A barátok követése az Apple Music alkalmazásban az iOS 11 rendszeren

Az Apple Music a ma elérhető legjobb zenei streaming platformok egyike. Nagyon sok különféle funkció rejlik az alkalmazásban. Az egyik ilyen szolgáltatás az a képesség, hogy kövesse ismerőseit az Apple Music alkalmazásban.

AJÁNLOTT OLVASÁS:

 • Az Apple Music nem működő kijavítása
 • Váltás az Apple Music-ra?
 • Az Apple Music beállítása és használata

Miért kell követni? A barátok követése lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen megoszthassa a zenét egymással. Remélhetőleg ez segít feltölteni a könyvtárat, és új zenéket fedezhet fel, amelyeket korábban nem gondolt volna. Ma megvizsgáljuk, hogyan lehet használni ezt a „Barátok” funkciót.

Hogyan követhetem a barátokat az Apple Music alkalmazásban

Az összes ismerős követésének lépései az Apple Music alkalmazásban

 1. Nyissa meg az Apple Music alkalmazást
 2. Koppintson alul a „Neked” lehetőségre
 3. Koppintson az avatarra a jobb felső sarokban
 4. Válassza a „További barátok keresése” lehetőséget

Innen követheti bármelyik barátját, aki megjelenhet ezen a listán. Ugyanakkor több közösségi platformon is kereshet, hogy még több embert találjon. Ehhez egyszerűen ki kell választania a megfelelő közösségi média hálózatot.

Ajánlott barátok

Míg a Facebook- vagy Instagram-barátok követése rendben van, az Apple Music még néhány trükköt tud felmutatni. Az alkalmazás rendelkezik az „Ajánlott barátok” résszel, amely olyan embereket tölt be, akiket az Apple szerint követni kell.

A szakasz megtalálásához kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Nyissa meg az Apple Music alkalmazást
 2. Koppintson alul a „Neked” lehetőségre
 3. Görgessen le az „Ajánlott barátok” részhez

Miután megtalálta a megfelelő részt, csúsztathatja balra vagy jobbra a lista megtekintéséhez. Megjelenik egy meglehetősen nagy "Kövesse" gomb, hogy felismerhesse az ismerőseit a barátai listájára.

Barátok keresése

Talán olyan helyzetbe került, hogy barátja lejátszási listát játszik le, amelyet hozzá szeretne adni. De nem szerepelnek az ismerőseid listáján az Apple Music alkalmazásban, ami megköveteli, hogy barátai után kutasson.

Íme a konkrét barátok keresésének lépései:

 1. Nyissa meg az Apple Music alkalmazást
 2. Érintse meg a „Keresés” panelt
 3. Kezdje el beírni a barátai nevét, és koppintson a „Keresés” gombra a billentyűzeten

Ha csak beír egy nevet, és megnyomja a keresést, akkor jó néhány különböző eredményt fog látni. Ha azonban eléggé lefelé görget a keresési eredmények között, megjelenik az „Emberek” nevű szakasz.

Miután megtalálta a barátot, akit megpróbál keresni, megérintheti a nevét. Ezzel eljut a profiljukra, amely megmutatja a lejátszási listákat és azt, hogy milyen zenét hallgatnak. Egyszerűen érintse meg a nagy „Követés” gombot, és felkerülnek a barátai listájára.

Hogyan nem követhetők a barátok

Az Apple Music barátlistáinak világában az utolsó lehetőség, ha valaki követését követi. Akkor érdemes ezt megtenni, ha ismerősei nem igazán adnak le lejátszási listákat vagy dalokat, és meg szeretné tisztítani a listáját.

Az Apple Music Friends követésének megszüntetése

 1. Nyissa meg az Apple Music alkalmazást
 2. Koppintson alul a „Neked” lehetőségre
 3. Koppintson az avatarra a jobb felső sarokban
 4. Görgessen lefelé, és válassza ki a követni kívánt barátot
 5. A profiljukon érintse meg a „Követés” gombot a tetején

Következtetés

Míg az Apple egy ideje a közösségi média funkcióival foglalkozik alkalmazásaiban, az Apple Music-ban való megvalósítás valóban kényelmes lehet. Ha bármilyen más tippje vagy trükkje van az Apple Music-hoz, mindenképpen ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket.

Alternatív megoldásként, ha követni akar, hogy milyen zenét hallgatok, egyszerűen keresse meg az „Andrew Myrick” (vagy @andymyrick) kifejezést az Apple Music alkalmazásban! Cseréljünk néhány fantasztikus lejátszási listát és dalt!

Legutóbbi hozzászólások