iSkin új kiegészítők iPhone 4, 4S és iPad 2 készülékeihez

Az iSkin közismert volt elektronikus védőeszközök sorozatáról, és nemrégiben kiadtak néhány új borítót, még az új iPhone 4S, valamint az iPad 2 és iPhone 4 készülékek idejében. szálcsiszolt alumíniumból az iPhone-hoz és szálcsiszolt alumíniumcsiszolt / nejlonból az iPad 2-hez.

Aura bőr

Kifejezetten az iPhone 4-hez és az iPhone 4S-hez tervezték, csúszós, divatos és tökéletesen illik ezekhez a modulokhoz. Az ultravékony keret védi a telefonokat anélkül, hogy ömlesztenének. A hozzáadott szélesség alig több mint 1,6 mm. A dizájn tökéletesen kiegészíti az iPhone dizájnját, és a technológia jócskán távol áll az iSkin által előterjesztett egyéb tervektől.

Az Aura kényelmesen rápattan közvetlenül a telefonra, így stratégiailag elhelyezett lyukakat hagy a hangszórók és a portok számára. A könnyű kialakítás elhagyja a telefon tokokhoz gyakran társított extra súlyt és ömlesztettséget. Az aurabőr eddig három színben kapható: grafit (sötét szén), sötétkék (fémes kék) és ezüst (fehér).

Revo4 SE

A revo4 SE egy újabb új bőr az iPhone 4 és 4S készülékekhez. Tartós japán szilikonból készül, amely nagy mennyiségű védelmet is nyújt. Az olyan funkciókkal, mint a ViSOR pajzs, amely érintésbarát zónával rendelkezik a hívások fogadásához, egyszerűen nem tévedhet el. Ezt az esetet akkor lehet a legjobban használni, ha telefonját kevesebb, mint telefonbarát környezetben fogják használni. A revo4 SE a következő színekben kapható: kék / fekete, piros / fekete, sötétbarna / fehér, sárga / fehér, rózsaszín / fekete és sötétbarna / fekete.

Aura2

Az iSkin által elérhető utolsó új bőr az aura2 tok az iPad 2 készülékhez. Teljes testvédelmet nyújt vékony csomagolásban, és magában foglalja a Smart Cover funkciókat. Bár számos folio tok közül lehet választani a piacon, egyik sem olyan erős, vékony vagy ilyen kiváló minőségű. Az aura2 lehetővé teszi a televízió és a filmek megtekintésére szolgáló sokszögű nézőképernyőről az ergonómikus gépállványra történő egyszerű átalakítást.

Szálcsiszolt fém nejlonból készült, mikroszálas béléssel az Aura2 védi és tisztítja az iPad 2 képernyőjét. Az így átgondolt extra kártyazsebek remek helyet biztosítanak papírok és egyéb tárgyak tárolásához, amelyeket könnyen elérhető helyen szeretne tárolni. Tartalmaz egy belső zsebet is, amelyet kifejezetten a vezeték nélküli személyazonosság-lopások elleni védelemre terveztek. Könnyen tárolhatja hitelkártyáit! Az aura egyelőre sötétkékben kapható, de hamarosan új színek is megjelennek.

Az iPhone-ok bőre körülbelül 39,99 dollárba kerül, míg az iPad bőre 99,99 dollárba kerül.

Legutóbbi hozzászólások