A legjobb 3 golfjáték iPhone és iPad készülékekhez (2016-os kiadás)

A golfot már több mint három évtizede számítógépeken játsszák. Az EGA és a CGA monitorok napjaiban kezdődött, és mára megérkezett az okostelefonok világába. Elég sok golfjáték található az Apple App Store-ban: némelyik ingyenes, míg mások meglehetősen olcsó. Ezek nagyszerű játékok, amelyekkel időt tölthetsz és versenghetsz barátaiddal, különösen, ha nem tudsz rendszeresen ellátogatni a zöldekbe.

Rövidítettük a listát három golfjátékra, amelyeket biztosan élvezni fog. Ezek a játékok nagyon valóságos megjelenésű funkciókkal büszkélkedhetnek a pályán, például fák, fű, valamint a szél és a terep kihívásai. A golf továbbra is hagyományos számítógépes vagy mobil játék, mert nem bonyolult játék.

„Egy gombos” játéknak hívják, mert az okostelefonok esetében csak egy gombra vagy érintésre van szükség a célzáshoz. Ezek a játékok nem igényelnek több ujjat, amire a modern játékok közül soknak szüksége van. Vagy egyszerűen hívhatja, tökéletes játék egy lusta ember számára.

Csak ahhoz, hogy megérintse az ujját, nem lesz olyan egyszerű. Minden az időzítésről és a képernyőn történő pöccintésről vagy megérintésről szól; ez határozza meg a sikerét. Ezenkívül megvan a szél, a terep, amellyel harcolni lehet, és ennek megfelelően óvatosan helyezze el a labdáját.

Itt van a három golfjáték, amelyet érdemes kipróbálnia az iPhone-ján, ha nem tudja rendszeresen magára vonni a zöldeket!

WGT Golf Mobile

A WGT egyszerűen az első számú választás az iPhone készülékén futó golfjátékokhoz. Miért? Nagyon reális, kihívást jelent és nem kerül semmibe. A játékot lényegében ingyen szerezheti be. Emellett online multiplayer támogatással is rendelkezik. A WGT Gold Marque a valós szponzoroktól keres pénzt online eseményeken. Olyan hitelt is értékesít, amely felhasználható márkás felszerelések vásárlására, amelyek némelyike ​​akár a játékot is jobbá teheti.

A játék legjobb része a tanfolyamok, amelyek közel azonosak a valódi pályával. A játék fejlesztői és tervezői őrült erőfeszítéseket tettek e valóság elérése érdekében. Több száz különböző szögből fényképezték az egyes pályák egyes lyukait. A játék terepét reálisan tartják a tényleges pálya közelében, azáltal, hogy azt a valós pálya egy hüvelykén belül feltérképezik. Ez biztosítja, hogy a labda reálisan jelenjen meg a képernyőn. A golfpálya megvilágítása és árnyalatai további pluszt jelentenek, hogy a lehető legközelebb kerüljenek a valósághoz.

Mindezek a képek egy szerveren találhatók, és a lejátszáskor a telefonunkra kerülnek, így a játék tényleges mérete nem is tartalmazza ezeket a kiváló minőségű képeket. De ezért jó Wi-Fi vagy 4G kapcsolatra lesz szüksége. A lassú sávszélesség nem igazán engedi, hogy élvezhesd a játékot.

Mit tehet még? Dönthet úgy, hogy különböző pályákon játszik, havi kihívásokkal küzd, és online véletlenszerű ellenfelekkel játszik. Az egyetlen hátrány az, hogy nem könnyű áthelyezni a célt a felhasználói felületre, és a fényerő általában elhalványul, ha az ellenfél időt vesz igénybe. Ezt leszámítva minden nagyszerű abban a játékban, amely kellemes játékélményt nyújt Önnek.

Pro Feel Golf

A Pro Feel Golf egyike azoknak a játékoknak, ahol a számok jelentős szerepet játszanak. A fejlesztők ezt azért használják, hogy egyes funkciókat ingyen tartsanak, míg másokért csak fizetni kell. A Pro Feel Golf hasonló stratégiát alkalmaz, de tartalmaz néhány közösségi média akciót is. Emellett egy női edző is segíti Önt az első játékidejében. Ha tetszik, hogy játékaid jól nézzen ki és érezzék magukat, a Pro Feel Golf az Ön számára.

A virtuális tanfolyamokat nagyon részletgazdagságra tervezték. Azonban nem állnak nagyon közel a valódi tanfolyamokhoz. Mivel virtuálisak, bárhová célozhat, különösebb nehézség nélkül. Minden valós időben jelenik meg, miközben játszik. A játék nagyszerű tulajdonsága egy innovatív felvételi felület. A labda visszahúzása megmutatja az ívet, amelyet a labda eltalál. Nyomhatja a hüvelykujját, és mozgatásával állíthatja be az ívet. Engedje el a hüvelykujját, és állítsa be azt az időpontot, amikor a labdának el kell érnie a zöld kör méretét a kezelőfelületen. Kicsit nehéz lesz megérteni ezt a mechanizmust játék nélkül. Jól fogod érteni és kitűnőnek találod, amikor eljátszad.

Napi kihívásokat és karrier módokat kínál. Többjátékos játékot kínál, de nem valós idejű, ami valószínűleg a játék egyik hátránya. Ha a való életben golfozott, akkor ez a játék az Ön számára.

Arany csillag

Ez egy másik nagyszerű golf játék, amelyet az iPhone-on kell játszani. Kielégítő élményt és gyakorlati tanfolyamot kínál, amely a lehető legközelebb teszi a felvételeket a valósághoz. A játék környező bútorai mégis kissé kiábrándítóak. Megnehezíti a navigációt és a kiegyensúlyozott megközelítést. A zsetonok, érmék, szívek, power-up boosterek és tapasztalati pontok kissé bonyolulttá teszik a helyed és pontszámaid megértését. Úgy tűnik, hogy ennek a játéknak a fejlesztői biztosan rengeteg pénzt kerestek ezen funkciók révén, amelyek egyébként nem annyira szükségesek.

A játék valós idejű versenyeket kínál, amelyek szórakoztató részét képezik a mérkőzésnek. Ez azonban ismét bonyolulttá válhat. Mindazonáltal, ez egy nagyszerű játék a golfban, és egy kis idő elteltével meg fogja tudni érteni a játék ökoszisztémáját. Ha egyszerűbb lenne, akkor valószínűleg ez lenne a golfjátékok első számú választása.

E három játék mellett számos más játék is létezik, de ez a három a mi legjobb választásunk a felület, a szolgáltatások és az általános játékosélmény alapján. Lehet, hogy egy játék jobban tetszik, mint a többi, de ezt csak akkor fogja megtudni, ha mindet megpróbálja.

Ez minden most! Boldog játékot!

Legutóbbi hozzászólások