Mentse a webhely parancsikonjait ikonként az iPhone vagy iPad kezdőképernyőjére

Nem minden webhely rendelkezik külön alkalmazással, de nem kell hagynia, hogy ez ne akadályozza meg, hogy hozzáadja a kezdőképernyőhöz. Így egyetlen gombnyomással könnyen hozzáférhet kedvenc webhelyeihez.

Könnyű rögzíteni a webhely parancsikonjait a kezdőképernyőn iPhone, iPad vagy iPod touch készüléken. Hozhat létre annyi parancsikont, amennyit csak akar, és rendezze át, mint bármely más alkalmazást a készüléken.

Ha megérint egy parancsikont, megnyílik a Safari a pontosan mentett oldalon. Így készítheti el őket.

1. lépés: Töltse be a weboldalt a Safari-ba

A mentés előtt válassza ki a webhely egyéni beállításait.

Nyissa meg a Safari alkalmazást iPhone, iPad vagy iPod touch készülékén, és navigáljon arra az oldalra, amelyre a parancsikont el szeretné menteni. Bármelyik oldalra is navigál, azt nyitja meg a Safari, amikor megérinti a Kezdőképernyő webhely parancsikont.

A Safari weboldalon végrehajtott bármilyen változtatás mentésre kerül az Ön által létrehozott parancsikonra. Például, ha megérinti a Aa gombra, és kérje a webhely asztali verzióját, ez töltődik be, amikor megnyitja a parancsikont a kezdőképernyőn.

Ugyanez vonatkozik az Olvasó nézetre, a betűméretre és a hirdetésblokkolókra (ha van ilyen).

2. lépés. Nyissa meg a Safari megosztási lapját

Koppintson a Részvény ikon a Safari alján. Ez úgy néz ki, mint egy doboz, amelynek nyíl mutat a tetején.

Ha nem látja a Részvény ikont, görgessen felfelé, vagy érintse meg a Safari tetején található sávot annak megjelenítéséhez.

Koppintson a Megosztás elemre a Safari alján.

3. lépés: Érintse meg a Hozzáadás a kezdőképernyőhöz elemet a Megosztás lapon

A Megosztási lap alján, az alkalmazás ikonjai alatt látnia kell a műveletek listáját. Ez a lista általában azzal kezdődik Hozzáadás az olvasási listához vagy Könyvjelző hozzáadása.

Koppintson a Hozzáadás a kezdőképernyőhöz.

Görgessen tovább lefelé további műveletek megjelenítéséhez, és koppintson a gombra Hozzáadás a kezdőképernyőhöz a webhely parancsikonjának létrehozásához.

Ha nem lát egy Hozzáadás a kezdőképernyőhöz műveletet, görgessen a Megosztás lap legalsó részéhez, és koppintson a ikonra Műveletek szerkesztése.

Hozzáadás a kezdőképernyőhöz fel kell sorolni a Szafari ezen a képernyőn. Koppintson a Hozzáadás gombra kattintva mentheti a műveletet a kedvencei közé.

Az iOS régebbi verzióiban egy Hozzáadás a kezdőképernyőhöz ikonra a Share Sheet második sorában. Úgy nézett ki, mint egy szürke doboz, amelynek közepén egy plusz ikon található.

4. lépés. Hozzon létre egy nevet, és mentse el a webhely parancsikonját

Miután megérintette Hozzáadás a kezdőképernyőhöz, válasszon egy nevet a webhelye parancsikonjának. Ez a név az iPhone, iPad vagy iPod touch kezdőképernyőjén a webhely ikonja alatt jelenik meg.

Ha végzett, koppintson a ikonra Hozzáadás a jobb felső sarokban a parancsikon létrehozásához.

Válasszon emlékezetes nevet a webhely parancsikonjának.

5. lépés: Rendezze át a webhely parancsikonját a kezdőképernyőn

Webhelyének parancsikonja az iPhone, iPad vagy iPod touch kezdőképernyőjének következő szabad helyén jelenik meg. Azonosíthatja a megadott név és a webhely ikonja alapján.

Érintse meg és tartsa lenyomva az új webhely parancsikont - vagy használja a 3D érintést, ha az eszköz támogatja ezt -, hogy további műveleteket jelenítsen meg. Választ A kezdőképernyő szerkesztése elemre, majd húzza az új parancsikont bárhová a kezdőképernyőn.

Akár a dokkba is mentheti, ha akarja!

Húzza a parancsikonokat, bárhová akarja.

Menthetek gyorsbillentyűket Chrome, Firefox vagy más böngészőkhöz?

Sajnos csak a Safari böngészőjéből mentheti a webhely parancsikonjait a kezdőképernyőre. Ez az Apple másik korlátozása az Android-eszközökhöz képest.

Más alkalmazásokat sem lehet alapértelmezett webböngészőként beállítani. Bár a Safari-n keresztül megoszthatja velük a weboldalakat.

Ehhez érintse meg a ikont Részvény ikont a Safari alkalmazásban, és a Megosztás lap második ikonsorából válassza ki a kívánt alkalmazást.

A böngészők akkor jelennek meg a Megosztás lapon, amikor kedvencként felveszi őket.

Ha a használni kívánt alkalmazás nincs a listán, koppintson a ikonra Több a szélsőjobboldaltól. Koppintson a Szerkesztés az alkalmazások listájáról és nyomja meg a gombot Hozzáadás a választott alkalmazás mellett, hogy hozzáadhassa a kedvencekhez.

A Safari még jobb az iOS 13-ban

Nem menthet webhelyeket iPhone, iPad vagy iPod touch kezdőképernyőjére más böngészőkből. De talán felszállhat a fedélzetre a Safari használatával. Végül is jobb lesz minden iOS vagy iPadOS frissítéssel.

Vessen egy pillantást arra, hogy az Apple hogyan fejlesztette a Safarit az iOS 13-mal, és tudassa velünk gondolatait a megjegyzésekben!

Legutóbbi hozzászólások