Melyik ingyenes iPhone 4 tokot válassza?

Az Apple jelenleg nyolc különböző tokot kínál, beleértve a saját lökhárítóját is, az ingyenes iPhone 4 tok programmal. De melyiket válassza? Az alábbiakban röviden ismertetjük az egyes eseteket:

Apple iPhone 4 lökhárító

Leírás: Egyszerű, gumiszalag, amely körülpattan az iPhone szélén. Az Apple leírása szerint „tartós gumiból és öntött műanyagból készült […] ez egy szórakoztató mód az iPhone 4 személyre szabásához”.

Felülvizsgálat: De az iLounge áttekintése vegyes „Nincs védelem az iPhone elülső vagy hátsó üvegén, kivéve az eszközhöz hozzáadott extra milliméteres mélységet. Az Apple becsületére legyen mondva, hogy a „tokba” fém gombfedelek vannak beépítve, és a gumi a fejhallgató és a Dock Connector portok vonalazására szolgál - ezáltal összeférhetetlenné válik néhány harmadik fél csatlakozójával -, de nem kérdés, hogy ez az eset radikálisan túlárazottnak tűnik bármilyen korábbi Apple-ajánlat ”

Kompatibilitási problémák: Előfordulhat, hogy az iPhone 4 nem fér el az Apple saját dokkolójában vagy egyes hangszóró dokkokban és egyéb eszközökben, amíg a lökhárító be van kapcsolva.

Incase Snap tok (tiszta és füst) iPhone 4-hez

Leírás: Ez egy kemény műanyag tok, amely rápattan az iPhone 4-re, és eltakarja a készülék oldalát és hátulját.

Felülvizsgálat: Mivel az eset iPhone 4-es verziója még nem érhető el, a vélemények sem. Azonban a MacRumors fórumokon található poszter nem volt túlságosan elégedett a 3GS kiadás megfelelőségével:

„Első benyomás, szörnyű! Tarthatom a telefont, és annyira megingathatom a tokot, hogy kattanó hangot ad az iphone hátuljához. Iszonyatos az illeszkedés ehhez az esethez.

A YouTube felülvizsgálata hasonlóan gyenge illeszkedést mutat.

Kompatibilitási problémák: A legtöbb felhasználó nem jelentett problémát a 3GS kiadás különféle hangszóró dokkokkal és egyéb kiegészítőkkel történő használatával.

Kép:

Belkin Shield Micra iPhone 4 készülékhez

Leírás: Belkin ezt az esetet „rugalmasnak, megérinthetőnek” írja le. A kiemelt funkciók közé tartozik a „kamera lencsevágása” és a „vékony formájú kialakítás”.

Felülvizsgálat: A MacRumors fórum-plakátja így ír: „határozottan rugalmas esetről van szó, nem kemény kagylóról. Az egész telefont lefedi, kivéve a képernyőt nyilván. Kivágások vannak a fejhallgató-csatlakozóhoz és a második mikrofonhoz a tetején, a csatlakozóhoz és a hangszórókhoz az alján, a kamera és a vaku hátoldalán, valamint a némító kapcsolóhoz az oldalon. A bekapcsoló és a hangerőszabályzó gombokat valójában fedi az eset, de ez nem zavarja a telefon be- és kikapcsolásának képességét. Az egyetlen kérdés, amelyet ebben az esetben látok, az lenne, ha a telefonján lenne egy képernyővédő fólia. A tok felkerül a telefon képernyőjére, és amikor megvásároltam ezt a tokot, vettem egy zagg képernyővédőt is (ami borzalmas volt a btw, ugyanazon a napon tért vissza), és amikor rátettem a tokot, minden bizonnyal zavarja a képernyővédőt . Tehát ha tetszik nekem, és nem bírja a buborékokat a képernyőn, akkor nem ezt az esetet választanám, ha képernyővédőt is szeretne. "

Kompatibilitási problémák: Mint fentebb említettük, problémákat tapasztalhat ebben az esetben, ha képernyővédőt használ.

Kép:

Griffin motívum iPhone 4 gyémántok / füst

Leírás: Griffin szerint ez az eset „Tartós, rugalmas, kopás- és szakadásálló […] merevebb, mint szilikon alapú FlexGrip tokjaink, de rugalmasabb, mint kemény polikarbonát tokjaink.

Felülvizsgálat: Nem találtunk életképes véleményt erről az esetről.

Kép:

Griffin Reveal Etch iPhone 4

Leírás: Ez egy féllágy gumiszalag, kemény műanyag hátlappal.

Felülvizsgálat: Az ArtOfTheiPhone pozitív áttekintést nyújt erről az esetről: „

"AEtch nem fedi le az alvó gombot és a hangerőszabályzókat a saját gumiszimulált gombjaival, de ezek pontosan reagálnak, ha megnyomják őket. De mi a legjobban tetszik aEtch át afelfed kinézete és tartóssága. Persze, afelfedA tiszta műanyag lehetővé tette, hogy lássa az Apple logót és mindezt, de könnyen karcolódott, és a szőrszálak és egyéb szennyeződések jól láthatóak voltak. "

Kompatibilitási problémák: Mivel ebben az esetben az Apple lökhárítójához hasonló gumiszalagot használnak, problémákat tapasztalhat a hangszóró dokkjaival és néhány más kiegészítővel

Speck felszerelt tok iPhone 4

Leírás: Ez egy kemény héj tok, matt, puha tapintású bevonattal.

Felülvizsgálat: Az Insanely Great Mac azt írja: „kissé keveréknek tűnik az iPhone 3G / 3GS-ből felszerelt és az iPad között. Rajongói voltunk a felülvizsgált Fitted for iPhone 3G / 3GS-nek, és úgy tűnik, ez még egy lépés a vállalat egyik legnépszerűbb tokmodelljének fejlődésében. A burkolat szövetrészes hátlapja kétrészes gumi oldalakkal rendelkezik. A tok széle és arca szép puha tapintású, amely remekül tapad, de még mindig könnyű kijönni a zsebekből. "

Speck PixelSkin HD iPhone 4

Leírás: Vastag, puha gumitok, amely az oldalát és hátulját tömbös textúrával borítja, és amelynek célja a tapadás fokozása.

Felülvizsgálat: Az iGadgetLife azt írja: „A PixelSkin-nek meg kell védenie az iPhone 4-et a kisebb ütődésektől és döcögésektől, de én nem javasolnám az iPhone 4 magasról történő leejtését, még a tok esetében sem. A képernyő ki van téve, de némi védelmet nyújt a megemelt keret által. A PixelSkin szép megjelenésű, és úgy tűnik, hogy alacsonyabb profilú, annak ellenére, hogy majdnem megegyezik az iPhone 3G verzióval. Az új anyag sima, mégis megfogható textúrát kölcsönöz neki. A csempézett textúrával a PixelSkin nagyon biztonságban érzi magát a felhasználó kezében. Az anyag egyik hátránya, hogy különösen a fekete kivitelben vonzza a port. ”

Kompatibilitási problémák. A fejhallgató-csatlakozó ebben az esetben kissé süllyed, így problémái lehetnek a rövidebb audio csatlakozókkal.

Legutóbbi hozzászólások