Safari összeomlik gépelés után a keresősávon - iOS 9.2.1

Sok felhasználó jelentette a ma reggel a Safari problémáját. A Safari megnyitása után, ha megpróbál beírni a keresési címsorba, a Safari összeomlik. Az előzmények, a webhelyadatok és a gyorsítótár törlése nincs hatással erre a kérdésre.

A bejelentett problémák a következők:

„Amikor az alkalmazásomból megnyitom a szafarit iPaden és iPhone-on, ez mind normálisnak tűnik. Amint megérintem a keresősávot a gépeléshez, a szafari kiesik. ”

„Ma reggel óta, valahányszor elmegyek beírni valamit a szafari websávba, az azonnal leállítja a szafarit. A telefon tökéletesen működött, és a múlt héten frissítették a legújabb iOS-verzióra, és a telefon még mindig tökéletesen működött. De ma reggel a fenti probléma folyamatosan jelentkezik. Leállítottam és újraindítottam a telefont, és elvégeztem a master reset-et is, de a probléma továbbra is fennáll. Van valami ötlet a javításról?

A probléma mind az iPhone-okon, mind az iPad-eken előfordul.

Mivel ez egy új kérdés, nem tártunk fel lehetséges megoldásokat. Ellenőriztünk azonban egy megoldást, amely hasznos lehet a probléma megoldására, abban a reményben, hogy az Apple tisztában van ezzel a problémával, és megpróbálja megoldani a problémát.

Kérem Kapcsolja ki a Safari-javaslatokat a Beállításokban.

Szorosan figyeljük ezt a kérdést, miközben haladunk a héten, és folyamatosan tájékoztatjuk Önt. Úgy tűnik, hogy problémát jelent az Apple szerver oldalán, és leggyakrabban ilyen problémákat szoktak éjszakánként megoldani.

Legutóbbi hozzászólások