Hogyan nyitható meg egy Keynote (.key) fájl a számítógépen a Powerpoint-ban (Windows és Office)

Prezentációkat készít otthoni Mac számítógépén vagy útközben iPad-jén a Keynote használatával, de ezt követően konvertálnia kell őket Powerpoint-ba, hogy a Windows gépen munkahelyen használhassa? Vagy satu-vers, a Keynote segítségével PowerPoint-előadással kell dolgoznia Mac vagy iPad eszközén? Lehet, hogy éppen egy Keynote-előadást kapott egy kollégától vagy a látogató előadótól / előadótól, és ezt Powerpoint-ba kell konvertálnia. Jól, jó hír, hogy a Keynote (.key) fájl megnyitása a Powerpoint-ban könnyebb, mint gondolná!

Az Apple Keynote bemutató szoftverét gyönyörű prezentációk készítésére tervezték Mac és iPad készülékén, amelyek kiemelkednek a Microsoft híresebb társától, a Powerpointtól. A Keynote bemutató dokumentumokat Keynote formátumú fájlokként menti „.key” fájlkiterjesztésekkel.

A Keynote egy Apple program, ezért csak az Apple Mac és az iDevices számára érhető el, nincs Windows verzió. Mivel a Keynote-ot telepíteni kell a számítógépre, amelyet a Keynote fájlok lejátszásához használ, a Windows nem képes lejátszani egyetlen Keynote fájlt sem. DE, ha létrehozott egy prezentációt a Keynote-ban, de most át kell állítania a Powerpointra, akkor a prezentáció konvertálásához viszonylag fájdalommentesen lehet hozzáférni, amely lehetővé teszi a Microsoft Windows rendszeren történő megtekintést, szerkesztést és lejátszást.

Kövesse ezeket a gyors tippeket a Keynote Prezentációk megnyitásához a PowerPointon

 • Mac-eknél Fájl> Exportálás> PowerPoint elemre
 • IPad-en és más iDevice-en, Megosztás gomb> Másolat küldése> PowerPoint
 • Használja az iCloud webhelyét olyan böngészőn keresztül, mint a Safari vagy a Chrome, és válassza a lehetőségetBeállítások> Másolat letöltése
 • Próbáljon meg egy harmadik féltől származó fájlmegtekintőt

Nyisson meg egy Keynote (.key) fájlt a Powerpoint-ban: Exportálás PPT-be

Ha Keynote-ban készített prezentációt készített vagy kapott, lépjen a fájl megnyitására, megtekintésére és szerkesztésére a Windows rendszeren a Powerpoint segítségével

 1. A Keynote segítségével exportálja a Keynote prezentációját egy Powerpoint dokumentumba. A Keynote prezentációkat ezután Powerpoint (.ppt vagy pptx) fájlként menti. Ehhez indítsa el a Keynote alkalmazást, majd nyissa meg a prezentációt. Válassza a lehetőséget Fájl> Exportálás> Powerpoint elemre… És kész!
 2. Ez ugyanolyan egyszerű iPad-en, a PowerPointba történő exportálás segítségével. Hozzon létre egy prezentációt, vagy dolgozzon rajta egy iPaden, majd e-mailben küldje el őket a munkahelyi fiókjába, konvertálva PowerPoint-ba az iPad-en keresztül!
 3. Ha kapott Keynote-bemutatót, de nincs telepítve Mac OS-je, amelyre telepítve van a Keynote, kérje meg a Keynote-diákat küldő személyt (vagy bárkit, aki rendelkezik az alkalmazással), hogy mentse a Keynote-fájlt PowerPoint-prezentációként. Ezt követően elküldi a ppt vagy a pptx fájlt, te pedig megnyitod és szerkeszted a Windows számítógépeden.

