Hogyan lehet visszaminősíteni az iOS 10-ről az iOS 9-re

Tehát le kell váltani az iOS 10-ről az iOS 9-re ???

Mint sokan közületek, én is néztem és vártam az Apple éves, júniusban megjelenő partiját - ez a World Wide Developers Conference WWDC. Több ezer pletykát, szivárgást és egyéb híreket olvastam. Úgy tűnik, nem tudok elegendő információt kapni arról, hogy mi fog történni és mikor ...

forrás: alma

De végül itt van, és a WWDC indulásával az Apple kiadta a várva várt iOS 10-et. És ha olyanok vagytok, mint én, akkor 100% -osan ezen a kocsin vagytok, és teljes gázzal végigmentettétek, és azonnal frissítettétek az összes szeretett iDevice-t. Remélhetőleg kissé okos voltál minden túláradatban, és elvégezted az iPhone és más iDevices biztonsági másolatának elkészítését, mielőtt beugrottál és frissítetted az iDevice-t.

Bízunk az Apple-ben, hisszük, hogy alaposan tesztelték ezt az iOS-t, mielőtt kiadták volna a világra. De valljuk be, csak nincs annyi Apple tesztelő, hogy minden törést és hibát ki tudjon dolgozni. És most, hogy a frissítés rendszeres emberek kezében van, egymilliárdan vagyunk és számolunk, számíthatunk és számíthatunk arra, hogy „problémákkal” találkozunk. Gondoljunk csak arra, hogy ez egy tanulási tapasztalat, egy esély arra, hogy egy kicsit jobban megismerjük az iDeviceinket.

Ha Ön egyike azoknak a lelkes korai alkalmazóknak, mint én, akkor ujjait keresztben tartja, hogy iPhone vagy más iDevice a frissítés ellenére simán eljuthasson, és hagyja a folyamat végén (miért érzi mindig, hogy közeledik a végzet? ??), megkönnyebbülten fellélegzel, hogy működött! Az iPhone, iPad vagy más eszköz éjfélkor nem vált téglává, ehelyett jelmezes, jól kinéző és tökéletesen működő Hamupipőke. Igen, ezt akarjuk mindannyian - az Apple által biztosított minden egyes frissítés boldog végét.

De ha ez a boldog befejezés ezúttal elkerülte önt - nagyon sajnálom, milyen teljes PITA (fájdalom a fenekében.) Az Apple ToolBox-nál itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek ezeken a kihívásokkal teli pillanatokon. Tehát itt van néhány tipp az iOS korábbi verziójára történő visszaváltáshoz, így az iPhone, iPad vagy más iDevices működik ÉS így várhat türelmetlenül, amíg az iOS10 kiadás ezen kincsei és csuklásai rendeződnek.

Térjünk rá!

Back It Up Baby

Tehát talán elfelejtett biztonsági másolatot készíteni iPhone-járól, iPadjéről vagy más iDevice-ről, mielőtt beleugrott a fényes új, frissített iOS-be. Nos, nem lehet túl késő, kivéve, ha az iDevice készülékének teljes összeomlása van, mint egy kék halál képernyő. Ha bármilyen súlyos problémája van, kérjük, olvassa el tippjeinket a főbb problémák kezeléséhez.

Remélhetőleg tehát nem a FŐBB PROBLÉMÁK kategóriájába tartozik. Ha igen, akkor térjünk át az iDevices biztonsági másolatára, ha ezt még nem tettük meg ... vagy már egy ideje.

Tehát először is készítsen biztonsági másolatot iPhone vagy iDevice készülékéről az iCloud vagy az iTunes használatával a számítógépén

A biztonsági másolat biztosítja, hogy ha a leminősítés során valami baj történik, akkor bármikor visszaállhat anélkül, hogy elveszítené az alkalmazásokat, képeket és egyéb adatokat.

Az Apple ToolBoxnál azt javasoljuk, hogy minden esetre készítsen biztonsági másolatot a 2X2-ről (2 felhő és 2 helyi), így ha valaha bajba kerül, több helyen is helyreállíthatja a dolgokat. Az Apple ToolBoxnál ezt a 2X2 szabályt nevezzük biztosítási kötvényünknek!

Ha még nem készít biztonsági másolatot iPhone-járól, iPad-jéről vagy iDevice-jéről, nézze meg ezt a cikket, és kérjük, kérjük, TÖBB ELŐTT Tegye ezt a biztonsági másolatot!

