Nem lehet törölni az alkalmazásokat iPhone-on, iOS 9-gyel, Javítás

Valahányszor új iOS-frissítést kapunk, az Apple módosítja a rendelkezésünkre álló beállításokat és opciókat az iPhone-on. Ezen beállítások némelyike ​​befolyásolhatja a korábbi ionkiadások eredményeként megszerzett viselkedést.

Az alkalmazások törlése nagyon egyszerű. Általában a kezdőképernyőn keresse meg a törölni kívánt alkalmazást, és nyomja meg néhány percig, amíg az összes alkalmazás remegni kezd az „X” -re számító félelemtől. Miután megnyomta a kis „x” gombot, megjelenik a megerősítő üzenet, majd az alkalmazás törlődik. Megnyomja a Kezdőlap gombot, és az alkalmazás eltűnik. Néhány felhasználónak problémái merültek fel azzal, hogy nem tudták törölni az alkalmazásokat.

Fontos megjegyezni, hogy nem törölheti a natív alkalmazásokat az Apple telefonjáról. Ezek az alkalmazások olyan dolgokat tartalmaznak, mint a Camera, a Facetime, a Mail stb. Ezek tartoznak a telefonhoz. Idővel, amikor mérsékelten felülvizsgált ingyenes alkalmazásokat szerez az iStore-ból, teljesítményproblémák jelentkeznek, valamint az eszközön elfogy a tárhely. Az alkalmazások törlésének egyik fő oka a telefonon lévő tárhely optimalizálása. Sok olyan felhasználót ismertem, akinek a telefonjain évek óta nem használt alkalmazások vannak, majd egyszer csak rájönnek, hogy meg kell tisztítani a rendetlenséget! Ha el akarja távolítani az Apple által biztosított alkalmazásokat, elrejtheti azokat, akkor ezt megteheti az iOS 9.2 rendszeren. Ez segít eltávolítani a rendetlenséget.

Olyan alkalmazást próbál törölni, amelyet letöltött az Apple áruházból, és eszközén futtatja az iOS 9 rendszert. Ha nem tudja törölni, ellenőrizze a következő lépéseket:

Lépés -> 1 Válassza a Beállítások> Általános lehetőséget

Lépés -> 2 Görgessen lefelé, és válassza a Korlátozások lehetőséget

Ha be van kapcsolva, a következő képernyőn adja meg a jelszót a korlátozásokhoz.

Lépés -> 3 Győződjön meg arról, hogy bekapcsolta az „Alkalmazások törlése” beállítást

Általában ez olyan emberekkel történik, akik hajlamosak megosztani iOS-eszközüket a gyerekeikkel és másokkal. Az emberek korlátozásokkal szeretik korlátozni, hogy a másik felhasználó mit tehet és mit nem tehet az eszközön. Az opciók letiltásával jobban szabályozhatja a telefont. A probléma az, hogy hajlamosak vagyunk elfelejteni, amit tettünk, amikor a telefont vagy az ipadot visszakaptuk magunkhoz. Ökölszabályként, ha hajlamos megosztani az eszközét másokkal, és amikor valamilyen problémát tapasztal, amikor visszakapja, kérjük, győződjön meg róla, hogy visszatér a Korlátozások beállításokhoz, és újraértékeli azokat.

Kérjük, ossza meg velünk észrevételeit. Csatolt egy linket, amely az iOS 9-hez kapcsolódó egyéb problémákkal foglalkozik.

Legutóbbi hozzászólások