Fájlok csatolása e-mailekhez iPaden, iPhone-on vagy iPod-on

Előfordulhat, hogy iOS-eszközén (iPad, iPhone vagy iPod Touch) vannak fényképek, képek, dokumentumok, videók, jegyzetek stb., Amelyeket e-mailben szeretne megosztani barátaival. Ez az egyszerű útmutató elmagyarázza, hogyan lehet fájlokat hozzáadni egy e-mailhez; két lehetőséged van:

  • Az első lehetőség az, hogy e-mailben elküldi a mellékletet az alkalmazáson belül. Az alkalmazások általában megosztás, e-mail / export lehetőségekkel rendelkeznek. Például, ha fénykép elküldését tervezi, indítsa el a Fotók alkalmazást, és koppintson az „Fénykép küldése e-mailre” elemre, vagy ha Pages dokumentumot szeretne csatolni és elküldeni, indítsa el az Oldalak alkalmazást, és érintse meg a „Megosztás és nyomtatás” stb. Ne feledje, hogy ez az opció elküldi a mellékletet, ha már beállította eszközének beépített levelezőalkalmazását.

  • Másolhatja és beillesztheti a mellékletet egy e-mailbe. Az elküldendő mellékletfájltípusra vonatkozóan azonban vannak korlátozások. Például nem lehet másolni és beilleszteni egy oldal dokumentumát. De fényképeket és videókat másolhat és küldhet. Egyszerűen érintse meg és tartsa lenyomva azt a fotót / videót, amelyet el szeretne küldeni és másolni szeretne; navigáljon az e-mailjére, hozzon létre egy új üzenetet, és az üzenet területén érintse meg / tartsa és illessze be. Vannak három nagy előnys ennek a funkciónak a használatakor: (a) könnyedén csatolhat fényképeket, ha webböngészőjével (például a Safari) keresztül ér el e-mailt, ahelyett, hogy a beépített levelező alkalmazást használná (b) fájlokat csatolhat, amikor válaszol egy e-mailre. és (c) több fényképet is csatolhat egy e-mailhez.

Legutóbbi hozzászólások