A legjobb Apple Watch alkalmazások a sportrajongók számára

Ha szereted a sportot, akkor tudod, mennyire fontos lépést tartani kedvenc csapataiddal, játékokkal, pontszámokkal, hírekkel és egyebekkel. Legyen szó futballról, baseballról, futballról vagy kosárlabdáról, soha nem kell a csuklójánál tovább nézned, hogy naprakész legyél.

Nektek, sportrajongóknak, íme a legjobb Apple Watch sportalkalmazások listája.

Összefüggő:

  • A legjobb Apple Watch alkalmazások diákoknak
  • Szerezzen beindítást a napján ezzel az 5 nagyszerű Apple Watch alkalmazással
  • Kövesse nyomon az iPhone és az Apple Watch vízfelvételét

Sport figyelmeztetések

Sportértesítések az Apple Watch-on

A Sports Alerts alkalmazás fantasztikusan szerzi meg a híreket, statisztikákat és pontszámokat a szeretett sportokról. Az iPhone-on játék után videókat nézhet, lépést tarthat fantáziacsapataival, és ahogy a neve is mutatja, hasznos figyelmeztetéseket kaphat.

Az Apple Watchon a Sports Alerts felsorolja az összes bajnokságot, és megtekintheti a korábbi mérkőzések, a közelgő események, valamint az Ön által követett csapatok és ligák pontszámait.

A Sports Alerts ingyenesen elérhető az App Store-ban iPhone, iPad és Apple Watch alkalmazáshoz. Megtekintheti az alkalmazáson belüli vásárlási lehetőségeket az előfizetésekhez, a szakértői választásokhoz és a hirdetések eltávolításához.

Fehérítő jelentés

Fehérítő jelentés az Apple Watchról

A Bleacher Report alkalmazás lehetővé teszi az eredmények ellenőrzését, riasztások fogadását és a hírek megtekintését az Apple Watch-on. Kezdje azzal, hogy kiválasztja kedvenc sportjait és csapatait az iPhone-on. Ezután válassza ki a megtekinteni kívánt hírtípusokat, a kiemelésektől a pletykákon át a vázlatokig.

Nyissa meg a Bleacher Report alkalmazást az Apple Watchon az eredmények, hírek, riasztások és egyebek ellenőrzéséhez.

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy naprakész legyen a fantasy ligákban, podcastokat hallgasson, és olyan érdeklődéseket válasszon, mint a zene és az egyenruha.

A Bleacher Report ingyenesen elérhető az App Store-ban iPhone, iPad, iMessage és Apple Watch alkalmazáshoz.

Az állás

theScore az Apple Watch-on

Ellenőrizze az NFL-t, az NBA-t, az NCAA-t, az MLB-t, az angol Premier Soccer Ligát és még sok mást a TheScore-szal. Valós idejű pontszám-frissítéseket, legfrissebb híreket, helyet kap a kedvencei számára, és üzeneteket küldhet más olyan sportrajongókkal, mint Ön.

Az Apple Watch-on a TheScore egy érintéssel pontszámokat és sporthíreket nyújt, és megmutatja a közelgő játékokat.

A TheScore ingyenesen elérhető az App Store-ban iPhone, iPad és Apple Watch alkalmazáshoz.

ESPN

ESPN az Apple Watch-on

A legtöbb sport- és bajnokság esetében az ESPN nem csak tévécsatorna, hanem alkalmazás az Ön készülékeihez is. Nézze meg, mi történik a kosárlabda, a tenisz, a versenyzés, a baseball, az ökölvívás és egyebek világában.

Állítsa be kedvenceit az iPhone alkalmazásában, majd amikor kint van, ellenőrizze a csapatok és ligák pontszámait az Apple Watch-on.

Az ESPN ingyenesen elérhető az App Store-ban iPhone, iPad, iMessage, Apple Watch és Apple TV készülékekhez. Megnézheti az ESPN + alkalmazáson belüli vásárlási előfizetési lehetőségeit és az egyes események lefedettségét is.

Melyik Apple Watch sportalkalmazás érheti el a kezdő futást az Ön számára?

Ezek nagyszerű Apple Watch sportalkalmazások, amelyek ismerik az általad kedvelt sportágakat, csapatokat és játékosokat.

Az egyik ilyen sportalkalmazást használja az Apple Watch alkalmazáshoz, vagy inkább egy másikat szeretne ajánlani? Kérjük, nyugodtan kommenteljen az alábbiakban, és ossza meg gondolatait!

Legutóbbi hozzászólások