Az 5 legnépszerűbb alkalmazás iPhone és iPad készülékekhez (2016-os kiadás)

Íme az iPhone 5 legmenőbb alkalmazása, amelyek ingyenesen letölthetők.

Valljuk be, hogy a kezében tartott iPhone nem más, mint egy klassz megjelenésű, ügyes szerkentyű, ha nem lennének alkalmazások. Ez a csodálatos alkalmazás ragyogja fel az okostelefonok világát. Az alkalmazásokról szólva manapság csak annyi van belőlük, hogy nehéz lesz a legjobbat letölteni. Az iPhone / iOS - 2016 alkalmazáshoz tartozó csodálatos alkalmazások listája megoldhatja ezt a problémát.

Kezdjük el!

Strava

Rendszeresen fut vagy kerékpározik? Ha igen, akkor a Strava lehet a szükséges alkalmazás. Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy nyomon kövesse teljesítményét a célok kitűzésével és a napi haladás figyelemmel kísérésével. Versenyképesebbé tétele érdekében ranglistákat és kihívásokat tartalmaz. A legszórakoztatóbb, hogy a felhasználók létrehozhatják az egyedi útvonalakat, és a többi felhasználó láthatja őket.

Mindezt teljesen költség nélkül. A prémium változat azonban még ennél is több eszközt kínál. Ez az alkalmazás elnyerte az év alkalmazásának címét is a TechRadar Phone Awards-on.

Google Fotók

Igen, tudjuk, hogy olyan sok fénykép tároló és megosztó alkalmazás van, de a Google Fotók kiemelkedik, mivel korlátlan tárhelyet biztosít. És egy másik kényszerítő oka annak nagy kompatibilitása. A Google Fotókat Android és személyi számítógépeken is használhatja.

Ez nem korlátozódik fotók és videók tárolására, sőt képszerkesztésre és kollázs készítésre is alkalmas. A képre kattintáson át az ismerősöknek történő elküldésig a Google Fotók lesznek a társai a fotók és videók kezelésében.

Periszkóp

A Twitter élő video streaming alkalmazásának, a Periscope-nak a szórakozása újból bekerül a közösségi média egyenletébe. Olyan egyének számára készült, akik értékelik a Twitter közvetlenségét és egyszerűségét, és több vizuális és grafikai igényt szeretnének. A felhasználók élő videókat streamelhetnek magukról, vagy más embereket nézhetnek meg. Videofolyamként élőben kérdezhetnek és kommentelhetnek. Azok számára, akik lemaradnak az élő videókról, a Snapchathez hasonlóan lehetőségük van megnézni a videót a streaming következő 24 órájában.

Használata egyszerű, de az a fajta dolog, amellyel folyamatosan szeretne visszatérni. Ez a Twitter válasza Meerkat-ra. Megjelenésétől kezdve elég népszerűvé vált.

Spotify

A Spotify nagyon népszerű zenei alkalmazás volt. Annak ellenére, hogy az Apple Music lendületet vesz, a Spotify erős gyökeret vetett a zenei streaming szolgáltatásaiba. Ez az alkalmazás néhány nagyszerű funkcióval rendelkezik az iOS-hez, amelyek a készüléket mini zenegéppé alakítják. Becslések szerint a Spotify 30 millió dallal rendelkezik, így szinte bármelyik zeneszámot meghallgathatja bármely előadótól, műfajtól vagy bármely korszaktól.

Az élő közvetítés az iOS felhasználók számára ingyenes, de a dalok offline hallgatása prémiumba kerül, amelyet érdemes elkölteni, mivel sok zene van a Spotify-on.

A Lonely Planet útmutatói

Ez egy olyan alkalmazás, amelyet hátizsákos turisták és utazók számára terveztek. Rengeteg olyan alkalmazást talál, amelyek információkat nyújtanak a világ minden tájáról. A Guides itt különbséget tesz, mivel csak néhány híres városra terjed ki, mint New York, London, Barcelona és Párizs. Ezért tartománya korlátozott, de koncentráltabb. És ezek a városok nagyon turisztikussá váltak annyi kínálattal, hogy időnként zavarossá válik. Az alkalmazás célja, hogy megkönnyítse az utazást ezeken a városokon, és szupergyors.

Egy másodperc alatt megjeleníti az információkat. Azonnal megmutatja a város részleteit, például térképeket, kedvenc helyeket stb. A képekként ábrázolt gombokra kattintva üzleteket, éttermeket és egyéb látnivalókat találhat.

A Guides alkalmazás költségvetési tervezést is kínál hátizsákos turisták és kirándulók számára. Könyvjelzővel megjelölheti a releváns oldalakat a későbbi hozzáférés érdekében. A legjobb az alkalmazásban található információkban az, hogy olyan emberek írták, akik szeretik ezeket a helyeket és nagyon jól ismerik. A „Near Me” funkció akkor működik, amikor online vagy, és tudósít a közelében lévő dolgokról.

Egyelőre ennyi, nyugodtan vegye fel a listára, és tartson velünk néhány jó alkalmazással.

Legutóbbi hozzászólások