Itt található az összes módszer az e-mailek törlésére iPhone vagy iPad készülékén

Könnyű hagyni, hogy az e-mailek felhalmozódjanak a postaládájába. De ha túl sokáig hagyja őket ellenőrizni, akkor teljesen elfogyhat a hely az új üzenetek számára. Törölje az e-maileket iPhone vagy iPad készülékéről, hogy a postaládája tiszta maradjon, és helyet takarítson meg annak, amire valóban szüksége van.

Számos módon törölheti az e-maileket az iOS és iPadOS Mail alkalmazás segítségével. A legjobb módszer attól függ, hogy törölni akar-e egyetlen üzenetet vagy egy csoportot. De először el kell döntenie, mi történik, ha töröl egy e-mailt.

Archiválni vagy törölni szeretné üzeneteit?

Az e-mail fiók beállításaitól függően megjelenhet egy Archívum gombot a helyett Töröl választási lehetőség. Az archívum opcióval tárolhatja üzeneteit megőrzés céljából, ahelyett, hogy örökre törölné őket.

Menj a Jelszó és számlák beállításokkal kiválaszthatja, hogy archiválni vagy törölni szeretné-e az e-maileket. A bejegyzés többi utasítása megegyezik függetlenül attól, hogy archiválja-e vagy törölje-e az üzeneteket, de az egyszerűség kedvéért csak a „törlés” gombokra hivatkozom.

Az e-mail fiók beállítása üzenetek archiválására vagy törlésére:

  1. Menj Beállítások> Jelszavak és fiókok> [Az Ön e-mail fiókja].
  2. Koppintson a Számla a képernyő tetején, majd koppintson a ikonra További beállítások.
  3. Válassza az eldobott üzenetek áthelyezését a Törölt postafiók vagy Archiválja a postafiókot, az Ön preferenciáitól függően.
A beállítások módosítása után érintse meg a gombot Kész hogy megmentsék őket.

Hogyan törölhetem az egyes e-maileket iPhone vagy iPad készülékeimről?

A legjobb módszer annak biztosítására, hogy véletlenül ne töröljön fontos e-maileket a postaládájából, az, ha egyesével megszabadul tőlük. Ez egyben hasznos taktika a beérkező levelek üresen tartására, a nem szükséges e-mailek törlésére, amint befejezte az olvasást.

Néhány különböző módon törölheti az egyes e-maileket az iPhone vagy iPad Mail alkalmazásban. Mindannyian ugyanazt csinálják.

1. Érintse meg a Kuka ikont

Amikor megnyit egy üzenetet az Apple Mail alkalmazásban, a Szemét vagy Archívum ikon jelenik meg a jobb alsó sarokban. Koppintson az ikonra az üzenet törléséhez. A művelet visszavonásához bármikor duplán koppinthat három ujjal.

Egy archív doboz helyettesítheti a kuka ikont.

2. Csúsztassa balra az ujját

Ha nem akar megnyitni egy üzenetet, csúsztassa balra az egérrel a postafiókból. A Töröl gomb jelenik meg a képernyő jobb oldalán. Alternatív megoldásként csúsztassa végig balra az üzenet automatikus törléséhez.

Csúsztassa balra az e-mailek további lehetőségeinek felfedéséhez.

3. Használja a Force Touch funkciót

Érintse meg és tartsa lenyomva egy üzenetet, vagy használja a Kényszer érintés funkciót, hogy bekukkantson a postaládából. Csúsztasson felfelé az előnézetből, hogy felfedje a gyors műveletek listáját, beleértve a Üzenet törlése gomb.

Találd meg Üzenet törlése gombra a műveletek listájának alján.

Hogyan lehet több e-mailt törölni iPhone vagy iPad készülékemen?

Ha sok törölni kívánt e-mailt kapott, könnyebb megszabadulni mindet együtt, ahelyett, hogy egyenként tenné. A dolgok megkönnyítése érdekében szűrje le a Leveleit, hogy csak a törölni kívánt e-maileket nézze meg. Ezt úgy teheti meg, hogy különböző kifejezéseket ír be a postaláda tetején található keresősávba.

Válassza ki az üzeneteket, és koppintson a Törlés gombra a jobb alsó sarokban.

1. Csúsztassa a kijelölést két ujjal

Nem sok ember ismeri ezt a trükköt: a Mail alkalmazásban húzza lefelé több üzenetet két ujjal, hogy automatikusan kijelölje őket. Miután kiválasztotta őket, koppintson a ikonra Töröl a jobb alsó sarokban, hogy megszabaduljon tőlük.

2. Válassza ki kézzel az e-maileket

Alternatív megoldásként koppintson a ikonra Szerkesztés a jobb felső sarokban, majd külön-külön érintse meg az e-maileket a kiválasztáshoz. Ezzel a módszerrel kiválaszthatja a nem egymást követő e-maileket. Koppintson a Töröl a jobb alsó sarokban, hogy megszabaduljon tőlük, ha elkészült.

3. Csúsztassa az elemet a szerkesztési nézetből

Ez az opció ötvözi az előző két módszert. Koppintson a Szerkesztés a jobb felső sarokban, majd csúsztassa lefelé a kör alakú gombokat, hogy több e-mailt válasszon egymás után. Koppintson a Töröl hogy a kukába küldje őket.

Hogyan törölhetem az összes e-mailt iPhone vagy iPad készülékemen?

A törölni kívánt összes e-mail kiválasztása hosszú időt vehet igénybe. Sokkal könnyebb mindent egyszerre törölni. Ezt megteheti meghatározott postaládákhoz, mappákhoz vagy keresési eredményekhez.

Koppintson a Szerkesztés a jobb felső sarokban, majd koppintson a ikonra Mindet kiválaszt a bal felső sarokban. Ellenőrizze még egyszer, hogy egyik e-mailt sem szeretné-e kijelölni, majd koppintson a ikonra Töröl hogy megszabaduljon tőlük.

Az összes e-mailt egyszerre törölheti a használatával Mindet kiválaszt a bal felső sarokban.

Távolítson el helyet az e-mail fiók teljes eltávolításával

Ha meg kell szabadítania a helyet az iPhone vagy iPad készülékén, előfordulhat, hogy nem ezt teszi meg az e-mailek törlésével. Sokszor a nemrégiben törölt üzenetek a kukába kerülnek, és továbbra is az eszköz tárhelyét használják. Ehelyett kövesse ezeket a lépéseket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a törölt e-mailek nem foglalnak-e helyet iPhone vagy iPad készülékén.

Legutóbbi hozzászólások