Javítsa szokásait és javítsa életét a Habitify segítségével

Új szokások beépítése az életébe nehéz lehet. Akár szigorúbb testmozgást szeretne kezdeni, akár csak naponta több vizet inni, az emlékezés és a lépéstartás önmagában is kihívás.

Itt nagyon jól jöhet egy olyan eszköz, mint a Habitify. A Habitify egy olyan alkalmazás, amely emlékeztetőket ad, megmutatja az előrehaladást, és végső soron segít kialakítani, követni, sőt rendbe hozni szokásait.

Itt van minden, amit tudnia kell a Habitify-ról, és hogyan segíthet a jó szokások kialakításában.

Összefüggő:

 • A 4 legjobb ételkövető alkalmazás 2019-re
 • Az automatikus alváskövetés használata az Apple Watch-on
 • Kövesse nyomon az iPhone és az Apple Watch vízfelvételét
 • Az Apple Watch Metrics testreszabása az edzések nyomon követésére

Mi az a Habitify?

Mint említettük, a Habitify egy olyan platformon átívelő alkalmazás, amely segít megteremteni és nyomon követni szokásait. És nagyon egyszerű folyamatot alkalmaz.

 1. Hozzon létre egy szokást ami bármi lehet, az egészségi állapot vagy az életmód megváltoztatásától az új készség elsajátításáig.
 2. Cselekszik szokása szerint a kényelmes emlékeztetőből, majd jelölje be teljesnek az alkalmazásban.
 3. Ellenőrizze a haladást könnyen olvasható táblázatokkal és információkkal, amelyek büszkék lesznek teljesítményére.

A Habitify-nak egyszerű modellje van, igaz? De az alkalmazás rugalmas, intuitív és átfogó szolgáltatásokat kínál, amelyek kiemelik a hétköznapi szokáskövetők körében. Tehát, nézzük meg ezeket a funkciókat!

Milyen szolgáltatásokat kínál a Habitify?

A Habitify szolgáltatásainak megmagyarázásának legjobb módja az, ha végigjárja az alkalmazás felületét. Az egyes területekhez az alkalmazás képernyőjének alján található gombokkal férhet hozzá.

Folyóirat

A Napló területen láthatja és megjelöli szokásait. Látni fogja az egyes napok szokásait, egy héten keresztül, és csak érintse meg a kört egy befejezettként való megjelöléshez. Megtekintheti az előző napokat is, hogy megnézze azokat a szokásokat, amelyeket teljesített vagy kihagyott, ha úgy tetszik.

Koppintson a tetején, hogy megtekinthesse az összes szokást, vagy azokat egy bizonyos napszakban, például reggel vagy délután. És ha sok szokást beállít, elrejtheti azokat, amelyeket elvégzett, hogy tisztábban lássa, mi marad a napra.

Habitify Journal

Ha rákattint egy szokásra, akkor további részletek láthatók konkrétan. Megtekintheti az aktuális sorozatot, a heti célt, a teljesítési naptárat, a teljesítési arányt és a teljesítményt. Ez csodálatos, ha alapos képet nyújt a szokásairól. Ha módosítani szeretne, például a napszakot vagy az emlékeztetőt, egyszerűen érintse meg a elemet Szerkesztés, végezze el a módosítást, és érintse meg a elemet Mentés.

A Napló területén is beállíthatja szokásait. Csak érintse meg a pluszjelet, adjon nevet szokásának, válassza ki az Ismétlés, Kezdő dátum, Emlékeztetők és a Napszak lehetőséget, Mentés, és készen állsz!

Hozzon létre egy új szokást

Nagy rugalmassággal rendelkezik, ha szokásaihoz választja ezeket a lehetőségeket.

 • Ismétlés: Napi segítségével kiválaszthatja a hét napjait, Heti segítségével kiválaszthatja a heti napok számát, és Intervallum segítségével kiválaszthatja, hogy hány nap van egymás után.
 • Kezdő dátum egy egyszerű, ahol kiválaszthatja az aktuális napot vagy egy napot a jövőben.
 • Emlékeztetők alapértelmezettként engedélyezve van és 9: 00-ra van állítva. Az emlékeztetőt letilthatja, vagy más időre szerkesztheti. A Premium frissítéssel több emlékeztetőt is felvehet.
 • Napszak lehetővé teszi, hogy reggel, délután, este vagy bármikor döntsön.
Válasszon lehetőségeket az új szokásához

Előrehalad

A Haladás terület nemcsak hasznos, de lenyűgöző egy szokáskövető számára, amely annyi információt tartalmaz, amennyit kap.

A tetejétől kezdve látni fogja a A mai szokások arány, amely nagyszerű a gyors pillantásra. Közvetlenül lent láthatja, hogy milyen jól áll Ezen a héten, bemutatva az egyes szokásokat a befejezések számával.

Tekintse meg a mai és a hét szokásait

Ezután meglátja a Teljesítési arány diagram, amelyet hetente vagy hónapban megtekinthet.

Utána jön a Bejelentkezés ideje grafikon, majd a Napi teljesítmény diagram; mindkettő megtekinthető az elmúlt 30, 60, 90 vagy 180 napban.

Alul ellenőrizheti szokásainak listáját erre vagy az elmúlt hónapra, vagy erre, vagy tavalyra.

Ellenőrizze a haladást

Hogy van ez sok hasznos adat esetén? Soha nem kell többé csodálkoznod azon, hogy hány napig teljesítetted egymás után azt az új szokást, amelyet beállítottál! Minden részlet, amire szüksége van, ott van az Ön számára.

