E-mail értesítések hiányoznak az Apple Watchról, a javítás

A watchOS 5.1.1 frissítésében van egy csúnya Apple Watch e-mail hiba, amely korlátozott számú felhasználót érint. Az érintettek számára nem lehet e-maileket találni vagy olvasni a viselhető eszközön keresztül. Az e-mail értesítések hiányoznak az Apple Watchról. Kétségtelen, hogy az Apple a jövőbeni watchOS frissítéssel megoldja ezt a problémát. Addig van egy megoldás, amellyel megoldhatja a problémát.

Mi a probléma?

Az Apple Watch néhány felhasználója látja a „Nincs e-mail fiók. Új fiók beállítása az iPhone készüléken ”, amikor az E-mail alkalmazáshoz hozzáfér. A felhasználók nem férhetnek hozzá az Apple Watch e-mailes értesítéseihez.

Ajánlott:

Hogyan kezelhetjük a kedvenc névjegyeket az Apple Watch-on az Infograph Face használatával

Először próbáld ki ezeket a tippeket

Mielőtt elkezdené az alábbiakban bemutatott megoldást, hogy visszahozza az e-maileket az Apple Watch-ba, először próbálja ki ezt a két lehetséges megoldást.

háttéralkalmazás frissítés

 1. Először lépjen be a Watch alkalmazásba iPhone-on a My Watch alatt. Koppintson az Általános> Háttéralkalmazás-frissítés elemre.
 2. Kapcsolja be a Háttéralkalmazás-frissítést Ki állásba, majd kapcsolja be újra.
 3. Indítsa újra az Apple Watch-ot, tartsa lenyomva az oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik a Kikapcsolás csúszka. Húzza az enyhe balról jobbra.
 4. Miután az óra kikapcsol, nyomja meg és tartsa lenyomva az oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó.
 5. Miután az Apple Watch újraindult, ellenőrizze, hogy az e-mailjei visszatértek-e.

Indítsa újra mindkét eszközt

Fontolja meg az iPhone és az Apple Watch egyidejű újraindítását is. Miután mindkét eszköz újraindult, ellenőrizze, hogy az e-mailek ismét működnek-e az Apple Watch-on.

A megoldás

Az ezt a bosszantó hibát összezáró watchOS frissítés bevezetése előtt használja a következő megoldást a megoldáshoz. Ez a javítás egyéni értesítést hoz létre az e-mailekről.

Ehhez először kövesse az alábbi lépéseket az iPhone készüléken:

 1. IPhone-ján először le kell szüntetnie az Apple Watch párosítását.
 2. A Beállítások alkalmazásban érintse meg a Mail> Értesítések elemet, és ellenőrizze, hogy az Értesítések engedélyezése kapcsoló Be van-e kapcsolva.
 3. Koppintson az e-mail fiókjára. Kapcsolja be mind a három figyelmeztető stílust, beleértve a Zárolási képernyőt, az Értesítési központot és a Szalaghirdetéseket.
 4. Hagyja a szalaghirdetés stílusát: ideiglenes.
 5. Koppintson a Hangok elemre, és a Rezgések alatt válassza ki az egyik lehetőséget a szokásos rezgések listájából, például Accent, Heartbeat vagy Quick.
 6. Párosítsa újra az Apple Watch alkalmazást, és állítsa vissza a biztonsági másolatból.
 7. Az Apple Watch alkalmazás Saját órám lapján koppintson az iPhone elemre. Győződjön meg arról, hogy a Mirror my iPhone lehetőséget választotta a képernyő tetején.

Végül az Apple Watch-on:

 1. Nyomja meg a digitális koronát, és érintse meg a gombot Beállítások kb.
 2. Alatt Hangok és Haptik, ellenőrizze, hogy a Haptic Alerts kapcsoló be van-e kapcsolva, és válassza a lehetőséget Kiemelkedő.

Ennek a megoldásnak meg kell oldania az Apple Watch e-mail problémáját, amíg ki nem jelent egy hivatalos hibajavítás.

Két másik alternatíva

Ha meg akarja árasztani az Apple Watch (és iPhone) hivatalos e-mail alkalmazását, két harmadik fél által kínált megoldást érdemes figyelembe venni: az AirMail és a Microsoft Outlook. Mindkét megoldás elérhető volt az Apple Watch számára azóta, hogy a viselhető készülék először 2015-ben elindult.

Az Apple Design Award nyertese, az Airmail továbbra is az egyik legnépszerűbb harmadik féltől származó e-mail alkalmazás az Apple készüléktulajdonosok számára. Az iOS alkalmazás támogatja a 3D Touch funkciót, a gyors előnézetet, a kiváló minőségű PDF-fájlokat és még sok mást. Van még szundi, interaktív push értesítések és még sok más. Az Airmail az iCloud szinkronizálást is kínál, amely lehetővé teszi, hogy az Apple e-mail élményét több Apple eszközön is összehangolja. Van egy Airmail Apple Watch bonyodalom is.

Az AirMail a Google, az iCloud, az Exchange, a Yahoo, az Outlook, az AOL, az IMAP és a POP3 e-mailjeivel működik.

A Microsoft e-mail alkalmazása régóta népszerű választás az iPhone tulajdonosok számára. Az alkalmazás Apple Watch verziója felajánlja a beérkező leveleket és a közelgő naptár-találkozókat. Az e-mailre is könnyedén válaszolhat hangdiktálás vagy konzerv válasz segítségével. Csuklójánál törölheti vagy archiválhatja az e-maileket, fontosként megjelölheti őket és még sok minden mást. Az Airmail alkalmazáshoz hasonlóan a Microsoft Outlook for Apple Watch is komplikációkat tartalmaz.

Az Outlook különféle e-mail rendszerekkel működik, beleértve a Hotmail, az Exchange és az Outlook programokat. Gmail, Yahoo, iCloud és még sok más.

Remélhetőleg ezen megoldások egyike megoldja az Apple Watch e-mail problémáját. Az alábbiakban tudassa velünk, melyik megoldást használta az e-mailek újbóli megszerzéséhez.

Legutóbbi hozzászólások