Az Apple Music beállítása és használata

Az Apple streaming zeneszolgáltatása ma már számos iFolks eszközportfólió támasza. A mai napig az Apple Music több mint 25 millió előfizetőt gyűjtött össze és számol. Azonban egy több mint egymilliárd aktív eszközt kiszolgáló vállalat számára a 15 millió az Apple vásárlóinak csupán töredéke.

Ha azok közé tartozik, akik visszatartották az Apple Music számára az esélyt, még soha nem volt jobb idő, mint most. A szolgáltatás drámai módon javult az elmúlt néhány évben, és az Apple Music jelentős átalakítása történt az iOS 10-gyel. Ami a legfontosabb, hogy a Music alkalmazás nagyon szükséges újratervezést hajtott végre az alkalmazás zavaros felhasználói felületével és duzzadt kialakításával kapcsolatos panaszok kezelésére.

Kész merülni az Apple Music-ba? Állítsuk be és kezdjük el ezt a zenei előfizetési szolgáltatást.

Apple Music: Az egyszerű telepítési folyamat

Az Apple gyártja a az Apple Music használatának megkezdése a lehető legkönnyebb. Amikor először nyitja meg a Zene alkalmazást egy új iPhone vagy iPad eszközön, egy üzenet fogadja, hogy megkérdezi, csatlakozik-e az Apple Music programhoz. Ha korábban elvetette az üzenetet, akkor az alkalmazás For You szakaszában megtalálja a szolgáltatásra való regisztráció lehetőségét.

Ha még soha nem iratkozott fel az Apple Music-ra, akkor 3 hónapig ingyenesen kipróbálhatja a szolgáltatást. Csak érintse meg az opciót a 3 hónapos ingyenes próbaidőszak elindításához a For You részben. Ezután meg kell választania a tagság típusát a hallgató, az egyén vagy a család között. Az egyes szintek ára havi 4,99, 9,99 és 14,99 dollár.

Miután feliratkozott, az Apple végigvezeti Önt a kezdeti beállításon, és kiválaszthat néhány műfajt és előadót, amely tetszik. Ez a szolgáltatás személyre szabási és zenei ízlés szabási folyamatának első lépése. És soha nem áll meg! Az Apple továbbra is személyre szabja zenéjét, minél többet használja az Apple Music alkalmazást.

Az Apple Music használata

Mint említettük, az Apple rengeteg pelyhet kapott a Music alkalmazás kezdeti és nagyon zavaros elrendezéséért. Szerencsére ez javítva van az iOS10-en és később, de ha régebbi iOS-t használ, akkor is belemerülhet az Apple Music-ba, amennyiben ismer néhány alapot.

IOS 9 vagy újabb verzióban a Zene alkalmazás az alkalmazás alján található öt fülre oszlik. A középen található Rádió fül magától értetődő és könnyen kitalálható. Azt tanácsolom, hogy figyelmen kívül hagyja a Connect fület. Ez amúgy is elmúlt az iOS 10-ben.

A For You fülön az Ön számára személyre szabott ajánlások láthatók. Az Új lap javaslatokat tartalmaz a jelenleg új és trendek alapján.

Ezzel a Saját zenék fülre jutunk, ahol valószínűleg időnk legnagyobb részét a Zene alkalmazásban tölti. Itt él a zenéje, és az Apple Music jelenlegi iterációjában elmarad. Anélkül, hogy túlságosan belemennénk a gyomokba, elegendő azt mondani, hogy az Apple kísérlete az iTunes felhasználók által az évek során felhalmozott személyes könyvtárak összekeverésére hatalmas fejfájást okozott.

Úgy tűnik, hogy az Apple rengeteg problémát kijavított, és megígérte, hogy még jobbá teszi az élményt az iOS 10 és 11 rendszerekben. Azonban mindig jó ötlet, ha személyes digitális könyvtárát máshová másolja, mint az iTunes. Végül az a képesség, hogy parancsot adjunk a Sirinek, hogy kezdje el az Apple Music katalógusban szereplő bármelyik dalt, kiváló és egyedi kapcsolat a szolgáltatáshoz.

Hibaelhárítás az Apple Music alkalmazással? Nézze meg videós tippjeinket!

Legutóbbi hozzászólások