Apple iOS 9.3: 5 ok, amiért frissítenie kell

A március 21-i „engedjünk hurokba” esemény egyre közelebb kerül, és ez azt jelenti, hogy láthatunk néhány izgalmas új terméket az Apple-től. De ami a legfontosabb, a következő nagy firmware-frissítés: iOS 9.3.

Általánosságban elmondható, hogy az egyik operációs rendszer, amelyet nagyon szerettem használni, az iOS. Néhány jó funkciót tartalmaz, és az iOS összes verziója mindig élvezhető, új, más és intelligens dolgokkal jár. Megverhetem a mellemet, és elmondhatom mindenkinek, aki érdekli, hogy hallgassa, hogy a következő frissítés olyasmi lesz, amelyet szeretni fogunk látni. Remélem azt is, hogy remélhetőleg megoldásra került az iOS 9.2-ben tapasztalt hibák listája, beleértve a Game Center üres képernyőjét és az iBook bosszantó problémáit.

De álljunk meg ennél, ez a cikk nem csak rólam szól, hanem rólad is, tudjuk, hogy olvasóink tudni akarják, miért is kellene megkísérelniük a változtatást, amikor az iOS 9.3 megérkezik, és néhány okot megosztok velük Ön; ha jól tudok meggyőzni másokat, akkor a végén meggyőzhetlek, hogy csatlakozz a bandához.

Éjszakai műszak

Valószínűleg ez a legnépszerűbb az iOS 9.3 frissítései közül. Megnéztem az Apple weboldalát, és képes voltam dekódolni, milyen lesz ez a funkció. Ez egy olyan tulajdonság, amelyet mindannyian szeretünk látni. Néhány hónappal ezelőtt a technológiai világ tombolni maradt, mivel a tanulmányok kimutatták, hogy az okostelefonunk által kibocsátott kék sugarak miatt aludni kezdünk. Az iOS 9.3 olyan funkcionalitást hoz, amelyet úgy terveztek, hogy automatikusan csökkentse a kék fény mennyiségét és szintjét a kijelzőn, amikor több sárga színre vált.

Az éjszakai műszak mód az iOS 9.3-ban ösztönözni fogja a készülék lefekvés előtti használatát, de nem szabad megfeledkeznie arról, hogy az elektronika túl közel a testéhez még mindig egészségügyi problémákat okozhat, tehát még akkor is, ha az éjszakai műszak több alvásidő használatát ösztönzi készüléket, akkor is óvatosan járjon el.

A CarPlay javult

Az egyik terület, amelyet mindannyian szeretnénk fejleszteni, a CarPlay; Nos, úgy tűnik, hogy az Apple látta a fejünket, mivel frissítéseket adott hozzá az operációs rendszer ezen részlegéhez. Számos iOS alkalmazást nem frissítettek az iOS 9 rendszeren, hogy jól működjenek a CarPlay alkalmazásain, de március 21-ig látni fogjuk azt a sok CarPlay alkalmazást, amelyet frissítettek az iOS 9.3 összes alkalmazásával való együttműködésre.

Élvezzük majd az okosabb autókat is, és biztonságosabbnak érezzük magunkat, mivel problémamentesen használhatjuk az iPhone készülékeinket az autóban (ez az, ha nem veszítjük el a koncentrációt). Mindaz, amit vezetés közben szeretne csinálni iPhone készülékével, működőképes lesz az autó műszerfalából, amely a lehető legkönnyebben elérhető és zökkenőmentes felfedezést kínálja Önnek.

Ha iPhone készülékét az irányítópultra csatlakoztatja, akkor üzeneteket olvashat és küldhet, hívásokat kezdeményezhet és fogadhat, böngészhet, ellenőrizheti az összes frissítést és útbaigazításokat kaphat; mindezeket élvezni fogja, miközben továbbra is megtartja a hangsúlyt az úton.

