Hogyan lehet javítani a lefagyott alkalmazást az Apple Watch-on

Az Apple watchOS 4 lehetővé tette az alkalmazások gyorsabb reagálását és több háttérmód elérését a fejlesztők számára. Az új frissítés lehetővé tette a fejlesztők számára, hogy kihasználják az alapvető Bluetooth előnyeit annak érdekében, hogy közvetlenül csatlakozzanak a kiegészítőkhöz. A fejlesztések ellenére előfordul, hogy egy alkalmazás lefagy, és nem reagál az Apple Watch-ra. Így javíthatja a lefagyott alkalmazást az Apple Watch-on.

Ebben a rövid cikkben megmutatjuk, hogyan kényszerítheti könnyedén a kilépő alkalmazásokat az Apple Watch-ra. A watchOS 3 előtt egyszerűen kattintson duplán az oldalsó gombra, és kényszerítse a kilépést, de most úgy tűnik, hogy ehhez néhány további lépés szükséges.

ÖSSZEFÜGGŐ

Apple Watch hibaelhárítási tippek

Az Apple Watch nem mutatja a bejövő hívások adatait

Apple Watch, távolítsa el a bosszantó zene pop-up vezérlőt

Hogyan kényszerítheti az alkalmazás kilépését az Apple Watch-on

  1. Kezdésként nyomja meg az Oldalsó gombot és tartsa lenyomva néhány másodpercig
  2. Ekkor megnyílik az Apple Watch Kikapcsolás képernyője.
  3. Ahelyett, hogy itt választaná a kijelző egyik lehetőségét, nyomja meg a digitális koronát, és tartsa lenyomva néhány másodpercig
  4. Amikor látja az alkalmazások kezdőképernyőjét az Apple Watch-on, az azt jelzi, hogy erővel kényszerült kilépni a lefagyott alkalmazásból.
  5. Indítsa újra az Apple Watch-ot az oldalsó gomb lenyomásával és nyomva tartásával, amíg a csúszka meg nem jelenik, majd húzza ki a csúszkát. Indítsa újra az óráját.
  6. Indítsa el a Problematic alkalmazást, és ellenőrizze, hogy vannak-e még problémái.

Ha egy ideje problémái vannak az Apple Watch adott problémás alkalmazásával, és megpróbálta erőszakkal abbahagyni és újraindítani az Apple Watch-ot, akkor sikertelenül a legjobb megoldás lehet az alkalmazás teljes eltávolítása, majd újratelepítése a készülékre .

Távolítsa el az alkalmazást teljesen, és telepítse újra az Apple Watch-ra

A problémás alkalmazás törléséhez az Apple Watchról: iPhone-on érintse meg és tartsa lenyomva az alkalmazás ikont, amíg az ikonon X-et nem lát, majd érintse meg az X-et az alkalmazás eltávolításához az iPhone-ból és az Apple Watch-ból. Az eltávolított alkalmazások visszaállításához töltse le az iPhone-ra az App Store-ból.

Az alkalmazást közvetlenül eltávolíthatja az Apple Watchról az alkalmazás ikonjának lenyomásával, amíg meg nem jelenik az ismert X ikon az ikonon. Ilyen módon az alkalmazás a párosított iPhone-on marad. A legjobb megoldás az, ha eltávolítja mind az iPhone-járól, mind a Watch-ról, majd újratelepíti az App Store segítségével.

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a gyors tippet. Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket, ha bármilyen kérdése vagy aggálya van.

Legutóbbi hozzászólások