Ismeretlen 52. hiba az iTunes-ról történő visszaállítás során - Így oldhatja meg?

Így kezdődik a probléma (52. hiba). Csatlakoztatja iPhone-ját vagy egy másik iDevice-jét a Windows gépéhez, mint bármely más nap. Felindítja az iTunes-ot. Vagy satu-vers. De ma bármilyen okból nem olyan, mint bármely más nap - ez a nap. És vissza kell állítania az iDevice-t. Tehát azt teszi, amit mindig is tett az ilyen helyzetekben, rákattint a Visszaállítás opcióra az iTunes alkalmazásban. De akkor valami nagyon elromlik, és megjelenik a hiba: „ezt az iPhone-t nem sikerült visszaállítani. Ismeretlen hiba történt (52).” És csak annyit gondolsz, hogy „mi a fenét tettem? És hogyan tudom visszaszerezni az iPhone készülékemet?

kapcsolódó cikkek

 • iTunes hiba 14
 • iTunes hiba: 3194
 • Keresse meg az iTunes biztonsági másolatát a Windows rendszeren
 • iTunes és Windows biztonságos hálózati kapcsolat

Szóval, mi az 52-es hiba?

Az 52-es hiba fordul elő leggyakrabban iPhone, iPod Touch és iPad visszaállításakor Windows számítógépen. Az 52 hiba fő oka a számítógép USB-illesztőprogramjának problémája. Az 52-es hiba leírása szerint az iPhone, iPod Touch és iPad helyreállításához szükséges digitális illesztőprogramok ellenőrzésével kapcsolatos probléma okozza.

A számítógépére telepített harmadik féltől származó víruskereső vagy biztonsági programok, valamint a szoftveres és hardveres hibák okozhatják ezt a problémát. Sőt, a számítógépen található rosszindulatú programok vagy vírusok is okozhatják ezt a problémát. Tehát ennek a hibának nincs pontos ríme vagy oka. Bizonyos hibaelhárítási tippek azonban segítenek kiküszöbölni ezt a hibát az iPhone, iPod Touch vagy iPad helyreállítása közben.

52. hibaelhárítás:

 1. Először is ellenőrizze, hogy nem az USB-kábellel van-e probléma. Tehát próbáljon meg egy másik Apple USB-kábelt, ha van ilyen, vagy kérje meg egy családtagját vagy barátját, hogy ideiglenesen használja az övéket.
 2. Húzza ki az összes EGYÉB USB-tartozékot a számítógépről, az iDevice kivételével. Próbáljon ki minden USB-portot, hogy ellenőrizze, működik-e valamelyik.
 3. Indítson újra mindent, beleértve a számítógépet ÉS az iDevice-t.
  1. Nyomja meg és tartsa lenyomva az Alvás / Ébresztés gombot, amíg a piros csúszka meg nem jelenik.
  2. Húzza a csúszkát a készülék teljes kikapcsolásához.
  3. Miután az iDevice kikapcsol, nyomja meg és tartsa lenyomva az Alvó / Ébresztés gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó.
 4. Válassza le iPhone készülékét a számítógépről, és zárja be az iTunes alkalmazást. Csatlakoztassa újra a készüléket, és indítsa el iTunes. Ez a legegyszerűbb megoldás, amely néhány felhasználó számára bevált.
 5. Ezután ellenőrizze, hogy az iTunes legújabb verzióját használja-e a Windows számítógépén. Ha nem tud a verzióról vagy a legújabb frissítésekről, nyissa meg iTunes a számítógépén, és kattintson a Most gombra, válassza a lehetőséget Frissítések keresése. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az iTunes legújabb verzióra történő frissítéséhez.

 1. Ha az iTunes megfelelően van telepítve és működik, ellenőrizze, hogy vannak-e új frissítések a Windows rendszerhez. Különböző módszerek léteznek a Frissítések a Windows különböző verzióin, mint például a Windows 7, 8 és a Windows 10.
 2. Egyik olvasónknak szörnyű gondjai voltak az 52-es hibával, amíg felfedezte saját megoldását. Kivette az iDevice SIM-kártyáját, és AKKOR keményen visszaállította. És (szavai: „A BAM varázsként működött ... tegye vissza a SIM-kártyát, és NINCS HIBA 52!”
  1. A SIM-kártya eltávolítása előtt kapcsolja ki az iDevice készüléket
  2. A SIM-kártya eltávolítása
   1. Nyissa ki a készülék SIM-tálcáját, helyezzen egy gemkapcsot vagy egy SIM-kiadó eszközt a tálca melletti nyílásba
  3. Hard Reset-re
   1. IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus készüléken: Tartsa lenyomva az alvás / ébresztés és a hangerő csökkentése gombot legalább tíz másodpercig, amíg meg nem jelenik az Apple logó
   2. IPhone 6s és régebbi készülékeken, iPad vagy iPod touch esetén: Tartsa lenyomva az Alvás / Ébresztés és a Kezdőlap gombot legalább tíz másodpercig, amíg meg nem jelenik az Apple logó

Tegyünk néhány lépést itt az 52-es hiba megoldására!

