Hogyan lehet visszaállítani iPhone készülékét az iCloudból

Az iPhone és más iDevices biztonsági mentése elengedhetetlen az iPhone egészségének és a nyugalom fenntartásához. Annak tudatában, hogy az Ön adatai rendelkezésre állnak, még a legrosszabb esetekben is javasoljuk, hogy készítsen biztonsági másolatot, lehetőleg kövesse a 2X2 szabályunkat (2 felhő és 2 helyi biztonsági másolat.) A rendszeres biztonsági mentés szellősebbé teszi az iPhone visszaállítását!

Tehát, ha iPhone-jának vagy más iDevice-jének problémái vannak, akkor az iDevice helyreállítása csak a legjobb megoldás lehet az iPhone állapotának és jó egészségének helyreállításához.

Az iPhone vagy más iDevice helyreállítása meglehetősen egyszerű, csak kövessen néhány lépést, és kész!

Térjünk rá!

Először ellenőrizze a frissítéseket

 1. Menj Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés
  1. Ha elérhető az iOS újabb verziója, töltse le és telepítse

Ellenőrizze a biztonsági mentéseket

 1. IOS 10.3 és újabb verziókhoz
  1. MenjBeállítások> Apple ID> iCloud> Tárhely kezelése> Biztonsági másolat
   1. Érintse meg iDevice-jét az összes biztonsági mentési információhoz, ideértve a méretet, a dátumot és az alkalmazásokat is
 2. IOS 10.2 és iOS 8 között
  1. Menj Beállítások> iCloud> Tárolás> Tárhely kezelése
  2. A Biztonsági mentések alatt
   1. Koppintson az iDevice eszközre
   2. Keresse meg a legújabb biztonsági másolatot, és ellenőrizze annak dátumát és méretét
 3. IOS 7 és régebbi verziókhoz
  1.  Menj Beállítások> iCloud> Tárolás és mentés> Tárhely kezelése
  2. A Biztonsági mentések alatt
   1. Koppintson az iDevice eszközre
   2. Keresse meg a legújabb biztonsági másolatot, és ellenőrizze annak dátumát és méretét

Végezzen visszaállítást

 1. Menj Beállítások> Általános> Visszaállítás
  1. Koppintson a Az összes tartalom és beállítás törlése
 2. A Setup Assistant elindul, és megjelenik a Hello képernyő
 3. Az alkalmazások Alkalmazások és adatok képernyőn koppintson a ikonra Visszaállítás az iCloud biztonsági mentésből, majd jelentkezzen be az iCloudba
 4. Koppintson a Válassza a biztonsági mentést majd válassza ki az iDevice biztonsági másolatát az iCloudban elérhető biztonsági másolatok listájáról

Az iCloud visszaállítja az adatait, és hátralévő idő jelenik meg. Maradjon kapcsolatban, és várja meg, amíg a folyamatjelző sáv elkészül. A biztonsági másolat méretétől és a hálózat sebességétől függően ez néhány perc és egy óra közötti időig tarthat. Ha leválasztja a Wi-Fi-t, a folyamat szünetel, amíg újra nem csatlakozik.

Ha elkészült, az iCloud megkezdi az alkalmazások letöltését. Egy másik előrehaladási sáv jelzi az alkalmazások letöltését. Ha egy adott alkalmazást szeretne, érintse meg az ikonját a továbblépéshez.

Miután az alkalmazásai elkezdték letölteni, akkor is használhatja az iDevice programot, miközben a tartalom (alkalmazások, fotók, zene stb.) Visszaáll. A rendelkezésre álló információk mennyiségétől függően a tartalom letöltése órákig, esetleg napokig a háttérben zajlik. Kövesse a bevált módszereket, és csatlakoztassa az iDevice-t a Wi-Fi-hez és az energiához, hogy a folyamat befejeződjön.

A visszaállítás befejezéséhez ellenőrizze a Beállítások> iCloud> Tárolás és mentés lehetőséget.

Az iDevices biztonsági másolatának készítésével kapcsolatos további információkért tekintse át az iOS biztonsági mentés átfogó útmutatóját.

Állítsa be az automatikus iCloud biztonsági mentéseket

Miután visszaállította iPhone-ját és más iDevice-jét, és ellenőrizte, hogy minden a várt módon működik-e, győződjön meg arról, hogy bekapcsolta az automatikus biztonsági mentéseket az iCloudon keresztül.
 1. Menj Beállítások> Apple ID-profil> iCloud> iCloud biztonsági mentés
 2. Csatlakoztassa az iDevice készüléket az áramellátáshoz
 3. Csatlakoztassa az iDevice-t a WiFi-hez
 4. Zárolja le az iDevice képernyőt
 5. Ellenőrizze, hogy van-e elegendő hely az iCloud-fiókban a biztonsági mentéshez
 6. Ha további helyre van szükség, fontolja meg iCloud-tárhelycsomag vagy biztonsági másolat vásárlását az iTunes-on keresztül

Végezze el a kézi iCloud biztonsági mentést

Mindig be kell állítania az iCloud automatikus mentését. Vannak azonban bizonyos esetek, amikor azonnal biztonsági másolatot szeretne készíteni az iCloudról. Szerencsére van lehetőség MOST biztonsági mentésre.
 1. Lépjen a Beállítások menübe
 2. Koppintson a Beállítások> Apple ID-profil> iCloud biztonsági mentés
 3. Görgessen lefelé, és koppintson a Biztonsági mentés elemre
 4. Ellenőrizze, hogy az iCloud Backup be van-e kapcsolva
 5. Koppintson a Biztonsági mentés most elemre

Amikor a Biztonsági másolat készítése most szürkén jelenik meg, ellenőrizze, hogy csatlakozik-e a WiFi-hez. Ha nyilvános internetes hálózaton keresztül csatlakozik, akkor lehetnek olyan korlátozások, amelyek miatt az iCloud Backup nem érhető el. Ha lehetséges, forduljon a rendszergazdához vagy az informatikai részleghez segítségért. Ha ez nem lehetséges, próbáljon meg másik WiFi hálózatot, vagy várjon, amíg csatlakozik egy ismert WiFi hálózathoz (például otthonához vagy irodájához).

Legutóbbi hozzászólások