Miért kellene az Apple-nek valóban frissítenie a 4 hüvelykes iPhone SE-t?

Az Apple várhatóan ebben az évben debütál egy „iPhone SE 2” -vel. Kivéve, hogy a pletykált eszköz egyáltalán nem iPhone SE lesz. De az Apple frissíteni tudja és kell is az iPhone SE-t, amelyet ismerünk és szeretünk.

Ha még nem ismeri, akkor az idei feltételezett iPhone SE 2 frissítés lényegében egy frissített belsővel rendelkező iPhone 8 lesz. De az Apple könnyen megadhatja a 4 hüvelykes formai tényezőnek ugyanazt a kezelést. Itt van az oka annak, hogy valószínűleg jól megy.

Kapcsolódó olvasmány

  3. A kisebb telefonokra nagy szükség van

  Lehet, hogy kicsi, de az iPhone SE sokkal hordozhatóbb és kényelmesebb a kézben tartása.

  Egy olyan korszakban, amikor minden okostelefon lényegében tabletta, az Apple könnyedén meg tudja oldani a trendet egy 4 hüvelykes iPhone-nal. Vessen egy pillantást a jelenlegi zászlóshajó-felállásokra. Kétségtelen, hogy az ipar fokozatosan megszünteti a kisebb telefonok forgalmazását. És ez szégyen.

  Bár a nagyobb eszközök nyilvánvalóan jobbak a média megtekintésére, eljön az a pont, amikor egy eszközt egyszerűen nem kényelmes tartani, vagy egy kézzel tartani. A kisebb okostelefonokat sokkal könnyebb kezelni a kisebb kezű fogyasztók számára.

  És bizonyára van rá piac. Az eredeti iPhone SE vadul népszerű volt. Amikor pedig pletykák kezdtek terjedni egy esetleges frissítésről, a pletykákra kerülő „iPhone SE 2” nagyon vártnak számított. Amikor az Apple ténylegesen újra forgalmazhatóvá tette az iPhone SE-t, rendkívül gyorsan elfogyott.

  Természetesen egyensúlynak kell lennie. Vannak, akik továbbra is 6,5 hüvelykes készülékeket vásárolnak. De azok a felhasználók, akik jobban szeretik a zsebre szabott formatervezést, nagyrészt lógtak száradni. Az Apple ezt valóban megváltoztathatja egy új 4 hüvelykes iPhone-nal.

  2. Az „elavult dizájn” nem jó kifogás

  Az iPhone SE elavult. De ugyanígy az iPhone 8, amelyet az Apple várhatóan idén frissít.

  Természetesen azt állíthatja, hogy az iPhone SE elavult formatervezés. Végül is az iPhone 5-en alapul. Ez az Apple által először 2012-ben kiadott eszköz.

  De mi van az iPhone 8-zal? Az Apple hamarosan megjelenő olcsó készüléke várhatóan egy frissített iPhone 8 lesz, modern processzorral és egyéb alkatrészekkel.

  Az iPhone 8 természetesen az iPhone 6 karosszériáján alapszik. Ez az eszköz mindössze két évvel jelent meg az iPhone 5 után, 2014-ben. Touch Touch ID-t és meglehetősen nagy kereteket is tartalmaz, akárcsak az iPhone SE frissítése.

  Tehát azt mondván, hogy az Apple nem fogja kiadni a mindössze két évvel idősebb karosszéria alapján egy 4 hüvelykes iPhone-t, nem fogja megvágni. Az Apple könnyedén kiadhat egy frissített 4 hüvelykes iPhone-t. És a fogyasztók azonnal megvennék.

  1. Az alaki tényező megfelelő lesz in-line 2020-ban

  A 2020-as iPhone-ok várhatóan jobban hasonlítanak egy iPhone SE-re, mint egy iPhone 8. Pic-re a Phonearena segítségével.

  Az iPhone SE nem hasonlít a jelenlegi iPhone-okra. De ha igaznak bizonyulnak az idei iPhone-okról szóló pletykák, akkor az iPhone SE egyszerű frissítése rendkívül szépen illeszkedhet az Apple 2020-as felsorolásába.

  Ennek oka, hogy az Apple várhatóan idén felülvizsgálja zászlóshajóinak kialakítását. Pontosabban, az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb eszköz: az iPhone 4 négyzet alakú széleit kölcsönzi.

  Az iPhone 4 természetesen nagyon hasonló kialakítású, mint az iPhone SE. Valójában, ha az Apple egyszerűen frissíti az iPhone 8 formai tényezőjét az idei fapados kézibeszélőhöz, akkor ez a készülék valójában a soron kívüli hely lenne.

  Az Apple 4-es dobással az asztalon arany lehetősége van az iPhone SE frissítésére. A készüléknek értelme lesz a közelgő felállással. És nem kétséges, hogy sok rajongó boldog lesz emiatt.

  De mi a helyzet az 5,4 hüvelykes?

  Kellemes meglepetés lehet az idei 5,4 hüvelykes iPhone 12.

  Természetesen van esély arra, hogy az Apple úgy döntött, hogy összekapcsolja az iPhone SE-t, mert az egyik idei eszköz végül elfoglalja ezt a helyet.

  Egy pár 6,1 hüvelykes eszköz és egy 6,7 hüvelykes zászlóshajó mellett az Apple várhatóan ebben az évben debütál egy 5,4 hüvelykes OLED készülékkel. Ez egy érdekes méretváltozás.

  Csak vegye figyelembe, hogy a jelenlegi 5,8 hüvelykes eszközök, mint az iPhone X és az iPhone XS, nem sokkal nagyobbak, mint a 4,7 hüvelykes iPhone 8.

  A képernyő méretének 5,4 hüvelykre történő csökkentése az átlón azt jelentheti, hogy a készülék inkább egy iPhone SE-re hasonlít, széltől szélig tartó kijelzővel, mint egy iPhone XS.

  Egy másik változás, amely erre utal. Az 5,4 hüvelykes iPhone valószínűleg elfoglalja a felsorolás alsó szintjét, amit az is bizonyít, hogy nem lesz 3D repülési idejű kamerája. Lehetséges, hogy olcsóbb lesz, mint a 6,1 hüvelykes iPhone.

  Más szóval, a kisebb iPhone-ok rajongói még nem veszíthetik el a reményt. Bár az Apple sokan nem egyszerűen frissítik a 4 hüvelykes iPhone SE-t, valami nagyon hasonló, de jobb lehet a munkálatok során.

  Bár abban reménykedtünk, hogy az új iPhone SE az idei tavaszi frissítés során megjelenhet, tekintettel a Corona Virus szállítói láncával kapcsolatos problémákra, ez nem tűnik túl kivitelezhetőnek.

  Gondolod, hogy van piac az új generációs iPhone SE-nek, figyelembe véve az iPhone XR és a belépő szintű iPhone 11 összes sikerét? Kérjük, hangozzon az alábbi megjegyzésekkel.

  Legutóbbi hozzászólások