Hogyan lehet filmjegyeket hozzáadni, megosztani és kinyomtatni az Apple Walletból

Az Apple Wallet alkalmazás a nevéhez hűen állítólag a fizikai pénztárcád helyettesítője (vagy legalábbis digitális változata). A Walletban jó néhány dolgot tárolhat, például betéti vagy hitelkártyákat, hűség- vagy tagsági kártyákat, a gyakori mozisok számára pedig mozijegyeket.

Itt található minden, amit tudnia kell a jegyek hozzáadásáról az Apple Wallet-ba, a jegyek megosztásáról a Wallet-ból, és még a jegyek nyomtatásáról is tól től Pénztárca.

Adjon mozijegyeket az Apple Wallethoz

Míg a pontos módszer eltér, a legtöbb jegykiadó cég egy egyszerű Hozzáadás a pénztárcához gombot kínál.

Nagyon sok jegyértékesítő társaság és színház működik, ezért lehetetlen mindegyiket itt külön-külön lefedni. Szerencsére mozijegy hozzáadása az Apple Wallet-hoz általában cinch.

Az első lépés annak az alkalmazásnak a letöltése, amelyet a jegyek vásárlásához használni szeretne. A legtöbb moziban - például az AMC vagy a Regal - saját alkalmazások lesznek. Az olyan jegyértékesítő cégek, mint az Atom és a Fandango, szintén jó lehetőségek a mozijegyek vásárlásához.

Ezeknek az alkalmazásoknak különböző módszerei lesznek a jegyek vásárlásának, de általában meglehetősen egyszerűek lesznek.

Miután megvásárolta a jegyet, elég könnyen hozzá kell férnie az alkalmazáson belül. Szinte az egész vonalon, ha megtekintheti a jegyét, hozzáadhatja a Wallethoz.

Csak keressen bármilyen típusú opciót, amely azt írja, hogy Hozzáadás a Wallethez (vagy Hozzáadás a Passbookhoz néhány régebbi alkalmazás esetében). Ha nem talál pénztárcával kapcsolatos lehetőségeket az alkalmazásban, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a használt színházzal vagy jegykiadó céggel, vagy ellenőrizze a weboldalukon további utasításokat.

Példa: Fandango

E cikk alkalmazásában a Fandango alkalmazást fogjuk példaként használni, hogy megismerhesse a jegyet a Walletba.

 • Nyissa meg a Fandango alkalmazást.
 • Érintse meg a Fiók elemet a jobb alsó sarokban.
 • Válassza a menü Vásárlások opcióját.
 • Itt koppintson arra a filmjegyre, amelyet hozzá szeretne adni a Wallethoz.
 • Ezen az oldalon láthatja a mozijegyét és a színház helyét. Látni fog egy QR-kódot is - ez alatt legyen egy Hozzáadás az Apple Wallethoz lehetőség.
 • Érintse meg a Hozzáadás az Apple Wallethez elemet.
 • Koppintson a Hozzáadás elemre a jobb felső sarokban.

Miután a jegy a pénztárcájában van, egyszerűen megnyithatja a Wallet alkalmazást, kiválaszthatja a jegyet, és a belépő megszerzéséhez megmutathatja a filmszínház jegybevevőjének.

Mi van az e-mailrel?

Ha nem szeretné, hogy jegyvásárló alkalmazás legyen az iPhone készülékén, mindig megpróbálhat mozijegyet vásárolni egy böngészőből. Általában a színház vagy a jegykiadó társaság e-mailben küld információt a jegyéről.

A Wallet alkalmazás általában meglehetősen intelligens és zökkenőmentesen integrálódik az iOS Mail alkalmazással. A beszállókártyákhoz hasonlóan az iOS néha felismer egy mozijegyet a Mailben, és automatikusan hozzáadja a Wallethoz. Az első lépés tehát a Wallet ellenőrzése, és megnézni, hogy megjelent-e a jegyed.

