"Ez a tartozék nincs optimalizálva ehhez az iPhone-hoz ..." a Nincs csatlakoztatva eszközzel

Bárki más, akinek "Ez a tartozék nem erre az iPhone-ra van optimalizálva" üzenet jelenik meg többször, amikor semmi sem csatlakozik ??? Ez gyakran akkor is előfordul, ha soha nem csatlakoztatott kiegészítőt a készülékéhez, és a bluetooth is ki van kapcsolva!

Egyes felhasználók jelentettek egy olyan problémát, amelyben az iPhone azt az üzenetet jeleníti meg, hogy „Ezt a tartozékot nem erre az iPhone-ra optimalizálták…” annak ellenére, hogy egyetlen tartozék sem csatlakozik a telefonhoz.

Az olvasók egy másik hasonló hibaüzenetet is kapnak: „Lehet, hogy ez a kiegészítő nem támogatott.” Előfordul, hogy ez a hibaüzenet a múltban, akár hónapokig vagy évekig működött tartozékoknál jelenik meg.

„Ez a tartozék nincs optimalizálva ehhez az iPhone-hoz” Javítás

Sok esetben ezt a problémát az iPhone dokkoló csatlakozójában található törmelék okozza. Mint ilyen, megpróbálhatja megtisztítani a dokkoló csatlakozóját puha fogkefével vagy száraz pamut törlővel. Próbáljon befújni az iDevice alján található két hangszóróba. Nyilvánvalóan a hangszórók jelentik a problémát, mivel néha befogják a nedvességet.

„Ez a kábel nincs tanúsítva, és nem biztos, hogy megbízhatóan működik” hiba az iPhone-on és iPaden

Ritka esetekben, amikor iPhone-t vagy iPad-et csatlakoztat az USB villámkábeléhez, felugró ablak vagy üzenet jelenik meg, amely azt mondja: „Ez a kábel nincs hitelesítve, és lehet, hogy nem működik megbízhatóan”. Ennek eredményeként az iDevice nem fog tölteni az adott villámkábelen keresztül.

Ha ez megtörténik Önnel, először próbálja meg kihúzni a kábelt mindkét végéből, majd csatlakoztassa újra. Csatlakoztassa a kábelt egy másik USB-portba vagy egy másik konnektorba.

Győződjön meg róla, hogy kábele Apple tanúsítvánnyal rendelkezik, sok harmadik fél villámkábele nem. Ellenőrizze, hogy a kábele szakadt vagy kopott-e. Ha igen, cserélje ki egy Apple tanúsított villámkábelre.

Végül ellenőrizze az iDevice villámcsatlakozóját és a töltő kábel bemeneteit, hogy nincs-e benne szennyeződés, szösz vagy egyéb törmelék. Ha bármit lát, távolítsa el. A nagyító használata segít.

Legutóbbi hozzászólások