Hogyan kell automatikusan tárcsázni egy melléket iPhone-on

Gyakran hív egy adott kapcsolattartót, például a házastársát vagy a szüleit, és minden alkalommal hozzá kell adnia egy melléket? Lehet, hogy irodában vagy intézményben dolgoznak, ahol nincs közvetlen vonaluk, és Önnek szüksége van erre a kiterjesztésre, hogy elérje őket.

Itt bemutatjuk, hogyan kell szerkeszteni a névjegy számát, hogy amikor felhívja őket, automatikusan tárcsázza az iPhone-on a melléküket.

Összefüggő:

  • iPhone eldobja a hívásokat az iOS 13 frissítése után? Íme néhány tipp
  • A nem fogadott hívások visszaküldése az iPhone zárolási képernyőjéről a készülék feloldása nélkül
  • Hívások rögzítése iPhone-on, nincs szükség JailBreak-ra

Szüneteltetéssel szerkesztheti ismerőse telefonszámát

Nyissa meg a Névjegyek alkalmazást az iPhone készüléken, majd hajtsa végre a következő módosításokat, hogy bővítményt adjon egy telefonszámhoz.

  1. Válassza ki a névjegyet, és érintse meg a elemet Szerkesztés.
  2. Érintse meg a telefonszámot hozzá szeretné adni a kiterjesztést, vagy új számhoz érintse meg a Telefon hozzáadása elemet, és írja be a számot.
  3. A kurzorral a telefonszám végén érintse meg a ikont + * # gombot a billentyűzet bal alsó részén.
  4. Koppintson a Szünet Ez vesszőt illeszt be a szám végére.
  5. Írja be a kiterjesztést vessző után és előtte szóköz nélkül.
  6. Koppintson a Kész.
Koppintson a Szünet elemre, és írja be a kiterjesztést

A kapcsolattartó telefonszáma és melléke közé felvett szünet miatt a telefon néhány másodpercig szünetel, mielőtt belépne a mellékbe.

Most próbálja meg a változtatást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy működik-e!

Szerkessze névjegyének telefonszámát a Várakozás funkcióval

Ha problémába ütközik, mert a szünet túl rövid, akkor van egy másik lehetősége. Észrevehette, amikor a fenti lépéseket követte, hogy az a mellett Szünet kulcs volt egy Várjon kulcs.

A Várakozás opció arra vár, hogy várjon egy további műveletet, mielőtt tárcsázza a melléket.

Ennek beállításához kövesse ugyanazokat a lépéseket, mint fent, de válassza Várjon a Szünet helyett, és vessző helyett pontosvessző jelenik meg. Ezután adja hozzá a kiterjesztést pontosvessző szóköz nélkül előtte. Koppintson a Kész amikor végzel.

Koppintson a Várakozás gombra, és írja be a kiterjesztést

Most, amikor felhívja az adott névjegyet, a képernyőn megjelenik egy felszólítás a „Tárcsázza a [kiterjesztés]” szót. Tehát, ha sokáig vár az ember kiterjesztésének megadása, próbálkozzon inkább ezzel a módszerrel. Előfordulhat, hogy a melléket nem tárcsázza automatikusan, de egyetlen gombnyomással, inkább egy gombnyomással megadhatja.

Koppintson a mellékre, amikor hív

A telefonhívások megkönnyítése

Ez egyike azoknak az egyszerű tippeknek, amelyekkel néhány másodpercet spórolhat meg, és csökkentheti annak kockázatát, hogy a melléket rosszul nyomja meg a tárcsán.

Beállítja iPhone készülékét, hogy automatikusan tárcsázza a melléket? Mondja el nekünk, hogy működik-e a Szünet opció, vagy inkább a Várakozás funkciót kell használnia! Az alábbiakban megjegyzést tehet, vagy felkereshet minket a Facebookon vagy a Twitteren!

Legutóbbi hozzászólások