Az iOS 9.3-ban most lehetővé tette a CarPlay egyszerű kezelését. A funkció mostantól a Siri hangvezérléssel érkezik, így a kormányon lévő gombokkal és gombokkal vezérelhet, miközben az érintőképernyő még mindig ezt a tökéletes funkciót kínálja, amikor csak váltani szeretne.

Az irányítópulton megjelenő térképeket mostanra fejlesztették, és további helyeket és utakat adtak hozzá. A térkép most odáig megy, hogy megmondja, mennyi időre van szüksége egy adott helyre való eljutáshoz, és ez nagyon jó. Az olyan alkalmazások, mint a hangoskönyv, a Podcast és az iHeartradio, csak néhány az Apple Car Play-hez hozzáadott alkalmazások közül.

Wi-Fi hívás

Valamikor tavaly a Verizon ígért egy elnevezett funkciót Wi-Fi hívás. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók képesek lesznek hívásokat kezdeményezni mobilhitel-hitelük felhasználása nélkül, és minden kommunikáció megvalósítható Wi-Fi-n keresztül. Ez nagyon klassz; valójában ennek a funkciónak az első vagy a második helyet kell foglalnia a listán, nem pedig a harmadik helyet.

Ha már most örül annak a lehetőségnek, hogy ezt a funkciót iPhone készülékére telepíti, azt hiszem, vegye le a helyét, és nézze meg ezt a rossz hírt, mielőtt kiugrik a bőréből. Először is, a Wi-Fi hívási funkció a Verizon-tól származik, és a vállalat azt mondta, hogy csak a Verizon iPhone-jának lesz kiváltsága futtatni ezt a funkciót. Tehát Verizon márkájú eszközt használ?

Ez az idő, hogy fontolóra vegye. Másodszor, egy másik rossz hír az, hogy a Wi-Fi hívás funkció nem lesz elérhető minden Verizon iPhone készülékén, így ha továbbra is régebbi iPhone-t használ, akkor a Wi-Fi hívás valószínűleg nem fog működni az eszközén.

Párosítson több Apple Watchhoz

Az iOS 9.3-tól kezdve az iPhone-felhasználók mostantól több Apple Watch-hoz is párosíthatják eszközüket. A firmware olyan funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen iPhone-ról több órát irányítsanak, és a tulajdonos ezután beállíthatja az egyes személyek hozzáférését.

Ahhoz, hogy ez lehetséges legyen, a felhasználóknak meg kell győződniük arról, hogy az iPhone IOS 9.3-at, az Apple Watch pedig a WatchOS 2.2-t futtatja, mivel a két operációs rendszert összeépítették a fejlesztőkkel. Első alkalommal a felhasználóknak manuálisan kell csatlakoztatniuk az összes Apple órát, de az első használat után a felhasználók csak a kezüket felemelve tudnák csatlakoztatni az Apple Watch készüléket az iPhone készülékéhez.

További biztonsági funkciók

Ha biztonságtudatos felhasználó vagy, akkor az iOS 9.3 csak neked szól. Csakúgy, mint az iOS összes régebbi verziója, az Apple-nek is mindig sikerült néhány hűvös biztonsági frissítést felvennie, és ez a verzió sem lesz kivétel.

A vállalat még nem fedte fel azokat a biztonsági fejlesztéseket, amelyekre számíthatnunk kell, de biztosan kapunk néhány szépet. Például a Jelszó növelése 4 számjegyről 6 számjegyre, és ez segít nekünk a biztonságosabb eszköz élvezetében, de még mindig többet kell várnia az Apple-től.

Következtetés

Nos, ezek a funkciók elvárhatók a közelgő iOS 9.3-tól, és biztosak vagyunk benne, hogy élvezni fogja őket, ha megszerzi a frissítést, amikor végre elindul. Azok számára, akik még mindig Android-eszközöket használunk, az iOS-re való váltás minden eddiginél könnyebb lesz, mivel letölthet egy „Move To iOS” alkalmazást, amely lehetővé teszi az iOS-re való vezeték nélküli váltást.

Legutóbbi hozzászólások