Hogyan lehet egyszerűen törölni vagy archiválni az e-maileket iPhone, iPad és iPod touch készüléken

Miután beállított egy Gmail-fiókot iOS-eszközén, választhatja az üzenetek archiválását vagy törlését. Könnyedén engedélyezheti vagy letilthatja ezt a funkciót iPhone, iPad és iPod touch készülékeken. Ha engedélyezi ezt a funkciót az e-mail fiókjához, akkor egy eszköztárban megjelenik egy tárolódoboz, vagy ha végighúzza az üzenetet, a piros gombra az „Archiválás” felirat kerül. Ha azonban letiltja ezt a funkciót, akkor megjelenik a tipikus kuka ikon, vagy ha ellop, a piros gombra a „Törlés” felirat látható.

Amikor archivál egy üzenetet, az az Összes levél mappába kerül. Amikor töröl egy e-mailt, a törölt e-maileket a kuka mappájába helyezi. A funkció engedélyezéséhez vagy letiltásához egyszerűen érintse meg a Beállítások> Mail, Kapcsolatok, Naptárak> Gmail-fiók> Üzenetek archiválása elemet, és kapcsolja ki vagy be az Üzenetek archiválása opciót.

Ha egyszerűen törölni és archiválni szeretné az e-maileket, javasoljuk ezt a beállítást: Kapcsolja be az „Üzenetek archiválása” opciót, majd nyisson meg egy törölni (vagy archiválni) kívánt levelet, csak érintse meg és tartsa lenyomva a tároló doboz mappájának ikonját , majd válassza az Archiválás vagy a Törlés lehetőséget:

Összefüggő:

Levelezési hiba: MFMessageErrorDomain hiba 1032; fix

iPhone, iPad, iPod touch: „Nem lehet levelet küldeni - A szerverhez való kapcsolódás meghiúsult”

Alapvető e-mail és beállítás

Legutóbbi hozzászólások