15 új funkció az iOS 13.2-ben, amelyekre érdemes törődnie

Az Apple ma kiadta az iOS 13.2-t, valamint az új AirPods Pro kiadását. Az új iOS az iOS 13.1 három időközi fordulója után érkezik, és számos új funkcióval rendelkezik, azon kívül, hogy megpróbálta kijavítani a korábbi kiadások hibáinak egy részét.

Bár az iOS 13.2-nél sok változás van, az iOS 13.2 legfontosabb 15 új funkcióját és változását nézzük meg, amelyekkel a legjobban kell törődnie:

Az Üzenetek bejelentése a Sirivel használata

Az Apple AirPods 2 vagy újabb verziójú felhasználók (remélve, hogy az új AirPodok október 30-án megjelennek) használhatják ezt az új bejelentést a Siri funkcióval. Ennek beállításához kövesse ezeket a lépéseket.

 1. Nyissa meg a Beállításokat iPhone vagy iPad eszközén
 2. Koppintson az Értesítések elemre.
 3. Koppintson az Üzenetek bejelentése a Sirivel elemre.
 4. Csúsztassa a kapcsolót a melléÜzenetek bejelentése a Sirivel ON állásba.

Az AirPods új funkciója elég jól és következetesen működik. Ha bármilyen problémába ütközik, feltétlenül olvassa el az alábbi tippeket.

 • A Siri nem jelenti be üzeneteit az AirPods vagy a Beats készülékén? Hogyan lehet javítani

Mostantól új értesítési hang is társul ezekhez az értesítésekhez az iOS 13.2-ben. Ha bármilyen problémája merül fel az új funkció beállítása és használata során az AirPod-okkal, olvassa el az alábbiakban ismertetett különféle tippeket.

A Siri és a diktálásjavítás leiratkozási funkciója

Az iOS 13.2 megoldja a felhasználók aggodalmát a Siri és a diktálás adatvédelme miatt. Ennek beállításakor az Apple nem használ semmilyen, az eszközéről gyűjtött adatot (Siri és diktálás) belső elemzéséhez. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:

 1. Érintse meg a Beállítások> Adatvédelem> Analytics és fejlesztések elemet
 2. Letiltás ‘A Siri és a diktálás fejlesztése’

A funkció megjelenése előtt néhány körön át kellett menni, hogy csökkentse az adatok megosztását a Sirivel

Az előző Siri-előzmények törlése

Ezzel az új funkcióval törölheti a Siri előzményeit az adatvédelmi aggályok védelme érdekében. Úgy gondoljuk, hogy az Apple adatvédelmi beállítása elég szilárd, ha bármilyen aggodalomra ad okot, a következőképpen távolíthatja el a Siri-előzményeket.

 1. Érintse meg a Beállítások> Siri és keresés lehetőséget
 2. Érintse meg a Siri & Dictation History elemet
 3. Válassza a Siri és a diktálási előzmények törlése lehetőséget

Felhívjuk figyelmét, hogy a Siri és a Diktálási előzmények törlésének ez a lehetősége csak akkor jelenik meg, ha eszközén engedélyezte a „Siri és diktálás javítása” lehetőséget.

Használja az új „Kezdőképernyő szerkesztése” funkciót

Alkalmazások törléséhez vagy alkalmazások egyszerű átrendezéséhez az Apple megváltoztatta a gyors műveletek nyelvét, az alkalmazások újrarendezéséről a kezdőképernyő szerkesztésére. Sok felhasználó úgy találta, hogy az alkalmazások újrarendezése a kezdőképernyőn nagyon nem értelmezhető folyamat az iOS 13 kiadásakor. Az Apple az iOS 13.2-ben foglalkozott ezzel a problémával. Így törölheti az alkalmazásokat vagy átrendezheti az alkalmazásokat a kezdőképernyőn:

 1. Érintse meg bármelyik alkalmazást, és tartsa lenyomva
 2. Válassza az „Alkalmazás törlése” lehetőséget az egyes alkalmazások törléséhez

  A Kezdőképernyő szerkesztése segítségével rendezheti újra az alkalmazásokat, vagy törölheti az alkalmazásokat a menüpont segítségével.

 3. Vagy válassza itt a „Kezdőképernyő szerkesztése” lehetőséget
 4. Miután az alkalmazások elkezdtek ingatni, áthúzhatja az alkalmazást egy új mappába vagy helyre a kezdőképernyőn

Fotók törlése az iMessage alkalmazásból

Sok felhasználó küzdött az iOS 13 változásával, amelyhez meg kellett lépni az iPhone Storage Settings-be, és onnan kezelni a fényképeket és dokumentumokat. A régi iOS 12 funkció, ahol rákattint az ‘i’ ikonra, és áttekinti a fotókat, több fényképet kiválaszt és töröl, most visszatért az iOS 13.2-re. Ugyanúgy működik, mint az iOS 12-ben.

 1. Érintse meg a partner nevét az üzenet tetején
 2. Válassza az ’i’ ikont, és hagyja, hogy a Fotók betöltődjenek
 3. Válasszon ki egy vagy több fényképet, majd válassza a Törlés lehetőséget

Használja ki a új „AirPlay and Handoff” beállítás

Engedélyezze az átvitelt a HomePod-ra a közelség átviteléhez

Ezekkel a beállításokkal adhatja át HomePod-ra. Zeneszám lejátszásakor csak vigye közel az iPhone készülékét a HomePod tetejéhez, hogy áthelyezhesse az iPhone készülékén lejátszott tartalmat.

