Hogyan lehet megkerülni az Apple Pay beállítását az iPhone frissítése során

Amióta kiadták az iOS 11.2-et, azt tapasztaltuk, hogy sok ember elakad az iPhone-on a függőben lévő Apple pay setup üzenetek miatt. Miután letöltötte az új iOS frissítést és megkezdte a szoftver telepítését, azt szeretné, hogy az Apple Pay programot állítsa be a beállítás befejezéséhez. Ha figyelmen kívül hagyja az Apple pay beállítását a frissítés során, a beállítások képernyőn piros értesítés jelenik meg, amelyről úgy tűnik, nem szabadulhat meg! Szóval hogyan lehet megkerülni az Apple Pay beállítását?

Nem kell beállítania az Apple Pay alkalmazást az iPhone készülékén, ha nem akarja használni. A telepítés után megkerülheti az Apple fizetési értesítését, ha további néhány lépést követ.

Hogyan lehet megkerülni az Apple Pay értesítés beállítását az iOS frissítés során

  1. Miután frissítette iPhone-ját a legújabb iOS-re, megjelenik az Apple fizetési figyelmeztetése, ha megkerülte azt a beállítás során közvetlenül a Beállítások képernyőn.
  2. Érintse meg a „Befejezés befejezése az iPhone-t” elemet.
  3. Ekkor megjelenik egy üzenet, amely megköveteli, hogy adja meg az Apple ID azonosítójának jelszavát.
  4. Itt írja be jelszavát, és a „Kész” megérintése helyett érintse meg a „Mégse” elemet.
  5. Ez az. Ennek a folyamatnak el kell távolítania a függőben lévő telepítési értesítést az iPhone készülékről.
  6. Később, ha mégis úgy dönt, hogy az Apple Pay útvonalat választja, akkor a következőre léphet: Beállítások> Pénztárca és Apple Pay és elindíthatja a funkció engedélyezését a készüléken.

Ez a bizonyos kérdés napokig őrjítővé tett az egyik iPhone-om iOS-frissítése után. Bosszantó lehet, ha egy értesítés továbbra is emlékeztet arra, hogy valami nincs rendben a beállítással, mert nem egy Apple által biztosított opcionális szolgáltatást használ. Reméljük, hogy az Apple ezt a jövőbeni iOS-kiadásoknál elveti, hogy a felhasználóknak ne kelljen belemenniük és kifejezetten ki kell választaniuk valamit, hogy kóserossá tegyék a beállításukat.

Nem lehet SMS-t küldeni a „Pénz küldése Apple Pay-vel” üzenet miatt?

A legutóbbi iOS 11-frissítések az Apple Pay új funkcióját is bevezették, amely lehetővé teszi, hogy az Apple Pay Cash-en keresztül pénzt küldhessen másoknak az Messages alkalmazás segítségével. Nagyszerű funkció néhány ember számára, de sokaknak fejfájás!

Számos olvasó nem tud túljutni az Apple Pay Cash promóciós képernyőn, amikor SMS-ben próbálkozik az Üzenetek alkalmazással. Ehelyett a „Pénz küldése az Apple Pay alkalmazással” felugró ablakot látják, amely nem zárhatja be vagy törölheti az üzenetet, kivéve a szolgáltatás folytatásához szükséges nagy Folytatás gombot. A teljes képernyőjüket ezzel a „Pénzküldés az Apple Pay alkalmazással” figyelmeztetéssel blokkolják!

Úgy tűnik, hogy ezen a képernyőn túllépve meg kell érintenie a Folytatás gombot az Apple Pay Cash beállításához. De sok olvasónk NEM akarja ezt beállítani, akkor hogyan kerülhetjük meg ezt az Apple Pay Cash hirdetést, és visszatérhetünk a szövegek olvasásához és létrehozásához?

Hogyan kell kikapcsolni az Apple Pay Cash Message előugró ablakot

  • IPhone-ján lépjen aBeállítások> Pénztárca és Apple Pay> kapcsolja ki az Apple Pay Cash lehetőséget
    • Az előugró üzenetben válassza a Kikapcsolás lehetőséget
  • Vagy egyszerűen érintse meg az Apple Pay Message Folytatás gombját de ne adjon meg hitelkártya-információkat
    • Írja be Apple azonosítóját és jelszavát
    • Válassza az alul található lehetőséget a későbbi beállításhoz az Apple Walletban

És csak hogy tudd, amikor kikapcsolod az Apple Pay Cash szolgáltatást, az nem kapcsolja ki az Apple Pay szolgáltatást.

Ez a felugró ablak az Apple módja arra, hogy figyelmeztesse Önt, hogy iPhone-jának (és iOS-jének) most új funkciója van, amely lehetővé teszi, hogy pénzt küldjön az iMessage-en keresztül. Nem ez a legjobb módja egy új szolgáltatás bejelentésének, főleg ha érzékeny hitelkártya-információkat kérünk!

Összecsomagolás

Reméljük, hogy ezek a gyors tippek hasznosak voltak! Nem biztos abban, hogy ez továbbra is működik-e a jövőbeni iOS-frissítésekkel, de egyelőre működik a megoldás, és a bosszantó értesítés eltávolítható anélkül, hogy valóban meg kellene állítania az Apple Pay alkalmazást az iPhone-on.

Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket, ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van.

Legutóbbi hozzászólások