Exportáljon egy fájlt a Keynote-ból a Powerpoint-ba az iPad segítségével

Fájl PowerPointba történő exportálásához készítsen másolatot a fájlról, ha készen áll a küldésre

 1. A prezentációkezelőben érintse meg a Megosztás gombot
 2. Koppintson a "Másolat küldése
 3. Válassza ki a küldeni kívánt dokumentumot
 4. Válassza a Microsoft PowerPoint (.pptx) formátumot
 5. Válassza ki a fájl küldésének módját (Mail, DropBox stb. Segítségével)
 6. Fejezze be a küldés folyamatát

Megfontolások

 • A PowerPointba történő exportáláskor az ismeretlen betűtípusokat a rendszer felismerte betűtípusokkal helyettesíti. Ezenkívül a Microsoft lecseréli az animációkat és átmeneteket összehasonlítható Office-animációkra és -átmenetekre.

Nyisson meg egy Keynote (.key) fájlt a Powerpoint-ban: iCloud, a másik opció

Van valami csodálatos az iCloudban - ez lehetővé teszi a Windows PC számára az iWork használatát is! Ha az iWork alkalmazást használja az iCloud alkalmazáshoz, akkor minden prezentációját bármely Mac vagy Windows PC böngészőben elérheti. Az iCloud Keynote lehetővé teszi fájljainak megnyitását, kezelését és megosztását bármely Windows PC-ről vagy bármely, az internethez csatlakozó számítógépről telepítve egy támogatott böngészővel.

Csak jelentkezzen be az iCloud.com webhelyre, nyissa meg a Keynote alkalmazást, és kezdje el a szerkesztést. Az iCloud Keynote alkalmazásban való frissítéshez frissítenie kell az iCloud-fiókját az iCloud Drive vagy a Fájlok alkalmazás használatához. Ezenkívül a Keynote for iCloud csak .pptx fájlokat tud letölteni, a .ppt fájlokat nem.

Az Apple iCloud webhelye és az iWork még a Keynote-prezentációkat is Powerpoint fájlokká alakítja. Itt van, hogyan:

 • Látogasson el az icloud.com oldalra
 • Jelentkezzen be Apple azonosítójával és jelszavával. Ha nincs, hozzon létre egyet
 • Bejelentkezéskor válassza a Keynote lehetőséget
 • Lépjen a Beállítások menübe, és töltse fel a Keynote-bemutatót

 • Kattintson duplán az imént feltöltött prezentációra
 • Válassza a „Másolat letöltése ...”, Majd válassza a Powerpoint lehetőséget
 • Ezt követően csak nyissa meg a Powerpoint fájlt a szokásos módon a Windows PC-n

Jó tipp! És az a fantasztikus, hogy a szerkesztések után ugyanezt az iCloud iWork eszközt használhatja arra, hogy a prezentációt újra Keynote fájlokká konvertálja.

Jelenítse meg az iCloud használatával, nincs szükség letöltésre vagy exportálásra!

A Keynote-prezentáció bármilyen naprakész böngészőn keresztül egyszerűen bemutatható! Csak nyissa meg a böngészőablakot (beleértve az Internet Explorer / Chrome / Firefox / Safari alkalmazást a Windows rendszeren) írja be az iCloud.com webhelyet, és jelentkezzen be, ha egyszer ott válassza a Keynote for iCloud lehetőséget. Nyissa meg az előadást, és kattintson a lejátszás gombra - kész! Az iCloud Keynote lehetővé teszi az online szerkesztést letöltés nélkül.

Legyen figyelmes a betűtípusaira

Az iCloud segítségével a A Mac helyi betűtípusai nem terjednek át az iCloudra, ezért győződjön meg arról, hogy olyan rendszerbetűtípusokat használ, amelyeket a számítógép és az iCloud is megoszt. Ha mégis helyi betűtípusokat használ, akkor az iCloud helyettesíti azokat a rendszer betűtípusával. Az iCloud Keynote-ján is előfordulhat, hogy egyes átmenetek és animációk nem játszódnak le zökkenőmentesen, az aktuális internetkapcsolattól függően.