Van egy új beállítás is az Átadás részben, amellyel letilthatja a tévék automatikus lejátszását.

Használja az Új hangulatjeleket a kommunikáció során

Az IOS 13.2 sokféle hangulatjelet vezet be.

Az iOS 13.2 számos új hangulatjelet mutat be, köztük az új vidra hangulatjelet, a gyűrűs bolygót, az italdobozt, a kezét csípő hangulatjeleket és ami még fontosabb, számos hangulatjelet támogat az akadálymentességi lehetőségek, például kerekesszék, szolgálati kutya támogatás és mások számára.

Ezen új hangulatjelek egy részét az év elején kiadott Emoji 12.0 frissítéssel hagyták jóvá, amelyet az Apple az iOS 13.2-n keresztül fogad el.

Új emoji bőrszíntámogatási funkció az iOS 13.2-ben

Megnyomásával és kiválasztásával könnyen megváltoztathatja bizonyos hangulatjelek bőrszínét.

Az üzenetek beírásakor most egyszerűen kiválaszthat több bőrszínt egy emoji számára. Ez a legtöbb kézi alapú emoji ikon esetében működik. Thumps-up, Thumbs down és így tovább.

Nyomja meg és tartsa lenyomva egy másodpercig az emoji ikont, és válasszon a különböző bőrszín közül.

‘KUTATÁS’ rendelkezés az Adatvédelmi beállítások között

Ha úgy dönt, hogy részt vesz a később induló új Apple Health kutatási programokban, telepítenie kell a kapcsolódó alkalmazásokat az App Store-ból. Innen tudja irányítani ezen alkalmazások adatvédelmi beállításait.

 1. Érintse meg a Beállítások> Adatvédelem elemet
 2. Ezután érintse meg a „KUTATÁS” elemet

Alkalmazások új megosztási lap funkciókkal

Az új megosztási lap-integrációval rendelkező alkalmazások jól láthatóan megjelennek a megosztási lapon.

Ez hasznos, mivel automatikusan integrálja a harmadik féltől származó alkalmazásfunkciókat a megosztási lapba, megkönnyítve ezzel a funkciók használatát.

Az iOS 13.2 néhány exkluzív funkciót kínál az iPhone 11/11 Pro felhasználók számára

Ezek elsősorban a Kamera funkcióval kapcsolatosak. Ha Ön iPhone 11 Pro felhasználó, akkor ezeket az izgalmas funkciókat nagyon hasznosnak találja.

Használja ki a Deep Fusion funkciót

Az iOS 13.2 bemutatja az új Deep Fusion funkciót. Ez egy új képfeldolgozó rendszer, amelyet az A13 Bionic Neural Engine engedélyezett az iPhone 11 pro modellekben.

  Mély fúzió A fejlett gépi tanulást használja a fényképek pixelenkénti feldolgozására, optimalizálva a textúra, a részletek és a zaj minden részletét.

  Módosítsa a képkockasebességet és a felbontást a Kamera alkalmazásban

  Az új iOS 13.2 jelentős fejlesztést kínál az iPhone 11 felhasználók számára. Ez már jó ideje nagy kérés a felhasználóktól. Nagyon jó látni, hogy az Apple gondoskodik erről az iOS 13.2-ben

  Most már közvetlenül a Kamera alkalmazásból érheti el és módosíthatja a képkockasebességet, és beállíthatja a fénykép felbontását. Nincs többé váltás a Beállítások alkalmazás és a Kamera alkalmazás között.

  A YouTube alkalmazás támogatja a HDR lejátszást

  funkció az iPhone 11 modellekhez. Ez már a régebbi iPhone-oknál is elérhető volt, és most már elérhetővé vált az iPhone 11-es modellekhez is. (Nem feltétlenül az iOS 13.2 szolgáltatás, mivel a Google lehetővé teszi vagy letiltja ezt a funkciót az alkalmazásukat futtató eszközöknél)

  Egyéb iOS 13.2 figyelemre méltó funkciók

  Az iOS 13.2-n elérhető egyéb figyelemre méltó funkciók közé tartozik a FaceBook alkalmazás sötét módú támogatása, új redőnyhang az éjszakai üzemmódú kamerában, új ikonok az AirPod-ok megjelenítésére a vezérlőközpont hangerő-widgetjében, valamint egy sokkal jobb és integrálja a Siri támogatást harmadik féltől származó üzenetküldő alkalmazásokhoz, például a WhatsApphoz.

  Végül az iOS 13.2 kijavítja a korábbi iOS verziókkal kapcsolatos hibákat, beleértve a Mail alkalmazással kapcsolatos gyakori hibákat is. Tesztelésünk során megállapítottuk, hogy az akkumulátor elég jól bírja, és észrevettük a továbbfejlesztett RAM-kezelési funkciókat. Az alkalmazások összességében jobban érzik magukat.

  IPhone frissítéséhez a legújabb iOS 13.2-re érintse meg a Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés elemet. Amint elérhető az új kiadás, és nem találja meg az iPhone készülékén, tiltsa le a Wi-Fi-t, majd engedélyezze, majd próbálja meg, hogy az új frissítés megjelenjen-e az eszközén.

  Melyek azok a szolgáltatások, amelyeket szívesen látna az iOS jövőbeli kiadásaiban?

  Legutóbbi hozzászólások