzenet.

Sok audiotartozék hirtelen elavult

Ez a probléma még rosszabb azok számára, akik csatlakozókábeleket használnak autójukban hangcsatornákhoz. Ha rendelkezik a két az egyben segédkábellel, amely töltőkábelként is működik, fennállhat ez a probléma. Azok a felhasználók, akik Bluetooth-ot használnak audio használatukhoz, vagy az Apple által biztosított eredeti csatlakozón keresztül csatlakoznak, nem tapasztalják ezt a problémát.

Ez a probléma nem létezett, amikor az iPhone a régebbi iOS 10.2.1 frissítést futtatta. A probléma az iOS 10.3 frissítés kiadása után jelent meg. Az ellenőrző és hibaüzenet továbbra is fennáll az iOS 10 legújabb frissítéseiben.

Érdekes, hogy ha iPhone készülékét Repülő üzemmódba állítja és újraindítja, a probléma nem jelentkezik. Ez egyértelműen azt jelenti, hogy a legújabb iOS-frissítés ellenőrzi a tartozékot az Apple által az adatbázisukban fenntartott tanúsított kiegészítők listájával, és megmutatja a hibát, ha a kábel nem megfelelő vagy MFi tanúsított.

Az Apple márkájú 3,5 villámos fejhallgató-adapterek kötelezőek

Ha a legfrissebb iOS frissítés után szembesül ezzel a problémával az iPhone 7 készülékével, győződjön meg arról, hogy az Apple által biztosított Lightning - 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozót használja. Ha a régi, Apple által szállított adapter nem működik, akkor lehet, hogy fel kell lépnie az Apple Store-ba és beszereznie egy újat.

Azoknak a felhasználóknak, akik segédkábeleket használnak az autóikba történő hangcsatornázáshoz, a probléma megoldásának legjobb módja az, ha beszereznek egy Férfi-Férfi 3,5 mm-es Aux kábelt, és ezzel csatlakoznak az Apple által szállított Lightning - 3,5 mm-es kábelhez. . Úgy tűnik, hogy amíg az iPhone egy Apple által szállított kábelhez csatlakozik, a probléma nem jelentkezik.

Az írás idején sok kábeltartozékokat árusító Amazon és eBay kiskereskedő egyértelműen jelzi, hogy kábeleik csak az iOS 10.2.1 vagy régebbi rendszert futtató iPhone-okon működnek.

Megoldás a hibaüzenet megjelenésekor

Bár a legjobb megoldás az, ha frissít egy MFi tanúsított tartozékra, van, amikor azt szeretné, hogy a jelenlegi tartozéka működjön. Egy redditornak volt ilyen tippje, amikor szembesült a problémával.

„Néha ez nekem működik, amikor megkapom ezt az üzenetet:

  • hagyja a kábelt a telefonjához csatlakoztatva a szokásos módon
  • hagyja a kimeneti adaptert a fali aljzathoz csatlakoztatva a szokásos módon
  • húzza ki és húzza ki a kábel másik végét a kimeneti adapterből ”

Ezt még nem teszteltük, de úgy gondoltuk, hogy hasznos lesz azoknak az embereknek, akik rövid távon próbálnak túltenni a hibaüzeneten, mielőtt hitelesített kábelt vásárolnának.

Hamisítványok vannak mindenhol! És Veszélyes ??

2016 októberében az Apple beperelte az Amazon szállítóját is hamis Apple kiegészítők értékesítése miatt. A vállalat ugyanakkor kijelentette, hogy az Amazon-on értékesített Apple-kiegészítők 90% -a hamis, teszteletlen és potenciálisan veszélyes. A legjobb megoldás Apple termékfelhasználóként az, hogy ragaszkodjon az MFi tanúsítással rendelkező kiegészítőkhöz, és ne használjon olcsóbb kábeleket harmadik felektől, amelyek nem rendelkeznek MPI tanúsítással.

Gondolja át újra, mielőtt megvásárolná az olcsó tartozékot az iPhone készülékéhez!

Legutóbbi hozzászólások