Visszalépés az iOS 10 Beta verzióról iOS 9-re

 1. Győződjön meg arról, hogy az iTunes legújabb verzióját használja.
 2. Kapcsolja ki az iPhone keresését a Beállítások alkalmazás iCloud szakaszában.
 3. Kapcsolja ki az iPhone-t vagy az iPad-et.
 4. Tartsa lenyomva a Kezdőlap gombot, miközben csatlakoztatja a készüléket az iTunes rendszert futtató PC-hez vagy Mac-hez.
 5. Tartsa lenyomva a Kezdőlap gombot, amíg az iTunes logó fel nem jelenik a készülék kijelzőjén. Ezt hívjuk helyreállítási módnak.
 6. Ha a helyreállítási mód sikeres, akkor egy iTunes felugró ablak jelenik meg a Mac-en vagy a PC-n. Kattintson a „Visszaállítás” gombra. Megjelenik egy figyelmeztetés, amely jelzi, hogy az eszköz törlődik.
 7. Helyezze eszközét helyreállítási módba, és állítsa vissza. Ha bekapcsolta az iPhone keresése funkciót, a visszaállítás után adja meg Apple azonosítóját és jelszavát az eszköz aktiválásához.

A visszaállítás befejezése után beállíthatja eszközét az archivált biztonsági mentésből. Ennek a biztonsági másolatnak az iOS korábbi verziójáról kell származnia.

A fenti leminősítési lépések működni fognak a fejlesztői béta és a nyilvános béta számára egyaránt.

A telepítés befejezése után az iOS-eszköz visszaáll a béta előtti állapotba. Ha nincs archivált biztonsági másolata, amellyel működhetne, akkor készülékét a nulláról kell beállítania.

Visszalépés az iOS 10-ről iOS 9-re

Az alábbiakban kiemelt lépések hasznosak lesznek, ha megpróbál visszalépni a szokásos iOS 10-ről az iOS 9-re. A cikk írásakor az iOS 10 nyilvános kiadása várhatóan ez év őszére várható. Reméljük, hogy az iOS 10 iPhone 7 modellekkel jelenik meg a szeptemberi időkeretben.

 1. Ezután keressük meg az iOS verzióját az iDevice számára
 2. Keresse meg az iDevice iOS IPSW fájlját úgy, hogy ezt a webhelyet találja meg
  1. Válassza ki a készülékét a menüből
  2. Keresse meg az elérhető iOS 9 verziókat - ezek zölden vannak kiemelve
  3. Töltse le a kiválasztott iOS 9 verziót a számítógépére
  4. Jegyezze fel, hová mentette a letöltést (erre később szüksége lesz)

Tiltsa le az iCloud és az iPhone keresése funkciót az iDevice alkalmazásból

 1. Válassza a Beállítások> iCloud> Biztonsági mentés lehetőséget
 2. Tiltsa le a Biztonsági mentést balra csúsztatva (zöldről szürkére kell váltania)
 3. Válassza a Beállítások> iCloud> Telefon keresése lehetőséget
 4. Tiltsa le a Telefon keresése lehetőséget balra csúsztatva (zöldről szürkére kell váltania)
 5. Válassza a Beállítások> iCloud menüpontot
 6. Tiltsa le az iCloudot balra csúsztatva (zöldről szürkére kell váltania)

A folyamat végén ezeket a funkciókat újra bekapcsolja. Egyelőre kritikus fontosságú, hogy ezek a funkciók ki legyenek kapcsolva, hogy iPhone vagy más iDevice kommunikálni tudjon az iTunes-szal.

Csatlakoztassa iPhone vagy iDevice készülékét a számítógépéhez

 1. Indítsa el az iTunes alkalmazást
 2. Válassza ki iPhone vagy iDevice készülékét a bal felső sarokban található iTunes panelről
 3. A bal oldalsávon ellenőrizze, hogy az iDevice ki van-e választva
  1. Az iDevice alatt a következő ikonokat kell látnia
   1. Összegzés
   2. Alkalmazások
   3. Zene
   4. Egyéb (tévéműsorok, filmek stb.)

Helyezzük vissza!

