Safari lassú az El Capitan frissítése után, Fix

Az El Capitan frissítés állítólag a legtöbb felhasználó számára felgyorsítja a Safari-élményt. Néhány felhasználónak azonban problémái vannak a teljesítménnyel és lassúak a wi-fi-vel kapcsolatos problémák is. Íme néhány lépés a probléma lehetséges megoldásához.

Lépés -> 1. Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az útválasztó megfelelően működik-e, kapcsolja ki a névjegyzéket és az Unplug-ot. Várjon 30 másodpercet, majd csatlakoztassa újra a hálózati útválasztó áramellátásához. Győződjön meg arról, hogy az útválasztó működik

2. lépés -> 2. Indítsa újra a számítógépet csökkentett módban. ház Apple menü> Leállítás. Miután a gép kikapcsol, várjon egy percet, majd nyomja meg a bekapcsológombot. Amikor a gép elindul, tartsa lenyomva a Shift billentyűt. A shift gomb lenyomásának akkor kell történnie, amikor hallja az indítási hangot. Engedje el a Shift billentyűt, amikor meglátja a szürke Apple logót és a haladásjelzőt

Lépés -> 3. Most, hogy biztonságos módban indította számítógépét, az első ügy a böngésző gyorsítótárának biztosítása.

Kattintson a Safari> Beállítások elemre

És válassza a Speciális lehetőséget a következő képen látható módon.

Kapcsolja be a „Fejlesztő menü” megjelenítésének lehetőségét a Safari menüsorában, a következő képen látható módon.

Kattintson a Safari Fejlesztés menüpontjára, és válassza az alább látható „Gyorsítótárak ürítése” lehetőséget. Ez törli a gyorsítótárat.

Lépés -> 4. Győződjön meg arról, hogy a hálózati beállításai között nincsenek kiválasztva proxyk. Meg kell

rendszerbeállítások> Hálózat elemre, és válassza a képernyő alján található „Haladó” lehetőséget.

Válassza a Proxyk fület, és törölje a jelölést a következő képen látható módon ellenőrzött proxykról. Ha elkészült, nyomja meg az „Apply” gombot az beállítás mentéséhez.

Lépés -> 5.

Néha úgy tűnik, hogy a kapcsolat törlése és újbóli hozzáadása a wi-fi beállításaihoz szintén segít a kérdésben. Ha a fenti opciók nem hoznak eredményt, próbálja meg megújítani a DHCP-bérletet a TCP / IP fülre kattintva, majd a „DHCP megújítása” megnyomásával. Végül próbálja meg alaphelyzetbe állítani a PRAM-ot, mielőtt további segítséget kérne az Apple ügyfélszolgálatától.

Kérjük, olvassa el a kapcsolódó cikkeket az El Capitan és a Safari egyéb kérdéseiről is.

//appletoolbox.com/mac-os-x-el-capitan-will-not-start-up-after-update-fix/

//appletoolbox.com/fix-safari-slowness-stalled-page-loads-by-disabled-dns-prefetching/

Legutóbbi hozzászólások