Az iPad Air gyakran kevés memóriával rendelkezik, javítás

Az iPad Air erősebb és gyorsabb táblagép, mint elődje iPad 4, ugyanazon A7 chipnek köszönhetően, amely az iPhone 5-eket is táplálja. A jelentősen javult teljesítmény ellenére számos iPad-felhasználó a kevés memória miatt panaszkodik a gyakori összeomlásokra. Vegye figyelembe, hogy az iPad Air 1 GB LPDDR3 memóriával (RAM) rendelkezik. Felhívjuk a figyelmét arra is, hogy ha az iPad Air (vagy más korábbi iPad modellek) gyakran összeomlanak (például a Facebook, a Safari vagy más alkalmazások, például játékok használatakor), akkor valószínűleg memóriahiánya van.

Az összeomlási jelentéseket a Beállítások> Általános> Névjegy> Diagnosztika és használat> Diagnosztikai és használati adatok elemre kattintva tekintheti meg. Amint láthatja a csapást:

Ha ezt a problémát tapasztalja, a következőket teheti a javítás érdekében:

  • Zárjon be minden alkalmazást. Ha bezárja a háttérben futó alkalmazásokat, akkor RAM-ot szabadít fel eszközén. Kattintson duplán a Kezdőlap gombra, és húzza felfelé az Alkalmazásokat. Ha elkészült, érintse meg a Home gombot.
  • Állítsa alaphelyzetbe iPadjét a Home és az Alvás / Ébresztés gombok egyidejű megnyomásával és nyomva tartásával, amíg az Apple logó meg nem jelenik. A RAM alaphelyzetbe állításával törölhető.
  • Kapcsolja ki a háttéralkalmazás-frissítési lehetőséget a Beállítások> Általános> Háttéralkalmazás-frissítés lehetőségre kattintva
  • Ha nem használja, kapcsolja ki a Spotlight Search indexelését a Beállítások> Általános> Spotlight keresés menüben, és törölje az összes opciót.
  • Változtassa meg háttérképét dinamikusról állóképre. Lapbeállítások> Háttérképek és fényerő. Érintse meg a Háttérkép részt. Az Apple háttérkép alatt láthatja a „Dinamikus” és a „Stills” elemeket. Érintse meg a Stills elemet, és válassza ki azt, amelyet a háttérkép beállításához szeretne.
  • Mondja meg az Apple-nek. Koppintson a Beállítások> Általános> Névjegy> Diagnosztika és használat elemre, és jelölje be az Automatikus küldés lehetőséget, hogy az Apple javítsa termékeit a napi diagnosztikai jelentések küldésével.

Összefüggő:iPad Air „nagyon lassan” vagy „nem tölt”, javítás

Legutóbbi hozzászólások