 1. Az iTunes alkalmazásban válassza a bal oldali sáv menü Összegzés elemét
 2. Mac számítógépen tartsa lenyomva az Option + Alt billentyűket, és kattintson az iPhone visszaállítása gombra
 3. Ez megnyit egy keresőablakot
 4. Keresse meg azt a helyet, ahol az ipsw.me webhelyről tárolta a letöltést
  1. Ha ezt újra meg kell tennie, kattintson erre a linkre, és kövesse a számítógép iTunes szakaszának lépéseit
 5. Nyissa meg a letöltött fájlt, és kövesse a lépéseket az iDevice visszaállításához a működő iOS-re - ez eltarthat egy ideig, ezért legyen türelmes
 6. Miután visszaállította az iDevice-t a leminősített iOS rendszerre, ellenőrizze, hogy az iPhone, iPad vagy más iDevice a szokásos módon működik-e

Az alkalmazások és a testreszabás visszaszerzése

Az iDevice-nak normálisan kell működnie, de nem fogja tartalmazni az összes alkalmazást és egyéb adatot. Azok visszaszerzéséhez vissza kell állítania egy régebbi biztonsági másolatot. Győződjön meg arról, hogy ez a régebbi biztonsági másolat NEM az iOS 10 biztonsági másolata.

Visszaállítás iTunes-on keresztül (ajánlott)

 1. Indítsa el az iTunes alkalmazást
 2. Válassza ki iPhone vagy iDevice készülékét a bal felső sarokban található iTunes panelről
 3. A bal oldalsávon ellenőrizze, hogy az iDevice ki van-e választva
  1. Az iDevice alatt a következő ikonokat kell látnia
   1. Összegzés
   2. Alkalmazások
   3. Zene
   4. Egyéb (tévéműsorok, filmek stb.)
 4. Válassza az Összegzés lehetőséget
 5. A Kézi visszaállítás és visszaállítás részben kattintson a Biztonsági másolat visszaállítása elemre
  1. Vagy lépjen a Fájl> Eszközök> Visszaállítás a biztonsági másolatból elemre
  2. Ha Windows rendszert használ, és nem látja a Fájl menüt, nyomja meg az Alt billentyűt
 6. Nézze meg az egyes mentések dátumát és méretét, és válasszon egy biztonsági másolatot, amelyet az iOS10 frissítése előtt hoztak létre
 7. Kattintson a visszaállítás gombra, és várja meg, amíg a folyamat befejeződik. A készülék újraindul, majd szinkronizálja a számítógépével. Maradjon kapcsolatban a szinkronizálás befejezéséig.

Visszaállítás iCloud segítségével (nem ajánlott)

Sajnos az iCloud biztonsági mentéséből a helyreállítás egyetlen módja a Setup Assistant. Itt van az igazán rossz hír: ahhoz, hogy egy már beállított iDevice eszközön eljusson a Telepítési asszisztenshez, törölnie kell az eszközön található összes tartalmat, és újra be kell állítania.

Törölje az iDevice összes tartalmát és beállítását

Vegye figyelembe, hogy valószínűleg bármi szükség esetén szüksége lesz a jelszóra és az Apple ID-re!

 1. IPhone, iPad vagy iPod Touch készülékekhez
  1. Az iPhone, iPad vagy iPod touch törléséhez koppintson a Beállítások> Általános> Visszaállítás> Minden tartalom és beállítás törlése elemre
 2. Az Apple Watch számára
  1. Az Apple Watch törléséhez koppintson a Beállítások> Általános> Visszaállítás> Minden tartalom és beállítás törlése elemre
  2. Az Apple Watch tartalmának és beállításainak törlése nem távolítja el az Activation Lock funkciót
   1. Ha ki kell kapcsolnia az aktiválási zárat, olvassa el ezt a cikket

Órákba kerülhet az összes tartalom és beállítás törlése egy iPhone 3G vagy annál korábbi verzión és az iPod touchon (2. generáció vagy korábbi). Ezért kérjük, csatlakoztassa a „senior” iDevice készüléket egy töltőhöz, és hagyja csatlakoztatva, amíg készüléke teljesen visszaáll. Valójában ez jó gyakorlat minden iDevice számára, nem számít a generáció.

