9 legjobb kamera / fotóalkalmazás iPhone Instagram felhasználók számára

Az Instagram egyike azoknak a dolgoknak, amelyek mindenütt elterjedtek. A Facebook, a Twitter és a Snapchat mellett ez az egyik legfontosabb közösségi média platform. Ez azt jelenti, hogy kiváló hely a fotók közzétételére és megtekintésére, valamint a marketing és az üzleti interakciók hatékony eszköze.

Míg az Instagram egy önálló alkalmazás, valójában jó néhány más alkalmazás van, amely jól párosul vele. Az Instagram a fotókról szól, ezért a feltett képek minősége kulcsfontosságú. Ezt szem előtt tartva, íme néhány nagyszerű képszerkesztő, -tervező, kamera- és egyéb alkalmazás, amely növelheti Instagram-játékát.

ÖSSZEFÜGGŐ:

  9. Facetune

  Ha az Instagram szelfik gyorsabbak, valószínűleg le szeretné tölteni a Facetune alkalmazást. Ez egy fotószerkesztő alkalmazás, amelynek nagyon konkrét célja van: hogy a szelfik sokkal jobb megjelenést mutassanak. Ez nem ingyenes, de ha valóban komolyan gondolja a szelfijátékát, akkor valószínűleg megéri.

  A Facetune a fogfehérítéstől a fogkefés bőrig bármit megtehet. Hihetetlenül egyszerűen használható és meglehetősen intuitív. Bár más képszerkesztő alkalmazásokhoz képest korlátozott funkciókkal rendelkezik, rendkívül jól látja el feladatait.

  8. Bumeráng

  Néha az a legjobb, ha első buliba megy. Ami pedig a rövid hurok videókat illeti, az Instagramnak megvan a saját hivatalos alkalmazása: a Boomerang. Ez egyfajta egy trükkös póni, de rendkívül jól csinálja, amit csinál.

  Alapvetően a Boomerang lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy másodperc alatt elkészítsék a videoklipeket egy sorozat fénykép készítésével és összekötésével. Mivel ez egy első féltől származó alkalmazás, az Instagram integráció csúcsminőségű. És hé, csak van valami szórakoztató azokban a rövid, hurkolt klipekben.

  7. Újrapost

  Előfordul, hogy az alkalom egy kép újbóli közzétételét követeli meg az eredeti tartalom létrehozása helyett. Legyen szó üzleti vállalkozásról vagy olyan oldalról, amely a felhasználói tartalmat kurálja, kevés olyan alkalmazás van, amely lehetővé teszi az újrapostolást olyan egyszerűen, mint az Instagram újrapostázását.

  Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy önállóan megosszanak egy képet egy másik személy fiókjából. Másolja a leírást és automatikusan jóváírja azokat. Csak győződjön meg arról, hogy jó oka van-e valakinek a tartalmának újbóli közzétételére.

  6. Canva

  Ha üzleti vagy marketing célokra használja Instagram oldalát, valószínűleg le szeretné tölteni a Canva alkalmazást. Technikailag nem fotószerkesztő. Ehelyett inkább a közösségi média tervezéséhez hasonlít. Magyarázzuk el.

  A Canva lehetővé teszi több kép elrendezésének létrehozását, grafikák hozzáadását a bejegyzésekhez és a szöveg átfedését képek felett. Különféle beépített sablonok is rendelkezésre állnak, amelyek segítségével könnyedén beugorhat egy képbe, és sietve elküldheti. A Canva segíthet szemet gyönyörködtető grafikák készítésében - mindezt iPhone-ján.

  5. Giphy Cam

  Az Instagram nem kell, hogy csak a tájakról készült komoly fotókról vagy a jó jó pózokról szóljon. Néha csak szórakozni és butaságot akar. És ha ez a terved, a Giphy Cam segíthet elérni.

  Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az általuk készített képeket és videókat összeillesztett GIF-animációkkal kombinálják, például szivárványos macskák vagy felső napszemüvegek. Az eredmény egy új GIF, amely annyira furcsa és szórakoztató, mint amilyennek hangzik.

  4. Pattanós mag

  A képszerkesztésről az asztali számítógépeken van Photoshop. És bár rendelkezésre áll egy Photoshop iOS-hez, a mobilhoz legközelebb az erős képszerkesztő csomaghoz tartozik a Snapseed. Ingyenesen letölthető, és mindenkinek ajánlott, aki iPhone-képeket készít.

  Míg a VSCO kiválóan használható szűrők számára, a Snapseed szemcsés fotószerkesztő és -javító eszközökkel van ellátva. A fénykép lényegében bármely részét finomhangolhatja beépített ecsetekkel, és tartalmaz egy sablonrendszert is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy későbbi felhasználásra szűrőkészleteket hozzanak létre.

  3. PicStitch

  Néha nem akarja elrontani Instagram-hírcsatornáját több fényképpel ugyanabban az időben vagy egy eseményről. Bizony, több képet is hozzáadhat egyetlen bejegyzéshez. De van valami bájos a kollázs egyszerűségében.

  Az Instagram saját kollázskészítő alkalmazással rendelkezik, Layout néven. De nehéz legyőzni a harmadik fél PicStitchjét. Az alkalmazás ingyenes, magas besorolású, és több mint 240 különböző elrendezéssel és beépített képszerkesztő csomaggal rendelkezik.

  2. Világítson

  Az Enlight-ot azok a jó emberek készítik, akik fejlesztették a Facetune-t. Ez egy funkciókkal teli fotószerkesztő, mint néhány más alkalmazás a listánkon, de egyedi tulajdonságai miatt saját helyét garantálja. Másrészt nem ingyenes. Tehát fontolja meg, mit keres valójában egy fotószerkesztőben, mielőtt megharapná a golyót.

  Az erőteljes képszerkesztő funkciók mellett az Enlight tartalmaz néhány beépített eszközt, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy képeikből művészi alkotásokat készítsenek. Nehéz megmagyarázni szövegesen, de csak nézze meg ezen eszközök némelyikének eredményét. Bár ez 3,99 dollár, ez az ár megéri a kreatív gondolkodásúak közöttünk.

  1. VSCO

  Az Instagram beépített szűrőket tartalmaz, de már régóta érdekesek vagy egyediek voltak ezek a szűrők. Azóta számos harmadik féltől származó alkalmazás érkezett a hiányosságok pótlására. És kétségtelenül a legjobb alkalmazás bármilyen típusú szűrő alkalmazáshoz a VSCO.

  A VSCO különféle alapértelmezett, kiváló minőségű szűrőket tartalmaz, valamint hatékony fotószerkesztő eszközöket és beillesztett közösségi aspektust. De rengeteg különféle szűrő is megvásárolható, alapvetően biztosítva, hogy soha ne fogyjon el a lehetőségekből.

  Mi a kedvenc Instagram kamera / fotóalkalmazásod?

  Tudassa velünk a megjegyzéseket! Szeretjük megosztani.

  Legutóbbi hozzászólások