iPhone, iPad billentyűparancs eltűnt, javítás

Néhány olvasónk beszámolója szerint az iPhone vagy iPad billentyűparancs eltűnik, gyakran az iOS frissítésének befejezése után. Az iDevice billentyűparancs-sávja (néha a Szerkesztés, Javaslat, Jóslás vagy Gyorsírás sávnak hívják) hirtelen bezár, vagy egyszerűen nem jelenik meg, amikor elkezdi gépelni. Eltűnő cselekedetet hajtott végre a levegőbe!

Rossz hír iOS 11+ felhasználók számára, sok billentyűparancs eltűnt!

Hiányzó billentyűzet rövidítések az iOS 11-ben !!

Sok olvasónk beszámolója szerint iPhone-jukról jó néhány billentyűparancs vagy gyors művelet hiányzik, amikor fekvő módban gépelnek az iOS 11-re történő frissítés után. Ez olyan műveleteket is magában foglal, mint a billentyűzet visszavonása vagy elrejtése. Sajnos én vagyok az igazán szörnyű hírek hordozója. Ha iOS 11 vagy újabb verzióra frissített, és elvesztette a bal és jobb oldali billentyűparancsokat, és ez sajnos az új norma az iPhone billentyűzetén - NINCS RÖVIDÍTÉS!

Az iOS 11 minimális billentyűzetkiosztása

Igen, az iOS 11-ben eltűntek a nyílbillentyűk, a billentyűzet visszavonása, elrejtése és még azok a vesszőgombok is, amelyeket mindannyian hasznosnak találtunk. Az Apple teljesen eltávolította ezeket az opciókat a fekvő billentyűzetről az iOS 11-től kezdődően. Hasonlítsa össze ezt az új billentyűzetkiosztást az iOS 10-ből származó verzióval - látja a különbséget! És sok ember számára ez a változás nem kívánatos.

Ehelyett az iOS 11-ben megkapjuk az Egykezes és a QuickType billentyűzetet

Az Apple elkészítette ezt az új egykezes billentyűzet módot mindazok számára az iPhone felhasználók számára, akik panaszkodtak a nehézségek miatt, ha csak az egyik kezükkel lehet gépelni - a másik feltehetően a telefont tartja. A bal vagy a jobb egykezes billentyűzet megjelenítéséhez iPhone-ján nyomja meg az Emoji gombot, majd válassza ki a kívánt billentyűzet tájolását, általában attól függően, hogy jobbkezes vagy balkezes. De nem mindig azok számára, akiknek szerencséjük kétértelmű!

A felülvizsgált QuickType billentyűzet iPad-ekhez készült

Célja pedig a gépelés felgyorsítása azáltal, hogy korlátozza, hányszor kell váltania a második kulcskészletre a számok és szimbólumok beírásához. A betűk, számok, szimbólumok és írásjelek már az összes fő iPad-billentyűzet. A gomb megnyomásával gyorsan kiválasztja a számot vagy a szimbólumot.

Az iDevice billentyűparancs-sávjának használata

Az az igazság, hogy a billentyűparancs valóban robusztus az iPad készülékeken, és meglehetősen leegyszerűsített az iPhone készülékeken. Az iPhone nagyjából megjósló javaslatokat nyújt Önnek, de az iPadek és az iPad profik parancsikonjait és egyéb szórakoztató tartalmait nem!

És hé, ha arra kíváncsi, hogyan hozhat létre parancsikonokat, vagy akár törölheti őket, nézze meg ezt a cikket. Vagy ha a problémát inkább a gyorsbillentyűkkel és nem a billentyűparancsokkal kapcsolatos problémák jelentik, akkor nézze meg ezt.

Az iPaded 411-es billentyűzetének parancssora

A billentyűparancs bal oldala

 1. Visszavonás és Újra
  1. A bal felső gombok görbe nyílnak tűnnek, amelyek balra (hátra) és jobbra (előre) mutatnak
   1. Visszavonás a balra (vagy hátra) mutató nyíl
   2. Az Újra a jobbra (vagy előre) mutató nyíl
 2. Paszta
  1. Ez a vágólapra hasonlító ikon a bal felső sarokban, közvetlenül a Visszavonás és az Újra végrehajtás mellett
   1. Ennek az ikonnak a megnyomásával beilleszti a legfrissebb információkat a vágólapról
 3. Másolat
  1. Ez a gomb két egymást átfedő négyzettel, egy folytonos és egy szintén a Visszavonás és az Újra végrehajtás pontozással
   1. Először válassza ki a másolni kívánt szöveget
   2. Ezután érintse meg a másolás gombot
   3. A másolt szöveg a vágólapra kerül
 4. Vágott
  1. Ez az olló ikon jelenik meg, miután kiválasztotta a kivágni kívánt szöveget
  2. A kivágott szöveg a vágólapra kerül