Az iCloud visszaállítása

 1. Kapcsolja be az eszközt. Látnia kell egy Hello képernyőt
 2. Kövesse az iOS Setup Assistant lépéseit. Csatlakozzon egy Wi-Fi hálózathoz, és kövesse a lépéseket, amíg meg nem jelenik az Eszköz beállítása képernyő
 3. Koppintson a Visszaállítás iCloud biztonsági mentésből elemre. Ezután jelentkezzen be az iCloudba
 4. Válasszon biztonsági másolatot. Nézze meg mindegyik dátumát és méretét, és válassza ki a legmegfelelőbbet. Miután kiválasztott egy biztonsági másolatot, az átvitel megkezdődik
 5. Ha iTunes vagy App Store tartalmat vásárolt több Apple ID használatával, akkor a rendszer felkéri, hogy jelentkezzen be mindegyikbe. Ha nem emlékszik egy jelszóra, koppintson a Hagyja ezt a lépést elemre, és később írja be
 6. Maradj kapcsolatban. Ha a folyamat befejezése előtt bontja a Wi-Fi-t, a visszaállítási folyamat az újracsatlakozásig szünetel. Adjon időt a folyamat befejezésére. A biztonsági mentésből történő visszaállítás eltarthat egy ideig, a biztonsági másolat méretétől és a hálózati sebességtől függően

Miután visszaállította az iDevice programot a régebbi iOS rendszerrel, ellenőrizze, hogy az iPhone vagy más iDevice a szokásos módon működik-e. Ne felejtse el megnyitni az alkalmazásokat, és futtasson egy ellenőrzést. Lélegezz hosszú megkönnyebbüléssel!

Engedélyezze az iCloud és az iPhone keresése lehetőséget az iDevice alkalmazásból

 1. Válassza a Beállítások> iCloud> Biztonsági mentés lehetőséget
 2. A Biztonsági mentés engedélyezése jobbra csúsztatással (szürkétől zöldig kell haladnia)
 3. Válassza a Beállítások> iCloud> Telefon keresése lehetőséget
 4. Jobbra csúsztatva tiltsa le a Telefon keresése funkciót (szürkén át zöldre kell váltania)
 5. Válassza a Beállítások> iCloud menüpontot
 6. Jobbra csúsztatva engedélyezze az iCloud szolgáltatást (szürkétől zöldig kell haladnia)

Összegzés

A frissítések izgalmasak! Alig várom, hogy megnézzem az újdonságokat, és megnézhessem az Apple által gondolt összes funkciót és kényelmet. És a WWDC valamiben, amiben az iFolks részt akarunk venni, még akkor is, ha személyesen nem tudunk ott lenni (és megengedhetjük magunknak a jegyeket). A frissítés a szórakozáshoz való csatlakozás egyik módja, de jelentős hátrányai lehetnek a szoftverkiadásokkal ... amelyek feljavíthatják iPhone-ját, iPadjét vagy más iDevice-jét. NEM VICCES.

Tehát legyünk tisztában azzal, hogy mibe keveredünk, vagy esetleg bekerülünk, amikor felugrunk arra a kocsira. Az Apple ToolBox mindig azt javasolja, hogy várjon egy-két hetet, mielőtt frissítene bármilyen új operációs rendszerre - amely iPhone, iPad, iPod Touch, sőt asztali számítógépekre is vonatkozik. Soha nem tudhatod, lehet, hogy az iDevice hibás lesz, és rosszul viselkedik, vagy rosszabbul működik, nem működik, miután megjelent egy új frissítés.

Körülbelül egy hét várakozással (és igen, ezt nehéz megtenni - tehát teljesen megértem, ha úgy találja, hogy nem tud ellenállni az új frissítés Kipróbálásának), időt ad magának és az Apple-nek arra, hogy értékelje az összes többi felhasználói élményt. Az Apple talán kiszorítja a javításokat, hogy ne kelljen átélnie mások fájdalmát.

Végül ez a te döntésed. Tehát tegye azt, ami az Ön és az iDevice készülékének a legjobban megfelel. Ha úgy dönt, hogy hamarosan elfogadja, csak készüljön fel arra, hogy a dolgok nem biztos, hogy simán mennek, és valóban élvezheti ezt a jó minőségű időt az iDevice és az új iOS csínját-bínját megismerve. Minden a hozzáállásról szól - szórakoztató lehet, vagy nyomorúság. Az Ön választása - mindig. Számomra kockázatos vagyok ... de ez nem mindenkinek szól és nem is szabad.

Legutóbbi hozzászólások