Aggódik a betűtípusok és az átmenet / animáció minősége miatt? Akkor fontolja meg a fájl QuickTime filmként történő mentését. A Quicktime ugyanazokat a betűtípusokat és effektusokat tartja. Természetesen a bemutatója csak megtekinthető - változtatás vagy szerkesztés nem lehetséges. Ha ezt az utat választja, ellenőrizze, hogy a Quicktime telepítve van-e a használt Windows számítógépen.

Vegyünk egy iPad-et

Az iPad nagyszerű módja annak, hogy bemutassa Keynote diáit üzleti találkozókon, nagyobb bemutatókon és akár az osztályteremben is. Ha kivetítőt vagy nagy kijelzőt használ, akkor Önnek (vagy a szakembernek) át kell kapcsolnia a kivetítő bemenetét egy számítógépről (vagy más eszközről) az iPadre.

De kell szerezzen be egy Lightning to VGA adaptert az iPad számára a projektorhoz vagy a kijelzőhöz való csatlakozáshoz. Az iPad-eknek pedig további előnyei vannak abban, hogy a képernyőn egyszerűen megjegyzéseket tehetnek a Keynote diák tetejére!

Használjon harmadik féltől származó fájlmegjelenítőt vagy átalakítót

Egy másik lehetőség a fájlnyitó program, például a File Viewer Lite használata, amely különféle formátumokat nyit meg. Számos ilyen programon megnyitja a Keynote prezentációkat, hogy áttekinthesse vagy bemutassa őket, de szerkesztés vagy módosítás nem engedélyezett.

Vagy válasszon egy fájlkonvertálót, például a Zamzar vagy a CloudConvert, hogy a kulcsfájlokat PPT (Powerpoint) vagy PDF formátumban konvertálja.

Másfelé haladunk? Powerpoint a Keynote-hoz?

Soha nem volt ilyen egyszerű a Microsoft Powerpoint-prezentációjának eltávolítása a Windows PC-ről (vagy a Powerpoint for Mac) és az importálása a Keynote-ba. És a Keynote most már több olyan Powerpoint funkciót támogat, mint a kommentelés, a feltételes formázás és még a buborékdiagramok is. A Keynote-tal kompatibilis funkciókról az Apple kompatibilitási webhelyén olvashat.

A Keynote rendkívül egyszerűvé teszi a Powerpoint-prezentációk megnyitását. Éppen nyissa meg a Keynote alkalmazást a Mac számítógépén, válassza ki a meglévő fájl importálását, és válassza a PowerPoint bemutatót. Ez az!

A Keynote támogatja a Microsoft PowerPoint (.pptx) és az Office 97 vagy újabb (.ppt) feltöltését

Töltsön fel egy Powerpoint fájlt a Keynote for iCloud alkalmazásba

 1. Jelentkezzen be iCloud-fiókjába
 2. Kattintson a Keynote elemre
 3. Húzza a feltölteni kívánt fájlt a prezentációkezelőbe, majd válassza a lehetőséget Prezentáció feltöltése…
 4. Keresse meg és válassza ki a fájlt Windows PC-jén vagy Mac-jén
 5. A fájl a Keynote for iCloud alkalmazásban jelenik meg

Nyissa meg a Powerpoint fájlt az iPad készülékén

 1. Küldje el a Powerpoint bemutatót e-mailben vagy feltöltve az iCloud Drive, DropBox, Google Drive vagy más Cloud Storage szolgáltatásba
 2. Lépjen az adott tárolófelhő alkalmazásához, és válassza ki a mellékletet. Amikor kinyílik, érintse meg a fájlt, majd koppintson a Megosztás gombra. Koppintson a Másolás a Keynote-re elemre
 3. Az iPad importálja és automatikusan konvertálja a fájlt Keynote-vé
 4. A fájl megnyílása után üzenetet kaphat arról, hogy a fájlt utoljára egy olyan alkalmazásban szerkesztették, amely nem a Keynote for iOS legújabb verziója, vagy hogy a Keynote nem támogatja az eredeti prezentáció egyes aspektusait
  1. A Keynote segítségével pontosan megismerheti azokat a dolgokat, amelyeket nem támogat, vagy helyettesítette-e például a betűtípusokat

Legutóbbi hozzászólások