A billentyűparancs jobb oldala

 1. Bén U
  1. Mind a billentyűzet jobb felső sarkában vannak
   1. nyomja megBén U, és válassza ki a kívánt szöveget
    1. B a bátor
    2. Én vagyok dőlt betűvel
    3. U az aláhúzás
   2. Az összes szöveget a kiválasztott opcióval írja be (B,Én vagy U)
   3. nyomja megBén Ismét U és törölje az opciót az egyszerű szöveghez való visszatéréshez
 2. Kamera
  1. Ennek az ikonnak a megnyomásával megnyithatja a Fotókat
  2. Válasszon ki egy fotót, és válassza a Hozzáadás lehetőséget
 3. Gémkapocs
  1. Megnyitja az iCloud Drive-ot fájlok csatolásához

Az eltűnő billentyűparancssor tünetei

Az iFolks két egyedi helyzetet észlel, amikor a Billentyűparancs eltűnik. Egy dologra emlékezni kell, hogy a billentyűparancsok alkalmazásonként eltérőek. Tehát a hibaelhárítás előtt nyisson meg egy másik alkalmazást, és tesztelje ott a billentyűzetet. Ha a billentyűparancssor egy másik alkalmazásban jelenik meg, akkor valószínűleg lokalizált alkalmazásprobléma.

Az első helyzet

A Parancsikon bár bezárul, de akkor nem nyithatja meg újra, amikor felcsúszik a Fogantyú

Második helyzet

Nos, a Parancsikon bár csak teljesen és váratlanul eltűnik

A megoldások

Körülbelül 10 perccel ezelőtt történt velem ez a dolog. Válaszolni akartam egy ismerősöm e-mailjére, ezért megütöttem a választ és meglepetésemre, hogy nincs billentyűparancs a billentyűzeten!

A billentyűzet összecsukása és újbóli megnyitása

Első gondolatom a Beállítások ellenőrzése volt, de ehelyett megnyomtam a jobb alsó billentyűzet szimbólum gombját (azt, amelyiken a lefelé mutató nyíl látható). Az ütés lerombolja a billentyűzetet.

Miután a billentyűzet összeomlott, ismét megérintettem a válasz e-mailt, és nem tudnád, hogy újra megjelent a billentyűparancs!

Tehát mielőtt bármit is tenne, próbálja meg bezárni, majd újra megnyitni a billentyűzet munkamenetét. Ez a tipp csak neked is beválhat!

Most, ha a tippem nem működött neked, valami mást kaptam neked!

Váltson át néhány beállítást

Tehát most valóban meglátogatjuk a Beállítások alkalmazást. Úgy tűnik, hogy ez a megoldás megoldja a problémát a legtöbb iFolks számára, akiknek nem volt szerencséjük az első javaslattal.

Nyissa meg a Beállítások> Általános> Billentyűzetek lehetőséget

És kapcsolja ki, majd BE a következő beállításokat

 1. Gyorsbillentyűk (iPad-ekhez)
 2. Prediktív
 3. „.” Parancsikon

És egy másik lehetőség

Magában a billentyűzeten mind a prediktív, mind a hivatkozásokat KI és BE kapcsolhatja. Érintse meg a földgömb vagy az emoji gombot. Az előugró menüben lehetőség van mind a prediktív, mind a hivatkozások ki- és bekapcsolására.

A billentyűzet megjeleníti a Zoom nézetet?

Megváltoztatta a kijelzőt normálról nagyítottra? Gyakran az iOS-verzió frissítésekor vagy az iDevice-beállítások visszaállításakor ez a billentyűzetpreferencia visszatér az iOS alapértelmezett értékekre. Ebben az esetben csak annyit kell tennie, hogy frissíti ezt a beállítást a képernyőn megjelenő billentyűzet nagyításához. Menj Beállítások> Kijelző és fényerő> görgessen lefelé a Képernyő nézet elemre, koppintson rá, és válassza a Nagyított lehetőséget.

Csomagolás

Még magam is meglepődtem, hogy mennyit használok, szinte gondolkodás nélkül, a billentyűparancsot az e-mailekhez, az SMS-ekhez, a jegyzetekhez, az emlékeztetőkhöz és egy csomó más alkalmazáshoz. Tehát amikor eltűnt vagy valahogy eltűnt, észreveszem!

Remélem, hogy ezek a viszonylag egyszerű javítások működnek az Ön számára. Ha nem, tudassa velünk! Írja meg megoldásait vagy javaslatait a megjegyzésekbe.

Végül, ha a Prediktív szöveg vagy hangulatjelek csak nem úgy működnek, ahogy kellene, akkor nézzen meg ebben a cikkben néhány meglepő tippért!

Legutóbbi hozzászólások