A dalok megismétlése vagy keverése az iOS 13 Zene alkalmazásban

Valami furcsa okból az Apple látszólag ok nélkül tovább változtat néhány apró részletet a Zene alkalmazásban. Ilyen részlet az, hogy a felhasználók miként választhatnak zeneszámok megismétlését vagy keverését a Zene alkalmazásban.

Az iOS 11 és az iOS 12 között a funkció változatlan maradt, de az iOS 13 megjelenésével ez ismét megváltozott. Ez részben az újratervezett Most játszott képernyőhöz tartozik, amely most a Zene alkalmazást díszíti.

A dalok megismétlése és keverése az iOS 13 rendszerben

Apple Music Shuffle 1

Miután megnyitotta a Zene alkalmazást, és megtalálta a hangulatának megfelelő lejátszási listát, a dalok megkeverése a legegyszerűbb, ha egyszerűen megérinti a lejátszási lista „Véletlenszerű” elemét. Ez azonnal elkezdi keverni a lejátszási listát, de úgy tűnik, hogy nincs mód arra, hogy ezt a lejátszási listát megismételje ezen a képernyőn.

Ha már elkezdett lejátszani egy lejátszási listát, akkor meg kell nyitnia a Most játszani képernyőt. Innentől kezdve a szokásos információkkal fogadja Önt, például az album grafikájával, a dalmosóval, a vezérlőkkel és a hangerő csúszkával.

Alul három új gomb található, és itt találja meg azt, amit keres. A jobb alsó sarokban látni fogja az Up Next gombot, amely úgy néz ki, mint egy lista.

Ha rákoppint erre, akkor a sorban a következő számok jelennek meg. A tetején láthatja, hogy melyik dalt állítják be a lejátszásra, és mellette két gomb található - Véletlen sorrend és Ismétlés.

Érintse meg azt a gombot, amely megfelel az Ön igényeinek, és élvezheti a lejátszási listát a kívánt módon. Amikor kilép az Up Next képernyőről, a jobb alsó sarokban található ikon megmutatja, hogy megismétli-e a lejátszási listát, vagy kevered-e, hogy egy pillantásra megnézhesd, mi történik.

Mit várhatok

Az Apple valóban kihúzta az összes megállót, hogy az iOS 13-at az évek legnagyobb frissítésévé tegye. Folyamatosan folytatjuk a szoftvert mind az iPhone-nkon, mind az iPad-en, ezért figyeljen további trükkökre, tippekre és egyéb cikkekre az Apple legújabb szoftverével kapcsolatban.

A Zene alkalmazás csak egy darab a tortából, és még mindig vannak további változások, amelyek a csővezetéken jöhetnek. Végül is csak a Beta 2-n vagyunk, és az utolsó kiadás csak valamikor ezen az őszen (valószínűleg szeptemberben) várható.

Ja, és nem feledkeztünk meg az új Zene alkalmazásról a MacOS Catalinán, ezért figyeljünk néhány új funkcióra és tippre az alkalmazás maximális kihasználásához. Addig szóljon a megjegyzésekből, és tudassa velünk kedvenc funkcióit, amelyeket az iOS 13 / iPadOS rendszerben talált.

Legutóbbi hozzászólások