Az iPhone frissítése, a javítás után eltűntek a fotók

Sok olvasó beszámol arról, hogy mivel frissítették az iOS 11-re (vagy annak kisebb verzióira, mint a 11.1 és 11.2), fotóik eltűntek. Ez a szörnyű dolog olyan probléma, amely néha az iPhone vagy iPad frissítése után következik be. A felhasználók azt tapasztalják, hogy Fotóik eltűnnek az iPhone frissítése után, és néhány vagy akár az összes mentett fényképük hiányzik. És amikor elmész Fotók> Albumok> Minden fotó, nem találja az iOS frissítés előtt utoljára mentett képet.

Van esély arra, hogy visszakapja fényképeit?

Ha ez egy olyan probléma, amelyet az iPhone készülékén lát, akkor ezt az iCloud segítségével kijavíthatja. Feltételezzük, hogy rendszeresen készített biztonsági másolatot eszközéről az iCloudra. Mindig célszerű biztonsági másolatot készíteni iPhone-járól vagy iPadjéről, mielőtt frissítené az eszközt.

A javítás folytatása előtt ellenőrizze, hogy az iPhone-fotóiról biztonsági másolatot készítettek-e az iCloud-fiókjára. A hitelesítő adatok megadása után jelentkezzen be iCloud-fiókjába a számítógép böngészőjével, majd válassza a Fotók lehetőséget.

Ellenőrizze, hogy a legfrissebb fotók elérhetők-e az iCloud-fiókjában. Ennek a folyamatnak tartalmaznia kell azokat a képeket is, amelyek hiányoznak az iPhone készülékről. Miután ellenőrizte a képeket az iCloud-fiókjában, folytassa az alábbi lépéseket.

Az iPhone frissítése után eltűnt fotók, a javítás lépései

A probléma megoldásához eszközén győződjön meg arról, hogy erős és stabil jelű wi-fi hálózathoz csatlakozik.

Először ellenőrizze, hogy van-e frissítés az iOS rendszerén. Gyakran az Apple kiad egy kisebb frissítést röviddel a nagyobb kiadás után, hogy kijavítsa azokat a problémákat, amelyek az iOS nagy kiadása után jelentkeznek. Tehát annak ellenére, hogy ellentmondásosnak tűnik, gyakran segít frissíteni az adott kisebb verzióra.

Ha nincs elérhető frissítés, vagy ha még nem áll készen arra, hogy megtegye ezt a lépést, folytassa a következő lépésekkel.

A hiányzó fotók kijavításához kövesse az alábbi lépéseket:

 • Lépjen a Beállítások elemre, és érintse meg az Apple ID-t a képernyő tetején, majd a következő képernyőn válassza az iCloud lehetőséget.
 • Következő Érintse meg a Fotók elemet (a fényképek mellett BE legyen látható)

 • A következő képernyőn kapcsolja ki az „iCloud Photo Library” elemet. A választások megjelenésekor válassza az Eltávolítás iPhone-ról lehetőséget. Ez eltávolítja a fényképeket és az adathordozókat iPhone készülékéről.

 • Most, hogy iPhone-ja tiszta, kapcsolja be az iCloud Photo Library-t, és várja meg, amíg az összes fénykép letöltésre kerül az iPhone készülékére az iCloud-ból.

A rendelkezésedre álló fotók számától függően eltart egy ideig, amíg mindegyikük újból letölthető az iPhone-ra. Ha iPhone-jának töltöttségi szintje kevés, érdemes a fényképeket letöltés közben csatlakoztatni iPhone-jához egy áramforráshoz.

Abban az esetben, ha soha nem mentette el fényképeit az iCloud-ba a frissítés előtt, ehelyett iTunes biztonsági mentésként mentette őket, az USB-kábellel visszaállíthatja az iTunes biztonsági mentéséből.

Szüksége van még egy lehetőségre?

Néhány olvasó azt állítja, hogy SEMMILYEN üzenetet nem lát az iCloud Photo Library kikapcsolásakor. Ha ez a helyzet, próbálja ki ezt az alternatív megoldást - a rossz hír az, hogy ez az opció sok időt vesz igénybe, különösen, ha sok fotója van.

Próbálja meg letölteni hiányzó fényképeit az iCloud webhelyéről

 1. Számítógépen keresse fel a toiCloud webhelyét, és jelentkezzen be Apple ID-jével
  1. Ha még nincs számítógépe, használja a böngésző Asztal módját
 2. Ellenőrizze, hogy hiányzik-e hiányzó fotó (k) az iCloud webhelyén
 3. Ha hiányzó fotókat talál, koppintson rá a fotó kiválasztásához, majd nyomja meg a letöltés ikont (felhő lefelé mutató nyíllal)
  1. Töltse le számítógépére vagy közvetlenül az iDevice-re
 4. Jelenleg az iCloud webhelye csak egyedi fényképletöltéseket engedélyez, nem választhatja ki a fényképeket egy lövéssel letölthető fotócsoportról

Ebben a cikkben további információkat találhat arról, hogyan tölthet le fényképeket az iCloud webhelyéről a számítógépére vagy egy külső meghajtóra.

Olvasói tippek

 • Ezt a folyamatot tettem, és ez nekem is bevált!
  • Jelentkezzen ki az iCloudból
  • Lépjen a Fotók menübe, és törölje az összes képet, amely még mindig megtalálható a telefonon, beleértve az albumokat, és ne felejtse el eltávolítani az összes fotót a Nemrégiben törölt mappából is
  • Zárja be a Fotók alkalmazást (nyomja meg kétszer a home gombot, és csúsztassa felfelé az ujját)
  • Ezután indítsa újra készülékét
  • És végül jelentkezzen be újra az iCloudba
  • Minden fotójának vissza kell térnie! Ez sok időt vehet igénybe, attól függően, hogy hány képe van
 • Néhányszor be- és kikapcsolnom kellett az iCloud Photos Library-t, mielőtt működött. Szóval, ha nem működik először, próbálkozzon újra!
 • Az iCloud Photo szinkronizálás nem fejeződött be az iOS 11.1 frissítés után, mind a 8-as, mind a 8-as telefonomon és az iPad Air 2-en. Végül megoldottam ezeket a problémákat, amikor MINDEN készüléket teljesen visszaállítottam az iTunes Restore használatával, majd csatlakoztam a biztonsági mentéseimhez és az iCloud Photo Library-hez.

Reméljük, hogy ezek a viszonylag egyszerű tippek beváltak az Ön számára. Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket, ha bármilyen kérdése van.

Legutóbbi hozzászólások