Nem található elemlámpa vagy éjszakai váltás parancsikon az iOS 11 rendszerben?

Sokan szerettük és használtuk a Vezérlőközpont zseblámpájának vagy az Éjszakai váltás parancsikonjait az iOS 10 rendszerben. Könnyen megtalálhatók és könnyen használhatók, mindezt egyszerűen felfelé csúsztatva, hogy elérhesse a Vezérlőközpontot. De aztán az Apple kiadja az iOS 11-et és ezzel együtt néhány rejtett váltót azokra a dolgokra, amelyeket korábban az iOS Vezérlőközpontunkban láttunk. Összezavarni könnyű. És ha igen, akkor nem vagy egyedül. Naponta kapunk néhány megjegyzést vagy e-mailt olvasóinktól, ahol azt kérdezzük, hol van az Éjszakai váltás az iOS 11 rendszerben. Jó hír, hogy ugyanolyan könnyű átképezni magunkat ezekre az új parancsikonokra.

Térjünk rá!

Tartsa lenyomva a Comes to Control Center alkalmazást

Újdonság az iOS 11 vezérlőközpontjában az Apple nyomja meg a további ellenőrzéshez. Általában ez a művelet egy további lehetőségek almenüjét vagy egy kapcsolót hoz létre a kiválasztott szolgáltatás - például a hangerő vagy az időzítő beállításának - jobb szabályozása érdekében. A 3D Touch funkcióval rendelkező telefonoknál ez azt jelenti, hogy mélyen megnyomja a további parancsok megjelenítését. A 3D Touch nélküli iPhone-ok, valamint az összes iPad és iPod Touch készülékek esetében tartsa lenyomva a gombot, hogy további vezérlőket jelenítsen meg.

Hol van a Vezérlőközpont Éjszakai váltás kapcsolója?

Ha észreveszi, hogy az iOS 11-ben az Éjszakai váltás már nem érhető el a Vezérlőközpontban, tájékoztatást kaptunk rólad. Keresse meg úgy, hogy felfelé csúsztatja a Vezérlőközpontot (vagy az iPhone X jobb felső sarkából lefelé csúsztatva), és megtalálja a fényerő-szabályozó kapcsolót. Ahelyett, hogy felfelé vagy lefelé mozgatná, hosszan nyomja meg rajta némi hozzáadott nyomással, vagy a 3D Touch funkcióval rendelkező telefonokhoz használja ezt az iPhone exkluzív funkciót. Ez a kiterjesztett nyomógomb egy közeli képet nyit meg a fényerőskáláról, és legalsó részén található a kapcsoló az Éjszakai váltás kézi be- vagy kikapcsolásához. Nem állíthat be éjszakai műszak menetrendet vagy állíthatja be a színhőmérsékletet; ez csak egy ki- vagy bekapcsolás.

Ha létrehozni vagy módosítani szeretné az éjszakai műszak menetrendjét, vagy módosítani szeretné a színhőmérsékletét, akkor is ezt kell tennieBeállítások> Kijelző és fényerő> Éjszakai eltolás.

Hol van a Vezérlőközpont zseblámpa kapcsolója?

Ha fedezi az Éjszakai műszakot, de használni szeretné iPhone zseblámpáját, és nem találja ezt, akkor ennek is van egy egyszerű módja! Az iOS 11 korábbi verzióitól eltérően az iOS 11 Vezérlőközpontjában vannak testreszabható elemek. Ez a lista olyan funkciók hozzáadását tartalmazza, mint az alacsony fogyasztású mód, a vezetés közbeni zavarás, a képernyőfelvétel, az Apple pénztárca, a szövegméret, a kamera és természetesen az elemlámpa. Ahhoz, hogy a zseblámpa váltson a Vezérlőközpontban, először hozzá kell adnia a testreszabásához. MenjBeállítások> Vezérlőközpont> Testreszabás.Keresse meg a Zseblámpa elemet, nyomja meg a zöld pluszjelet (+), és ez felkerül az Ön Vezérlőközpontjának listájára. Hozza ki a Vezérlőközpontot, hogy kipróbálja, és lássa, tetszik-e az ikon elhelyezése.

Nem tetszik a LED-es elemlámpa intenzitása? Hosszan nyomja meg az elemlámpa ikont a Vezérlőközpontban az intenzitás csúszka előhívásához. A felfelé csúsztatással megnő a fény mennyisége, a csúsztatással pedig csökken.

