A Facebook értesítései folyamatosan ismétlődnek a MacBook-on, a javítás

Oké, az értesítésekkel kapcsolatos problémák nem új keletűek. De amikor a Facebook okoz értesítési problémát; könnyedén az Ön problémájává válik.

A helyzet elég gyakori: amikor az emberek kommentálják az FB üzeneteit, frissítéseit és állapotát, akkor ismétlődő értesítéseket kap ezekről a megjegyzésekről.

Ez az ismétlés többször, sok nap alatt történik. És bosszantó, szinte odáig, hogy be akarják zárni azt a rohadt FB számlát! Néhány olvasó azt állítja, hogy jóval 20 feletti értesítést kap minden „valódi” értesítésről. És mások azt mondják nekünk, hogy láttak 80 feletti, akár 200 ismételt értesítést is - mindezt ugyanazon FB eseményen!

Ha ez a helyzet úgy hangzik, mint te, akkor nem vagy egyedül. Legtöbbünk rutinszerűen használja a Facebook értesítéseket a MacBook-on, és általában ezek az értesítések a szándéknak megfelelően működnek. Vannak azonban esetek, amikor a Facebook értesítései hibás viselkedést mutatnak. Az egyik leggyakoribb panasz, amikor a Facebook Értesítések folyamatosan és újra megismétlődnek. Úgy tűnik, hogy ez a kérdés elsősorban azokat az olvasókat érinti, akik frissítették MacBook-jukat macOS Sierra 10.12.1-re, de ez minden macOS- és MAC OS X-verzión és minden típusú Mac-en előfordul, nemcsak MacBook-okon.

Értesítés alapjai

Először a Rendszerbeállításokon keresztül juthat el az Értesítések oldalhoz. Tehát kattintson a bal felső Apple logóra, és válassza a Rendszerbeállítások lehetőséget. Itt találja az Értesítéseket.

A Rendszerbeállítások Értesítési ablaka átfogó irányítást nyújt a rendszer működéséhez. A bal oldalon található azon alkalmazások listája, amelyek állapotokat jeleníthetnek meg az értesítési központban. A bal oldali alkalmazásra kattintva szabályozhatja az értesítések viselkedését. Aktiválva a szalaghirdetések röviden megjelennek a képernyő jobb felső sarkában. A riasztások ugyanazon a helyen jelennek meg a képernyőn, de kitartásig maradnak, amíg el nem utasítják őket. Ön döntheti el, hogy egy alkalmazás megjeleníti-e a dolgokat az oldalsávon, és hány elem jelenik meg.

macOS és Mac OS X értesítések a zár képernyőn

Az alkalmazások értesítéseket jelenítenek meg a Mac zárolási képernyőjén. Tekintse át ezeket a beállításokat az összes alkalmazás számára, hogy a privát tartalmak ne legyenek csomagolva. Egyes alkalmazások, köztük a Mail, elrejthetik az értesítéseket vagy csak az üzenetek előnézeteit.

Az értesítések megjelenítésének letiltása a macOS és a Mac OS X zár képernyőn

 1. Kattintson az Apple menü> Rendszerbeállítások> Értesítések elemre
 2. Törölje a jelet az „Értesítések megjelenítése a lezárási képernyőn” jelölőnégyzetből.

Ha ezt a Facebook Értesítések ismétlődő problémát tapasztalja Mac vagy Macbook alkalmazásával, kövesse az alábbi lépéseket

Gyorsjavítások a Facebook-értesítésekhez

Ez a javítás nem gyógyítja meg a problémát, de enyhülést nyújt! Próbálja ki ezeket a gyors javításokat, és várjon néhány napot, hetet vagy a következő macOS frissítésig, hogy újra megtekintse, és megnézheti, hogy a probléma megoldódott-e vagy sem.

Gyorsjavítás 1

Tehát addig kapcsolja ki a Facebook értesítéseit. Lépjen a Rendszerbeállítások> Internetfiókok> Facebook oldalra. Törölje a jelet az Értesítés jelölőnégyzetből. Ez az. Semmilyen értesítést nem fog kapni az FB-től.

Gyorsjavítás 2

Válassza a Rendszerbeállítások> Értesítések> Válassza a Facebook lehetőséget. Válassza a Nincs lehetőséget a riasztási stílusban, és törölje az összes jelölőnégyzetet az „Értesítések megjelenítése a lezárási képernyőn” és a „Megjelenítés az Értesítési központban” lehetőségnél.

A Facebook-értesítések javításának folytatása

 1. Kapcsolja ki a Facebook-értesítéseket a MacBook-on
 2. Távolítsa el Facebook-fiókját a Macbookról
 3. Várjon körülbelül 30 percet, és indítsa újra a MacBook-ot
 4. Most adja vissza Facebook-fiókját
 5. Ne felejtse el bekapcsolni az értesítéseket a Facebookhoz

Ez az egyszerű öt lépés segít megoldani ezt a problémát a Mac vagy a Macbook számítógépen.

Továbbra is problémái vannak a Facebook értesítéseivel?

Ha továbbra is tapasztalja ezt a problémát, törölje az összes Facebook-kapcsolódó elemet a kulcstartóból, módosítsa a Facebook jelszavát, majd próbálja meg újra beállítani a fiókot a Macbookon.

Eljutás a kulcstartójához

 • Kattintson az Alkalmazások -> Segédprogramok -> Görgessen lefelé lehetőségre, és itt találja a kulcstartóhoz való hozzáférést
 • Kattintson a Kulcstartó hozzáférés elemre
 • Miután megnyílt, kattintson a Jelszavak elemre a bal oldali ablaktáblán
 • Törölje az összes Facebook-kapcsolódó elemet erről a listáról

Olvasói tippek

Olvasónk, Wolfen, felfedezett egy másik javítást, ami működött! Ha a fenti tippek nem működtek az Ön számára, próbálja ki Wolfen javaslatát.
 1. Tiltsa le az összes Facebookhoz kapcsolódó értesítési beállítást a rendszerbeállítások> értesítések menüpontban
 2. Távolítsa el Facebook-fiókját a rendszerbeállítások> internetes fiókok menüből
 3. Törölje az összes Facebook-objektumot a kulcstartóból, és indítsa újra a Mac-et
 4. Jelentkezzen be a Facebookra, és megkérdezi, hogy ezt a fiókot szeretné-e használni Mac rendszerintegrációhoz, kattintson később
 5. A Facebookon lépjen a Beállítások> Biztonság> Hol van bejelentkezve> Az összes régi munkamenet törlése, különösen az „Apple OS Integration” alatt
 6. Törölje a Safari gyorsítótárát, és indítsa újra a Mac-et
 7. Jelentkezzen be a Facebookra, és megkérdezi, hogy ezt a fiókot szeretné-e használni Mac rendszerintegrációhoz, ezúttal kattintson az OK gombra, és ellenőrizze az értesítési beállítást, ha minden rendben van, indítsa újra a Mac-et

Ebben a folyamatban Wolfen felfedezte, hogy a Facebook minden régi munkamenetét aktívan tartotta. Valójában 67 aktív „Apple OS Integration” munkamenet volt. És értesítést kap minden egyesükről.

Ha iDevices programot használ, és mindent törölt a „hova van bejelentkezve” fül alatt, győződjön meg róla, hogy újra feltette a hitelesítő adatait ezeken az eszközökön.

Reméljük, hogy ezek az egyszerű lépések segítettek megismételni a Facebook Értesítések problémáját. Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket, ha van más tipp, amelyet meg szeretne osztani.

Legutóbbi hozzászólások