Mi a teendő, ha a Netflix nem kompatibilis az iPad készülékével

A Netflix megváltoztatta a világot. Az előfizetéses streaming szolgáltatások manapság uralják a tévét - még az Apple is tervezi a részvételt - és mindez a Netflixnek köszönhető. De ahogy a világ sikít a jövőbe, néhány készülékünk lemarad a porból.

A régebbi eszközökkel rendelkező felhasználók - például az iPad 2 vagy az eredeti iPad mini - jól ismerik ezt az érzést. Nem csak a legfrissebb szoftverfrissítéseket nem tudják futtatni, de az App Store-ból sem tudják letölteni a Netflixet, mert az „nem kompatibilis” az iPadjükkel.

Nehéz naprakészen tartani a legújabb műsorokat a Netflix nélkül. Tehát ebben a bejegyzésben elmagyaráztuk, hogyan lehet még mindig töltse le a Netflix-t iPad-jére, még akkor is, ha azt mondja, hogy nem kompatibilis.

Miért nem kompatibilis a Netflix az iPad készülékemmel?

Az iPadek feldolgozási ereje egyre jobb és jobb.

IPadjét korlátozza a benne lévő feldolgozó chip. Az iPad 2 32 bites A5 chipkel indult, de az idei iPad Pro 64 bites A12X Bionic chipet tartalmaz. A Geekbench szerint ez 15-30-szor olyan erős, mint ami az iPad 2-ben volt!

Amint az Apple technológiája fejlődik, új szoftvereket fejlesztenek ki annak kihasználására. Ez nagyszerű az új készüléktulajdonosok számára, de végül azt jelenti, hogy a régebbi eszközök nem tudnak lépést tartani az új szoftverkiadásokkal.

Annak ellenére, hogy az Apple az idén később tervezi kiadni az iPadOS-t és az iOS 13-at, az iPad 2 továbbra is az iOS 9-re korlátozódik. Egyszerűen nincs ereje a legfrissebb szoftverek futtatásához.

Hova jön a Netflix?

Minden alkalmazásnak frissítésre van szüksége a zavartalan működés érdekében.

Az alkalmazásfejlesztőknek folyamatosan frissíteniük kell alkalmazásaikat, hogy a legújabb szoftverkiadásokkal dolgozhassanak. Amint ez folytatódik, az alkalmazás régebbi verzióit sem tudják fenntartani az elavult szoftverekhez.

Idővel ezek a régebbi verziók egyre több problémát okoznak, amelyek nem javulnak. Végül az alkalmazásfejlesztők teljesen eltávolítják őket a forgalomból. Amikor ez megtörténik, az alkalmazás nem lesz elérhető a régebbi eszközökkel rendelkező felhasználók számára.

Ez majdnem, de nem egészen a Netflix alkalmazással történt.

Milyen szoftverrel kompatibilis a Netflix?

A legújabb Netflix alkalmazás jelenleg támogatja az iOS 11 vagy újabb rendszert. Ha eszközén ennél régebbi szoftver fut, akkor nem töltheti le a Netflix legújabb verzióját az App Store-ból.

Mindazonáltal, amíg a készülékén legalább az iOS 5 fut, lehetséges, hogy továbbra is letöltheti a Netflix régebbi verzióját, amely kompatibilis az iPad szoftverével

Milyen szoftver fut az iPad-en?

Hasznos tudni, hogy jelenleg milyen szoftvert futtat, így megtudhatja, hogy a Netflix elérhető-e az Ön számára. Ezt az iPad Beállítások alkalmazásából teheti meg.

Nyissa meg a Beállítások alkalmazást, és görgessen lefelé az Általános szakasz megkereséséhez. A következő menüben érintse meg a Névjegy elemet az eszközével kapcsolatos információk megtekintéséhez. Keresse meg az aktuális szoftverét ezen az oldalon a „Verzió” vagy a „Szoftververzió” mellett.

A Névjegy oldalon megtudhatja, hogy milyen verziójú szoftvert futtat.

A Netflix legújabb verziója kompatibilis az iOS 11 vagy újabb verzióval. A Netflix korábbi verziói továbbra is elérhetők az iOS 5 vagy újabb rendszeren.

Hogyan tölthetem le a Netflix alkalmazás régebbi verzióit?

A Netflix csak az alkalmazás régebbi verzióit teszi elérhetővé a korábbi felhasználók számára.

Bár a Netflix alkalmazás régebbi verziói továbbra is elérhetők, az App Store áruházból történő letöltéskor üzenetet kaphat: „A Netflix nem kompatibilis ezzel az iPad-del.”

A Netflix ugyanis csak azoknak a felhasználóknak teszi elérhetővé az alkalmazásuk korábbi verzióit, akik már korábban letöltötték azokat.

