Helytelen információkat megjelenítő emlékeztetők alkalmazásának javítása

Helytelen információkat megjelenítő emlékeztetők alkalmazásának javítása

Az emlékeztető alkalmazás vagy az Apple eszközön található naptáralkalmazás helytelen információkat mutat, például hibás számokat a jelvényen? Nincsenek eseményei, de a jelvényen továbbra is szerepel egy szám? Problémái vannak a naptár vagy az emlékeztetők szinkronizálásával az összes Apple-eszközön. Ha a fenti problémák bármelyikét tapasztalja, kövesse az alábbi tippeket a probléma megoldásához.

Hogyan lehet kijavítani az emlékeztetők számát a Mac-en

Ha a fent leírt tünetek csak a Macbookon jelentkeznek, kövesse az alábbi lépéseket, amíg a probléma meg nem oldódik.

 1. MacOS gépén kattintson a > Rendszerbeállítások> iCloud elemre
 2. Itt tiltsa le a naptárakat és emlékeztetőket
 3. Várjon egy percet, majd menjen vissza, és engedélyezze a naptárakat és emlékeztetőket az iCloud szakaszban
 4. Indítsa újra a Mac / Macbook számítógépet, és ellenőrizze, hogy a probléma megoldódott-e.
 5. Megpróbálhatja kényszeríteni az emlékeztetők alkalmazás frissítését egy egyszerű terminálparancs segítségével a macOS-on
 6. Nyissa meg a terminál munkamenetét a segédprogramok mappájából, és írja be
 7. Írja be idézőjelek nélkül az „alapértelmezett írás com.apple.reminders RemindersDebugMenu 1” szöveget
 8. Ez megjeleníti az alkalmazás hibakeresési menüpontját. Indítsa el az Emlékeztetők alkalmazást, és válassza a felső menü Hibakeresés> Frissítés parancsát.
 9. Hogy megszabaduljon az alkalmazás hibakeresési menüjétől, a terminál használatával írja be idézőjelek nélkül az „alapértelmezett törlés com.apple.reminders RemindersDebugMenu” kifejezést.
 10. Lépjen ki az Emlékeztetők alkalmazásból. Ellenőrizze, mikor indítja újra az alkalmazást.

Javítás A naptárak nincsenek szinkronizálva iPhone / iPad készüléken

Ha a tapasztalt problémák csak az iPhone vagy iPad készüléken jelentkeznek, próbálkozzon az alábbi lépésekkel, és ellenőrizze, hogy megoldja-e a problémát.

 1. A nyilvánvaló válasz az indítsa el kényszerített újraindítással az iOS eszközön. Ha iPhone 6-os vagy régebbi modellje van, nyomja meg együtt a Home és a be / ki gombot, és tartsa lenyomva körülbelül 10 másodpercig, amíg az Apple logó megjelenik. Miután az eszköz újraindult, ellenőrizze, hogy a probléma megoldódott-e.
 2. Megpróbálni kényszerítse a naptárak frissítését iOS-eszközén. Ehhez nyissa meg a naptár alkalmazást, nyomja meg a naptárakat, majd próbálja lehúzni a teljes oldalt a naptárak frissítéséhez.
 3. Érintse meg a Beállítások> Az Apple azonosító profil> iCloud elemet. Itt folytathatja és tiltsa le a naptárat / emlékeztetőt az alkalmazások listájáról. Hozzon létre egy új tetszőleges feladatot az alapértelmezett naptár alatt, pl. "teszt". Engedélyezze újra az emlékeztetőket / naptárakat az iCloud beállításaiban, és válassza az „Egyesítés” lehetőséget
 4. Indítsa újra iPhone vagy iPad készülékét és indítsa el a Naptárakat / emlékeztetőket, és ellenőrizze, hogy a probléma megoldódott-e.
 5. Még egy trükk, amelyet kipróbálhat, ha az iCloud szinkronizálási lehetőségekkel rendelkező alkalmazásokkal szembesül ezekkel a problémákkal: egyszerűen jelentkezzen ki az iCloudból az iPhone / iPad eszközén, indítsa újra eszközét, majd jelentkezzen be újra. Az iCloud-fiókból való kijelentkezés lehetősége a Beállítások> Apple ID-profil> menüpont megérintésével érintse meg az Apple azonosítóját, majd válassza a „Kijelentkezés” lehetőséget, és erősítse meg.
 6. Ha problémája nem megfelelő jelvényszámmal kapcsolatos, jelentéseket kaptunk olyan felhasználóktól, akik hasonló problémákkal küzdöttek az iMessage alkalmazásban. A legfrissebb iOS 11.2.2 frissítése látszólag megjavult ez a kérdés néhány ember számára. Érdemes felfedeznie az iOS frissítését.

Javítás, amikor az emlékeztető alkalmazás helytelen információkat mutat

Ezek az alapvető tippek segíthetnek a probléma kezelésében, amikor az emlékeztető alkalmazás helytelen információkat mutat az Apple eszközén.

Ha a problémák továbbra is fennállnak, érdemes törölni az alkalmazást, majd újra telepíteni az Apple áruházból, és megnézni, hogy megoldja-e a problémákat. Valamiért az alkalmazások törlése és újratelepítése nagyban hozzájárulhat a felhasználói problémák megoldásához. További részletek az Apple webhelyén olvashatók.

A másik lehetőség, amelyet kipróbálhat, mielőtt felhívja az Apple ügyfélszolgálatát, az az, hogy megpróbálja az „Összes beállítás visszaállítása” lehetőséget. Ehhez azonban újra meg kell adnia az összes beállítást az iOS-eszközön. Nem fog elveszíteni semmilyen adatot vagy tartalmat, de egyes beállításai visszaállhatnak az alapértelmezett értékekre, és újra meg kell változtatnia a beállításait.

Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket, ha bármilyen kérdése van. Bátran ossza meg azokat a tippeket, amelyek segítettek a problémájában.

Legutóbbi hozzászólások