Beállítások

A következő terület, amelyet meglátogat, a Beállítások szakasz. Itt megtekintheti és szerkesztheti fiókja adatait, kezelheti szokásait, exportálhatja az adatokat, engedélyezheti a sötét módot, bekapcsolhatja az adatvédelmi zárat, beállíthatja az alkalmazás jelvényét, vezérelheti az értesítéseket és még sok minden mást.

Állítsa be a beállításokat

Vegye figyelembe, hogy egyes funkciókhoz, például a sötét módhoz és az adatvédelemhez, előfizetés szükséges.

Hogyan hatékony a Habitify?

Most, hogy ismeri az alkalmazás célját, használatát, és világos képet kap a funkcióiról, valószínűleg egy kérdése van. Hogyan fog segíteni a Habitify?

Nem felejt el teljesíteni egy szokást

Mire jó egy új szokás kialakítása, ha mindent elfelejtesz? A szokások, különösen egy új szokások megtételére való emlékezés fél siker.

A Forbes szerint a jel vagy ravasz a szokásszerkezet első része:

Ez a szokáshurok része, ahol valamilyen műveletet hajtanak végre a belső vagy külső környezetben található jelzésen keresztül.

Mivel a Habitify hasznos és rugalmas emlékeztetőket kínál, minden nap megvan az az igény, amelyre szüksége van az egyes szokásokhoz!

Beállíthat egy emlékeztetőt a szokásához, amikor létrehozza, és szerkesztheti, ha úgy találja, hogy egy másik időpont jobban működik az Ön számára. Látni fogja, hogy megjelenik az emlékeztető, és tudja, hogy egy kis feladatot kell elvégeznie.

Tudni fogja, hogy módosítania kell-e

A jók sikeres felépítéséhez elengedhetetlen a szokásai betekintése. Érdemes tudni, hogyan teljesít, és mi működik, és nem működik. Minden a fejlődésről szól.

Online időből:

A haladás haladás, bármilyen kicsi is. Ez egy másik erőteljes szokás: ha a fejlődésre tud koncentrálni, javítja mind boldogságát, mind motivációját.

A továbbfejlesztett haladáskövetés miatt nemcsak egy pillantással láthatja, hogy milyen jól áll, hanem az egyes szokások apró szemcséjéig is elmélyülhet. Ez lehetővé teszi a szükséges lépéseket.

Például láthatja, hogy hajlamos figyelmen kívül hagyni az új testmozgási szokást vasárnap. Tehát változtasson egy másik napra, hogy képes legyen teljesíteni és teljesíteni a heti célját.

Másik példa: talán nehezen viseli a szokását, hogy délután új készséget tanuljon. Ehelyett változtassa reggelre, estére vagy akármelyikre, hogy teljesítse és elérje ezt a célt.

Motiváltabb leszel

A pozitív megerősítés vagy jutalom a legjobb módja az új szokások elsajátításának, és ebben szerepet játszik a motiváció is. Ahogy a Forbes a szokásokról szóló másik cikkében megfogalmazza:

A győzelmek lendületet adnak. Ahhoz, hogy inspirálódjon jó szokások megteremtésére vagy egy rossz szokás megtörésére, a napi győzelmekre kell koncentrálnia.

A Habitify csíkokkal és kiegészítésekkel igyekszik segíteni Önt abban a „napi győzelemben”.

A Journal képernyőn tisztán láthatja, valamint maga a szokás, hogy hány nap van a sorozatban. Tehát, ha minden nap beállít egy szokást, látni fogja, hogy hány napig teljesítette ezt egymás után. Ez fantasztikus motivátor lehet! Ha úgy látja, hogy 20+ napot egymás után teljesített, akkor valóban meg akarja szakítani ezt a csíkot?

Motiválódjon szokássorozata

Ezenkívül megnézheti a Haladás területen a fent leírt Teljesítési arány diagramot. Ha megérinti és lenyomva tartja a diagram mutatóját, gyorsan láthatja a hét vagy hónap teljesítési arányát. Szóval, kihívás magad, hogy a lehető legmagasabb arányt!

A Habitify alkalmazást bárhol használhatja

A naponta, naponta többször használt alkalmazásnak könnyen elérhetőnek kell lennie, amikor és ahol szüksége van rá. Ki akarja folyamatosan cserélni az eszközöket a szükséges alkalmazás eléréséhez?

A szokások követésének legegyszerűbb módja érdekében a Habitify elérhető iPhone, iPad, Apple Watch, Mac, Android és az internet számára. Ez azt jelenti, hogy nincs gond egy másik eszköz megragadásával! Csak irány egyenesen a Habitify webhelyére, hogy megkapja az alkalmazást, ahol szüksége van rá, vagy onnan használja.

Habitify az Apple Watch-on

A Habitify ingyenesen elérhető, így ez egy határozottan kipróbálandó szokáskövető. Ha tetszik, hasznosnak találja, és érdekli az alkalmazás további funkciói, frissíthet egy előfizetési csomagra. Ez olyan extrákat nyújt, mint a sötét mód, az adatvédelem és a Today modult.

Nincs itt az ideje, hogy megváltoztassa szokásait a Habitify-val?

Biztosan kipróbálhat sok szokáskövetőt, és talán már használ is egyet. De jelenlegi felhasználóként nagyon ajánlom a Habitify-t.

Különböző platformokon érhető el, könnyen használható, hasznos adatokat kínál az előrehaladáshoz, és egyáltalán nem tartalmaz hirdetéseket. Mire vársz még? Nincs itt az ideje, hogy megváltozzon a ti szokások a Habitify-val? Ha megteszi, ugorjon vissza, és az alábbi megjegyzésekben tudassa velünk, hogy tetszik az alkalmazás!

Legutóbbi hozzászólások