Az Apple Music Replay megkeresése és megtekintése

Ez az év vége (egyesek számára) és 2020 eleje mások számára, de az Apple Music Replay segítségével egész 2019-et újra élhet. Az Apple az utóbbi hetekben kezdte el bevezetni ezt a funkciót, és ez lassú volt bevezetése.

Tekintettel az Apple Music folyamatos sikerére és növekvő népszerűségére, csak akkor lenne értelme számukra szórakozni. És mi a jobb alkalom erre, akkor 2019 vége, amikor új évbe lépünk.

Mi az Apple Music Replay?

Alapjában véve az Apple Music Replay összefoglalja kedvenc dalait, amelyeket újra és újra meghallgatott. A szolgáltatás felveszi az összes lejátszási adatot, és átkerül atökéletesplaylist összefoglalva az évet. Valójában ez lehet a legjobb lejátszási lista az adott szilveszteri vagy szilveszteri parti során.

Apple Music Replay Albums

Ha úgy gondolja, hogy ez egy új ötlet, érdemes elgondolkodnia újra, mivel a Spotify valami hasonlót tesz az év végévelCsomagolt lejátszási lista. De az Apple Music előnye, hogy nem csak abbahagyja annak nyomon követését, amit hallgat, amikor 2019 véget ér.

Apple Music Replay előadók

A Replay használatával a lista folyamatosan frissül, így kedvenc dalait egész évben megtekintheti. Ez hasznosnak bizonyul a különféle adatadatok megadásában is, például hány órát hallgatott, miközben a legjobb dalokat mentette.

Hogyan lehet megtalálni az Apple Music Replay programot?

Andrew Apple Music Replay 2019-je

Ahogy az várható volt, néhány követelménynek eleget kell tennie ahhoz, hogy hozzáférhessen a Visszajátszáshoz. És itt vannak:

  • Iratkozzon fel az Apple Music-ra
  • Nyissa meg a replay.music.apple.com oldalt
  • Jelentkezzen be azzal az Apple ID-vel, amelyre feliratkozott az Apple Music
  • Kattintson a gombraSzerezd meg a Replay Mix-et

Fontos megjegyezni, hogy egyelőre az Apple Music Replay elérésének egyetlen módja a béta webes kliens. Így van, az Apple új webklienst készített a Music streaming szolgáltatásaihoz. Ez majdnem ugyanolyan teljes körű, mint az új Zene kliens Mac és iOS eszközén.

Miután betöltötte, felveheti lejátszási listáiba, majd bármely más Zene kliensről hozzáférhet. Miután hozzáadta, találóan a „Replay 2019, Apple Music for Your Name” elnevezést kapja. Ez megkönnyíti a megkeresést, és folyamatosan hozzáférést biztosít hozzá, még akkor is, ha éppen nem a számítógépnél tartózkodik.

A hozzáadás után megoszthatja ugyanúgy, mint bármely más lejátszási listát, amely a könyvtárában van. És ha igazán szórakozni szeretnél, használhatod a Sharing előnyeit. Ezzel megoszthatja Replay lejátszási listáját egy-két barátjával, és a Replay statisztikája frissül számukra, ahogy az Ön számára is.

Következtetés

SZERETETTÜNK látni, hogy az Apple Music tovább dolgozik azon, hogy javítsa és jobb élményt nyújtson előfizetőinek. Minden bizonnyal hosszú utat tett meg az eredeti kiadástól, és izgatottan várjuk, hogy mi várható 2020-ban és azon túl.

Csengjen ki az alábbi megjegyzésekben, és tudassa velünk, hogy néz ki a Music Replay 2019-re, és melyek a legnépszerűbb dalai. Ha még kalandosabbnak érzed magad, hagyj nekünk egy linket a Visszajátszás lejátszási listádra, és mi is ezt tesszük!

Legutóbbi hozzászólások