Ha még nem történt meg, lépjen a Mail alkalmazásba, és keresse meg a jegyével ellátott e-mailt. Az alkalmazásokhoz hasonlóan a különböző vállalatok is különböző e-maileket küldenek. De ha a színház vagy a jegykiadó cég támogatja az Apple Wallet szolgáltatást, akkor általában kiemelkedő mód van arra, hogy a jegyet hozzáadják iOS-eszközéhez.

Megoszthatja az Apple Wallet jegyeit?

A jegy megosztása az Apple Wallet-ból egyszerű. De a jegy továbbra is csak egyszer használható fel.

Igen. Miután a jegy megtalálható az Apple Wallet-ban, megoszthatja azt egy másik eszközzel az iOS Megosztás lap segítségével. Ez lehetővé teszi, hogy használja a jegyet a másik eszközön. Ne feledje, hogy nem fogja tudni kétszer használni a jegyet - ez nem trükk, hogy két jegyet kapj egy vagy bármi áráért.

 • Nyissa meg az Apple Wallet alkalmazást.
 • Koppintson a megosztani kívánt mozijegyre.
 • A jobb felső sarokban három pontot kell látnia. Érintse meg.
 • Ebben a következő menüben görgessen lefelé, és érintse meg a Share Pass elemet.
 • Küldje el a bérletet az Üzenetek, a Mail vagy az AirDrop segítségével.

A bérlet elküldése után elég könnyű hozzáadni az Apple Wallethoz a fogadó eszközön. Az Üzenetek alkalmazásban például csak megérinti a bérletet, és a Hozzáadás gombra kattintva tárolja a Walletban.

Kinyomtathat mozijegyeket az Apple Wallet-ból?

Technikailag kinyomtathatja a jegyet az Apple Wallet-ból. De valójában nincs rá szükség.

De mi van akkor, ha szereted a fizikai mozijegyeket - lehet-e jegyet nyomtatni az Apple Wallet-ból?

Technikailag igen. De mozijegyet közvetlenül az Apple Wallet-ból nem lehet kinyomtatni. Ki kell használnia a megoldást. Ráadásul kevés oka van a mozijegy tényleges kinyomtatására, ha azt már az Apple Wallet tárolja.

A színházak, amelyek lehetővé teszik jegyeik hozzáadását az Apple Wallet-hoz, lehetővé teszik, hogy közvetlenül egy iPhone-ról is felhasználják őket. Más szóval, csak mutassa meg nekik a jegyét az eszközén - nem kell kinyomtatni őket.

Ha ragaszkodik a fizikai másolat birtoklásához, javasoljuk, hogy nyomtassa ki a jegyet az e-mailből. A levelező alkalmazásban csak nyissa meg a jegyével ellátott e-mailt. Nyomja meg a Válasz gombot, majd a Nyomtatás gombot.

Innen kezdje át a szokásos iOS nyomtatási lépéseket. Ki kell választania egy nyomtatót a Wi-Fi hálózaton.

Gondok vannak a filmjegy hozzáadásával az Apple Wallethoz?

Ha problémába ütközik egy mozijegy hozzáadása az Apple Wallethoz a folyamat bármely szakaszában, megpróbálhat néhány dolgot.

 • Végezze el a „szokásos hibaelhárítást”. Zárja be az Apple Wallet alkalmazást, és nyissa meg újra. Ha ez nem sikerül, indítsa újra iPhone-ját.
 • Győződjön meg arról, hogy az iOS naprakész. Ez általában az Apple oldalán fellépő hibákról gondoskodik.
 • Hasonlóképpen frissítse a jegyértékesítő alkalmazást. Ha a jegyrendelő alkalmazás elavult, akkor problémákat tapasztalhat a jegy hozzáadása a Wallethoz.

Javasoljuk, hogy forduljon az Apple ügyfélszolgálatához, ha minden naprakész és a problémák továbbra is fennállnak. Ha készítenie kell egy filmet, javasoljuk, hogy e-mailben mutassa be a jegyét a színháznak.

Legutóbbi hozzászólások