Kezdő lépések a WhatsApp alkalmazással a MacBookon

Ha volt egy olyan elem, amelyre sok üzenetküldő rajongó várt a WWDC során, az az volt, hogy az iMessage-t különféle platformokon tudta használni.

Ez nem történt meg, bár az Apple a konferencia során bemutatott néhány ügyes VOIP-funkciót, amelyek segítségével integrálhatja WhatsApp-kapcsolatait és Skype-kapcsolatait az iMessage-be, hogy könnyedén felhívhassa őket. Ezeket az integrációs funkciókat a phonekit funkción keresztül elérhetővé teszik, remélhetőleg a következő iOS 10 kiadásokban.

Azok számára, akik kommunikációhoz a MacBook-ot használjuk, továbbra is használhatja a WhatsApp alkalmazást a MacBook-on. Mivel a WhatsApp számára elérhetővé vált a végpontok közötti titkosítás, ez egy jó és biztonságos eszköz, amelyet fontolóra kell venni.

A végpontok közötti titkosítás ötlete egyszerű: amikor üzenetet küld, csak az a személy vagy csoportos csevegés tudja elolvasni, akinek elküldi az üzenetet. Senki sem láthat benne az üzenetben. Nem kiberbűnözők. Nem hackerek. Az end-to-end titkosítás segít a WhatsApp-on keresztüli kommunikációt priváttá tenni - olyan, mint egy személyes beszélgetés.

Korábban csak a WhatsApp webes verzióját használhatta Mac számítógépén nem Apple böngészővel, de most letöltheti az alkalmazást a MacBook-ra, és elkezdheti.

Ezt meglehetősen egyszerű néhány egyszerű lépéssel beállítani a MacBook-on, és működtetni. A fő figyelmeztetés az, hogy már a WhatsApp alkalmazást kell használnia a telefonján, különben ez nem fog működni. Szüksége lesz az OS X 10.9 vagy újabb verzióra is a MacBookon.

1. lépés. Látogasson el a WhatsApp.com/download oldalra, és töltse le a hivatalos WhatsApp szoftvert Mac számítógépére. A szoftver indításakor megjelenik egy QR-kód, amelyet a 2. lépésben kell használni.

2. lépés. Ezután nyissa meg a WhatsApp alkalmazást iPhone-ján, és lépjen a beállításokhoz. Érintse meg a WhatsApp Web elemet, és használja a kamerát a Mac-en látott QR-kód beolvasására. A QR-kód érvényesítése után a WhatsApp azonnal bejelentkezik az üzenetküldő szolgáltatásába.

3. lépés Ne felejtse el kéznél tartani iPhone készülékét, mivel a Mac alkalmazás lényegében a telefonos alkalmazást használja a WhatsApp használatához.

4. lépés Írhat üzenetet ugyanúgy, mint az iMessage-ben, és médiafájlokat is csatolhat. Ha rákattint a gemkapocs ikonra, három ikon jelenik meg. A felső ikon a képek küldésére szolgál, a középső ikon lehetővé teszi, hogy fényképet készítsen a MacBook kamerával, az alsó pedig a dokumentum küldésére szolgál.

MacBook-ján a WhatsApp-profil beállításait is elérheti és naprakészen tarthatja.

Bár nagyon egyszerű használni az üzenetküldő szolgáltatást a MacBookon, hátrányos, mivel a WhatsApp használatához iPhone-ját be kell állítani és elérhetőnek kell lennie.

E korlátozás ellenére azok, akik mindennap használjuk a MacBook-jukat, igénybe vehetik ezt a funkciót, mivel a WhatsApp üzenetküldő felülete a Mac-en nagyon egyszerű és könnyen beírható, szemben a visszaváltással az iPhone és a Mac között.

Azok az üzenetkezelési funkciók, mint az emojik, a linkek stb., Amelyekhez hozzáférhet az iPhone-on, szintén elérhetők a MacBookon. Ha megszokta, hogy ezt az alkalmazást iPhone-ján használja, akkor a Mac funkciói nagyon ismerősek lesznek.

Tehát folytassa, próbálja ki, és tudassa velünk, mit gondol!

Legutóbbi hozzászólások