Az AirPodokat használja a Spotify-hoz? A legjobb hangot a következő tippek segítségével teheti meg

Az AirPods az egyik legjobb termék, amely évek óta megjelent a Cupertinoból, és most még jobb hangzással és több funkcióval rendelkező AirPods Pro-val rendelkezünk. De mi van akkor, ha Spotify-felhasználó vagy, és a lejátszás nem csak a tubákon múlik, és a legjobb AirPod hangzást szeretnéd elérni a Spotify-on?

Hidd el vagy sem, de valójában beállíthatod a Spotify lejátszását iPhone vagy iPad készülékedről. Ezzel jobban kontrollálhatja a zenét, és sokkal jobb élményt nyújthat az AirPod-okkal a Spotify használatával.

Szerezd meg a legjobb AirPod hangzást a Spotify-on

Nem titok, hogy az Apple nem a legnagyobb szószólója annak, hogy a felhasználók jobban ellenőrizzék, hogy eszközei mit tehetnek vagy mit nem. A harmadik féltől származó alkalmazásoknak azonban valamivel nagyobb mozgásterük van abban, hogy mit kínálhatnak a vezérléshez, és a Spotify ebbe a kategóriába tartozik.

Az iPhone vagy iPad eszközön található Spotify alkalmazás tartalmaz egy hangszínszabályzót, amely lehetővé teszi a zene (vagy podcastok) hangzásának megváltoztatását.

Így érheti el az Equalizert a Spotify-ban:

 1. Nyissa meg a Spotify alkalmazást iPhone / iPad eszközén
 2. Koppintson aFelszerelés ikonra a jobb felső sarokban
 3. Válassza a lehetőségetLejátszás
 4. Görgessen lefelé, és koppintson a ikonraKiegyenlítő

Az Equalizer első megnyitásakor a vonal sima lesz, és néhánynál több lehetőség közül választhat. Ez csak néhány lehetőség:

 • Bass Booster
 • Tánc
 • Mély
 • Hip-Hop
 • Zongora
 • Szikla
 • Kis hangszórók
 • Kimondott szó
 • Vocal Booster

De ahogy az várható volt (vagy remélhetjük), a csúszkát maga állíthatja be, ha megfogja az Equalizer egyik fehér pontját, és tetszés szerint csúsztatja felfelé vagy lefelé. Valójában így finomíthatja a lejátszást, hogy a legjobb AirPod hangot kapja a Spotify-on.

Melyek a legjobb EQ beállítások?

Sajnos nincsenek „legjobb” EQ beállítások a legjobb AirPod hangzás eléréséhez a Spotify-on. Ez azért van, mert mindenki másként hallja a dolgokat, így a basszus nehéz előbeállítás nem biztos, hogy a legjobb megoldás az Ön számára, míg az lehet, hogy barátja élvezi a zenét. Javasoljuk, hogy böngésszen a korábban bemutatott EQ csúszkákkal, hogy tetszés szerint szabhassa a zenelejátszást.

Van egy új AirPods Pro pár? Nézze meg a videóra vonatkozó tippjeinket

Használhat még gesztusokat / parancsokat a Spotify-val?

Jó hírünk van mindenkinek, aki használja az első vagy a második generációs AirPod-okat, vagy az új AirPods Pro-t. A gesztusokkal továbbra is irányíthatod a zenédet! A szokásos, „eredeti tervezésű” AirPod-okkal beállíthatja a dupla koppintás gesztust Lejátszás / Szünet, Következő vagy Előző szám vagy Ki értékre.

 • Az ANP és az Átlátszóság mód gyors vezérléséhez használja az AirPods Pro parancsikonokat

Ha az AirPods Pro-ról van szó, nincs többé szükség megérinteni az AirPod-okat, mivel a fülhallgató „botjában” van egy érzékelő. Az egyes gesztusok a következők:

 • Nyomja meg és engedje el gyorsan: Lejátszás / Szünet
 • Gyorsan nyomja meg kétszer: Next Track
 • Gyorsan nyomja meg háromszor: Indítsa újra az aktuális számot / játssza le az előző számot

Ezenkívül az Aktív zajcsökkentés és az Átlátszóság mód további előnyeit is élvezheti, így a legjobb AirPod hangzás érhető el a Spotify-on.

A Siri működik a Spotify-val?

Évek óta a Spotify felhasználói könyörögnek az Apple-nek és a Spotify-nak, hogy integrálják a Siri hangvezérlőket. Az iOS 13 (valójában az iOS 13.1) megjelenésével ezek a kívánságok végre teljesültek. Ha egyszerűen meghívja Sirit, és megkérdezi: „Hé Siri, játszd le a Daft Punk-ot a Spotify-ban”, soha nem kell aggódnod, hogy felveszed a telefont a zene elindításához.

Ez a funkció meghatározott albumok, lejátszási listák vagy dalok esetében működik, és megkönnyíti a Siri és a Spotify rajongói életét. És csak a lehetséges kérdés megválaszolásához, igen, meghívhatja Sirit az AirPods / AirPods Pro készülékével, hogy megkérje Sirit, hogy játssza le a zenét a Spotify-ból. Ó, még mindig képes vagy kapcsolatba lépni Sirivel, és más feladatok elvégzésére is felkérni, még akkor is, ha a Spotify félelmetes zenével tölti be a füledet.

Lefagy a Spotify alkalmazás, amikor csatlakozik az AirPod-okhoz?

Néhány ember arról számolt be, hogy problémák merülnek fel az AirPod-okhoz való csatlakozáskor és a Spotify hallgatásakor. Maga az alkalmazás lefagy, és nem tudja tovább hallgatni a zenét, ami további frusztrációkat okoz.

Az első megoldás erre a Spotify alkalmazás egyszerű eltávolítása és újratelepítése iPhone vagy iPad eszközére. Ez megoldhat minden lehetséges kanyart, de ha nem, akkor van egy másik folyamat, amelyet kipróbálhat. A következőket kell tennie:

 1. Nyissa meg iPhone Beállítások alkalmazását
 2. Érintse megBluetooth
 3. Koppintson aén”Gombra az AirPod-ok neve mellett
 4. Válassza a lehetőségetFelejtse el ezt az eszközt
 5. Koppintson aEszköz elfelejtése

Még nem jöttél ki az erdőből, mivel egy kis plusz munkára van szükség a dolgok újbóli működéséhez. Miután eltávolította az AirPod-okat iPhone-járól, zárja be az összes futó alkalmazást, majd indítsa újra magát az iPhone-t. Ezután újra csatlakoznia kell az AirPod-jához az iPhone készülékéhez, és meg kell nyitnia a Spotify alkalmazást.

Következtetés

Nehéz lehet a legjobb AirPod hangot elérni a Spotify segítségével, mivel ez egy harmadik féltől származó alkalmazás, a zene kezelésének sajátos módjával. Ha még nem fontolgatta az Apple Music-ra való áttérést, akkor itt lehet a megfelelő idő.

Az Apple jelentősen javította zenei streaming szolgáltatásának minőségét, valamint az iPhone vagy iPad eszközén található alkalmazást. Ráadásul a Beállítások alkalmazáson keresztül továbbra is kényelmesen beállíthatja az EQ szinteket. Ha további kérdése van a Spotify-val, az Apple Music-szal vagy az AirPod-okkal kapcsolatban, csak ossza meg velünk a megjegyzéseket!

Legutóbbi hozzászólások