1. lépés: Kattintson a Start menü és megütötte a Beállítások.

És 2. lépés: A következő képernyőn kattintson a gombra Frissítés és biztonság

3. lépés: A legelső lehetőség a Windows Update, automatikusan elkezdi ellenőrizni a Windows frissítéseit a számítógépén. Ha bármilyen frissítése van, kattintson a gombra Fix Issue.

És végül, 4. lépés: Automatikusan letölti a frissítéseket a számítógépére, és néhány perc múlva telepíti őket. Üljön szorosan, és hagyja, hogy az ablakok elvégezzék ezt a feladatot az Ön számára.

Frissítse USB-illesztőprogramjait

Egy másik lehetséges ok az USB-illesztőprogramok, ezért ellenőrizze, hogy frissítette-e a számítógép illesztőprogramját. Ez a módszer a számítógép gyártójától függ. Például: Ha számítógépét a Dell-től vásárolta, látogasson el a súgó webhelyére, és írja be a számítógép részleteit. Ezután töltse le az USB illesztőprogramokat, és telepítse azokat a számítógépre.

Kapcsolja ki a kényszerített járművezetői aláírást

Általában a Windows automatikusan aláírja a meghajtó végrehajtását, így kikapcsolva ezt a kényszerített illesztőprogram-aláírási folyamatot, megoldja ezt a problémát, így tegye ezt.

1. lépés: Jelentkezzen ki a Windows rendszerből, és állítsa le.

Miután a számítógép megfelelően leállt, indítsa el. Vagy használja az Újraindítás opciót a Kijelentkezés panel. Amikor a számítógép újraindul, nyomja meg a gombot F8 gombot a legelső képernyőn.

2. lépés: A következő képernyőn lépjen a Windows Speciális beállítások listájához.

Most válassza ki a billentyűzeten vagy az egér kurzorán található nyílgombot Tiltsa le a kényszerített illesztőprogram aláírásának végrehajtását. Ez az! Nyomja meg a számítógépen a visszalépést és indítsa újra. Ez a művelet megoldja a problémát az Ön számára.

Még mindig semmi?

Ha a fent említett módszerek egyike sem vált be az Ön számára, telepítse újra a Windows-ot a számítógépére, és használja a Helyreállító lemez vagy hüvelykujj meghajtóami a laptophoz tartozik.

Ha azonban nem akarja újratelepíteni a Windows rendszert, akkor ismerősének számítógépével állítsa vissza iPhone-ját, iPod Touch-ját vagy iPadjét.

Ha van más megoldása erre a problémára, kérjük, ossza meg velünk! És tudassa velünk az Ön számára megfelelő lépéseket és módszert.

 • Ha az iPhone csatlakoztatva van az USB-hez, lépjen a Vezérlőpult - Rendszer - Eszközkezelő elemre - Bontsa ki a „Mobileszközök” elemet, és távolítsa el az „Apple iPhone” alkalmazást. Az eszközpanelen maradva bontsa ki az USB-vezérlőket, és távolítsa el az „Apple Mobile Device USB Driver” elemet, majd zárja be az eszközkezelő ablakot. Most húzza ki az összes Apple USB-eszközt. Nyissa meg a Vezérlőpult> Programok és szolgáltatások elemeket, majd Távolítsa el az „Apple Mobile Device Support” alkalmazást. Indítsa újra a számítógépet. Ezután nyissa meg a Windows Intézőt, és keresse meg a C: / Program Data / Apple / Installer Cache /. Most ‘rendezze dátum szerint’ abban a könyvtárban, és nyisson meg egy mappát, amely egy korábbi / előző verzió, és kattintson duplán a telepítőre, amely abban a mappában található (AppleMobileDeviceSupport64.msi), és lehetővé teszi a futtatását. Indítsa újra a számítógépet. Végül csatlakoztassa az iPhone készüléket, és hagyja, hogy a számítógép újra felismerje az eszközt. Nyissa meg az iTunes programot, és remélhetőleg visszatér az üzlethez.

Legutóbbi hozzászólások