Az iPhone 6 alkalmazások gyakran elakadnak vagy összeomlanak, javítás

Az Apple iOS rendszere nagyon robusztus platform. Az Apple (és az App Developers) a legtöbb alkalmazást aprólékosan teszteli, és nagyon stabilak, mielőtt megjelenik az App Store-ban. Vannak azonban esetek, amikor a telepítés közben vagy az installáció után gyakran összeomlik az alkalmazások bénító problémája.Ebben a cikkben néhány tippet adunk az iPhone alkalmazással kapcsolatos tapasztalatokkal kapcsolatos néhány szempont megoldásához. És kínálunk néhány megoldást, ha problémái vannak a Facebook alkalmazással.

Elakadt alkalmazások: Az iPhone-om?

Amikor az alkalmazások összeomlanak, vagy nem működnek megfelelően, természetes azt feltételezni, hogy valami nincs rendben az iPhone vagy iPad készülékkel. Maradjon nyugodt és lélegezzen mélyet. Az első dolog ellenőrizni és megbizonyosodni arról, hogy a probléma nem az Apple szervereivel van-e. Sokszor előfordul, hogy az Apple Store vagy az olyan alkalmazások, mint a Safari, kimaradnak, és ez hatással lesz a tapasztalataira, amíg az Apple nem oldja meg a problémát. Néha ez történik, amikor az Apple megpróbálja kiadni a szoftverük frissítéseit.

Ide kattintva bármikor ellenőrizheti az Apple alkalmazásainak állapotát.

Akadt vagy függő alkalmazások

Ez a probléma általában akkor fordul elő, amikor egy alkalmazást próbál telepíteni. Telepítés közben az alkalmazás folyamatban van. A probléma megoldásához próbálkozzon a következő lépésekkel

1. lépés - Indítsa újra

Ha kétségei vannak, mindig indítsa újra. Jó ole ’PC-kkel dolgozott és működik most is! Tartsa nyomva az Alvó / Ébresztés gombot, amíg meg nem jelenik a piros csúszka. Húzza a csúszkát a készülék teljes kikapcsolásához. A készülék kikapcsolása után nyomja meg és tartsa lenyomva az Alvó / Ébresztés gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó.

2. lépés: Ellenőrizze a felhasználást

Válassza a Beállítások> Általános> Használat menüpontot. A képernyőn megjelenik az összes alkalmazás. Érintse meg a nem telepítő alkalmazást

3. lépés: Törölje az alkalmazást

Ezen a képernyőn lépjen előre, és érintse meg az Alkalmazás törlése elemet, majd erősítse meg a következő képernyőn.

4. lépés: Lépjen az App Store-ba

Most, hogy sikeresen törölte az alkalmazást az iPhone 6-ból, lépjen a kezdőképernyőre, és érintse meg az App Store alkalmazást. Érintse meg a Frissítések képernyőn a Vásárolt elemet.

5. lépés - Telepítse újra az alkalmazást

Keresse meg az alkalmazást az „Összes” fül alatt, és telepítse újra az iCloud gombra kattintva.

Nem működött?

A következő lehetőség az iPhone vagy iPad beállításainak visszaállítása lenne. Ez a művelet nem töröl semmilyen adatot a telefonról, de visszaállítja a háttérképeket és a WiFi hálózatokat, és eltávolítja a tárolt hálózati információkat. A beállítások visszaállításához lépjen a következőre: Beállítások> Általános> Visszaállítás> Minden beállítás visszaállítása.

Miután az eszköz bekapcsol, próbálja meg telepíteni az alkalmazást a fenti 4. és 5. lépés végrehajtásával.

Saját alkalmazás folyamatosan összeomlik vagy nem reagál

A kérdés első ügyrendje a nem válaszoló alkalmazás bezárásának kényszerítése.

1. lépés: Kényszer bezárás

Kényszerítheti az alkalmazást, hogy bezárja:

Nyomja meg kétszer gyorsan a Kezdőlap gombot. A legutóbb használt alkalmazások kis előnézeteit fogja látni.

Húzza ujját balra a bezárni kívánt alkalmazás megkereséséhez. Húzza felfelé az alkalmazás előnézetét a bezáráshoz.

2. lépés - Távolítsa el

Ha a szóban forgó alkalmazás egy harmadik féltől származó alkalmazás, amelyet letöltött az App Store-ból, akkor próbálja meg eltávolítani azt a kezdőképernyőn, és érintse meg hosszan bármelyik ikont. Amikor az Alkalmazások elkezd mozogni, koppintson az alkalmazás sarkában található „X” -re, és törölje az alkalmazást.

3. lépés - Telepítse újra

Lépjen az iTunes áruházba, és telepítse az alkalmazás legújabb verzióját.

A Facebook alkalmazásom nem működik

 A Facebook az egyik legnépszerűbb alkalmazás, amelyet mindenki használ. Ez egyben az egyik legerőforrás-igényesebb alkalmazás, mivel sok tárhelyet fogyaszt, valamint sok akkumulátort merít az iPhone készülékén.

1. lépés - Nyissa meg a Facebookot (ha lehetséges)

Ha problémákat tapasztal az FB alkalmazással kapcsolatban, nyissa meg az FB alkalmazást iPhone-ján. Kattintson a „Tovább” gombra a képernyő jobb sarkában. Ha iPadjét használja, akkor ezt a képernyő jobb alsó sarkában látja.

2. lépés: Lépjen a Beállítások menübe

Érintse meg Beállítások> Fiókbeállítások> Böngésző és válassza az adatok törlését. A böngésző adatainak törlésével felgyorsítja a Facebook-élményt, és remélhetőleg kijavítja azokat a problémákat, amelyek a külső weboldalakkal kapcsolatban történtek, amelyekhez Ön az FB-ben járt.

Használja a Facebookot az interneten, ne az alkalmazást

Mivel az FB App annyi életet emészt fel iPhone-jából, érdemes eldöntenie, hogy eltávolítja-e az alkalmazást az iPhone készülékéről, és alternatív módon használja az FB-t. Törölje és távolítsa el a Facebook alkalmazást a telefonjáról.

1. lépés: Nyissa meg az FB-t a böngészőben

Nyissa meg a Facebookot a Safari-n a www.Facebook.com webhelyen, és adja meg hitelesítő adatait.

2. lépés: Hozzáadás a kezdőképernyőhöz

Koppintson a Megosztás gombra, és adja hozzá webalkalmazásként a „Hozzáadás a kezdőképernyőhöz” lehetőség kiválasztásával. Ez telepíti a Facebook oldalt a kezdőképernyőre, hogy gyorsan hozzáférhessen fiókjához, ezáltal kiküszöbölve az alkalmazás telepítésének szükségességét eszközére.

Kérjük, bátran ossza meg ezt a cikket, ha segített összeomló és nem reagáló alkalmazásaiban iPhone vagy iPad készülékén. Ha további tippjei vannak, amelyeket meg szeretne osztani, kérjük, ossza meg a megjegyzésekkel.

Legutóbbi hozzászólások