És ha nem tetszik, hogy az iOS automatikusan hova tette, térjen vissza a testreszabási menübe, és érintse meg a névtől jobbra található három sort, és mozgassa felfelé vagy lefelé a mellékelt váltók listáján.

Még mindig nem találja a zseblámpát?

Ne feledje, hogy a zseblámpa csak iPhone-okon, 12,9 hüvelykes (2. generációs) iPad Pro, iPad Pro (10,5 hüvelykes), iPad Pro (9,7 hüvelykes) és csak iPod touch készülékeken érhető el.

Ez nem csak zseblámpa vagy Éjszakai váltás parancsikonok; Vannak más hűvös vezérlőközpont-kapcsolók és trükkök!

Az Apple sok mindent belefektetett az ios 11 vezérlőközpont ikonjaink kialakításába. A hosszú nyomás nemcsak a fényerőnél működik! Hosszan nyomja meg a Zene gombot egy hangerő-csúszka és az AirPlay menüopciók megjelenítéséhez. Szüksége van az AirDrop-ra? Igen, még egyszer hosszan nyomva, de ezúttal a hálózatok csoportban (ez a panel a WiFi, a Bluetooth, a Cell Signal és a Repülőgép módban.) A menü hosszú megnyomásával megjelenik a Personal Hotspot kapcsoló is.

Az Ön időzítőjéhez és a fényképezőgépéhez is sokáig vannak rejtett funkciók! Szeretne szelfit készíteni, vagy slo-mo-t forgatni? Nem probléma, csak indítsa el a Vezérlőközpontot, és nyomja meg mélyen a kamera ikont, hogy megjelenjen egy funkciókkal teli almenü!

Ha pedig Kisegítő lehetőségeket használ, akkor ez a Vezérlőközpont váltó a kiterjesztett vagy a 3D Touch sajtóopciókról szól! Gyorsan megtalálhatja az összes engedélyezett akadálymentességet, közvetlenül a Vezérlőközpontból.

Mélyen nyomja meg az Apple TV távirányítóját, hogy olyan virtuális távirányítót kapjon a képernyőn, amely ugyanazokkal a gesztusokkal működik, mint a fizikai Apple TV távirányítója. Ez különösen kedves azok számára, akik gyakran nem találják meg az Apple TV távirányítóját (én is.)

Még több rejtett menü található a Testreszabható egyéb testreszabható opciókhoz. Ahelyett, hogy felsorolnám mindet, élvezzük a jó régimódi felfedezéseket. Ha talál egy rejtett Vezérlőközpont almenüt, amelyet csak szeret (vagy utál), akkor ossza meg velünk a megjegyzéseket.

Néhány figyelmeztetés a WiFi-ről és a Bluetooth-ról a Vezérlőközpontban!

A korábbi iOS verziókban (iOS 10 és régebbi verziók) a Vezérlőközpontban a WiFi kapcsoló teljesen kikapcsolta a WiFi-t. Az iOS 11 rendszeren a Vezérlőközpont WiFi kapcsolója csak az eszközt választja le a jelenlegi hálózatáról. Ugyanez vonatkozik a Bluetooth-ra is. Ha ezeknek a szolgáltatásoknak a 100% -át ki akarja kapcsolni, használja a Beállítások alkalmazást.

Csomagolás!

Az iOS 11 vezérlőközpontja nagyon mélyreható. De eltart egy ideig, amíg megszokja az összes új funkciót, ÉS hogy miként férhet hozzá. És megemlítettem, hogy van egy csomó sajtó olyan funkciók ellenőrzésére, amelyekről nem beszéltem? Tehát folytassa, szórakozzon, és fedezze fel, hogy milyen opciók és testreszabás működik a legjobban az Ön számára. Ez az iPhone és az iDevices szépsége - egyedivé válnak számunkra.

Spoiler figyelmeztetés!

Oké, ha nincs időd vagy kedved, íme egy rövid lista azokról a Vezérlőközpont-funkciókról, amelyek rejtett menüt tartalmaznak: Kezdőlap, Képernyőtükrözés, Jegyzetek, Képernyőfelvétel, Pénztárca, Hallókészülékek (ha van ilyen) és Tru Tone (12,9 hüvelykes iPad Pro-hoz (2. generáció), iPad Pro (10,5 hüvelykes), iPad Pro (9,7 hüvelykes) és iPhone 8 / X-hez). Tehát kezdje el - menjen egy iOS 11-es kalandra, és hagyja, hogy ismerjük felfedezéseit és gondolatait.

Legutóbbi hozzászólások