A vörös és lila csapok ledobása / eltávolítása az iOS 6 Apple Maps alkalmazásban

Az iOS 6 egyik újdonsága az Apple által tervezett, beépített Maps alkalmazás, amely felváltotta a Google Maps szolgáltatást. Az Apple már elismerte, hogy ez az új Map-alkalmazás hibásnak bizonyult; azt javasolták a felhasználóknak, hogy próbálkozzanak más Map alternatívákkal. Az Apple Maps-nek azonban sokan adnak esélyt. Nagyon sok kérdést kaptunk az Apple Maps pin funkciójával kapcsolatban. Ez a rövid bemutató elmagyarázza a csapok használatát, beleértve a csapok ledobását és eltávolítását.

A csapok hasznos funkció, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy könnyedén tájékozódjanak, valamint mentse és megoszthassa a helyeket a térképen. Alapvetően háromféle csap van: zöld, piros és lila. Zöld csapok kerülnek az aktuális tartózkodási helyére vagy az úticélra, amikor útbaigazítást kap.

Piros csapok

A vörös csapok a keresés eredményei. Piros tű kitörléséhez törölnie kell a keresési eredményeket a karikázott X vagy a Törlés gomb megérintésével a keresőmezőben.

távolítsa el a vörös csapokat

Lila csapok

A felhasználók lila csapokat dobhatnak el, ha megérintik és megtartják a térképen azt a helyet, amelyen azt akarják, hogy tűt helyezzen el. A lila gombokat úgy lehet törölni, hogy először a kék „i” ikonra koppintva további információkat kap a helyről, majd a „PIN-kód eltávolítása” elemre koppint. A kék csapok koppintással és húzással más helyre is áthelyezhetők.

távolítsa el a lila csapokat

Több tű hozzáadásához hozzá kell adnia a PIN-kódokat a térkép könyvjelzőihez a „Hozzáadás a könyvjelzőkhöz” elemre koppintva. Amikor a lila gombokat hozzáadják a könyvjelzőkhöz, azok vörös csapokká válnak, amelyeket törölhet a keresési előzmények törlésével.

Összefüggő:

  • iOS 6: A Google Maps használata iPhone, iPad vagy iPod készülékeken

Legutóbbi hozzászólások