Ha korábban letöltötte a Netflixet, próbálja meg megtalálni az App Store alkalmazás Vásárolt oldalán. Csak itt lehet beszerezni régebbi verzióit. Kattintson ide, ha a Netflix hiányzik a Vásárolt oldalról.

Amikor megérinti a felhő ikont a Megvásárolt oldalon a Netflix újratöltéséhez, látnia kell egy figyelmeztetést, amely felajánlja az alkalmazás utolsó kompatibilis verzióját. Koppintson a Letöltés, et voila! Megkapja a Netflix egy régi verzióját, amely az iPadjén működik.

Újra le kell töltenie a Netflix-et az App Store Vásárolt oldaláról.

Ne aggódjon, ha még soha nem töltötte le a Netflixet, még mindig van néhány dolog, amit kipróbálhat.

1. Frissítsen Netflix-kompatibilis szoftverre az iPad készülékén

Szinte minden 2012 után kiadott eszköz kompatibilis az iOS 11 vagy újabb verzióval. Ha még nem tette meg, próbálja meg frissíteni iPad készülékét iOS 11 vagy újabb verzióra. A Netflix iPad-re való letöltésének legegyszerűbb módja, ha lehetséges, frissíteni és letölteni a Netflix-et az App Store-ból.

Hogyan tudom frissíteni a szoftvert az iPad-en?

  1. A Wi-Fi használatával csatlakoztathatja iPadjét az internethez. Ellenőrizze, hogy csatlakozik-e egy új weboldal betöltésével a Safari-ba vagy egy videó streamingjével a YouTube-on.
  2. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást, és válassza az Általános> Szoftverfrissítés lehetőséget.
  3. Várja meg, amíg az iPad új frissítéseket keres, letölti és telepíti a rendelkezésre állóakat.

    Ha frissítheti iPadjét iOS 11 vagy újabb verzióra, letöltheti a Netflix legújabb verzióját.

2. Töltse le a Netflix-et kompatibilis szoftvert futtató eszközről

Próbálja meg letölteni a Netflix-et egy kompatibilis eszközről, hogy elérhetővé váljon az iPad készülékén.

Sokunknak több Apple készüléke van: iPad, iPhone és talán iPod touch is. Ha hozzáfér más, iOS 11 vagy újabb rendszert futtató eszközökhöz, töltse le a Netflix szolgáltatást erről az eszközről, hogy az megjelenjen a régebbi iPad vásárolt oldalán.

Bármilyen eszközt is használ, azt kell a Netflix letöltésekor be kell jelentkeznie Apple ID-fiókjába. Ellenkező esetben a Netflix nem jelenik meg az iPad iPad vásárolt listájában.

A Beállítások> App Store menüpontban ellenőrizze azt a fiókot, amelybe minden eszközön be van jelentkezve. Szükség esetén ideiglenesen változtasson fiókokat az újabb Apple eszközön.

3. Töltse le a Netflix-t az iTunes régebbi verziójával

Az iTunes rengeteg változást látott, és most már teljesen ki van lépve. De az iTunes korábbi verziói (12.6.5 vagy korábbi) képesek voltak iOS-alkalmazások letöltésére. Ezzel letöltheti a Netflix szolgáltatást az iTunes alkalmazásból, és megjelenítheti az iPad vásárolt oldalán.

Ha a számítógépén már van iTunes, ellenőrizze, hogy milyen verzióval rendelkezik:

  • Mac-en: Nyissa meg az iTunes alkalmazást, és a menüsoron válassza az iTunes> Az iTunes névjegye lehetőséget.
  • PC-n: Nyissa meg az iTunes alkalmazást, és a menüsoron válassza a Súgó> Az iTunes névjegye lehetőséget.

    A Névjegy ablakból megtudhatja, hogy milyen iTunes verzióval rendelkezik.

Ha rendelkezik az iTunes 12.6.5-ös vagy korábbi verziójával, kattintson ide a Netflix letöltéséhez, és tegye elérhetővé az inkompatibilis iPad-en. Ellenkező esetben kövesse az alábbi lépéseket az iTunes korábbi verziójának telepítéséhez.

Sajnos nem telepítheti az iTunes egy korábbi verzióját, ha a Mac macOS Mojave vagy újabb verziót futtat. Ebben az esetben ragaszkodnia kell a többi általunk javasolt megoldáshoz.

Hogyan telepíthetem az iTunes 12.6.5 vagy korábbi verziót a számítógépemre?

Ha már rendelkezik az iTunes programmal a számítógépén, kövesse ezt a linket az iTunes Media könyvtár biztonsági másolatának létrehozásához. Ez megvédi az iTunes tartalmát attól, hogy felülírja az iTunes második verziója.

Az iTunes 12.6.5 verzióját letöltheti erről az oldalról az Apple webhelyéről. Alternatív megoldásként kattintson ide az iTunes más verzióinak letöltéséhez.

Futtatni kell a számítógépen lévő iTunes meglévő verzióival együtt. De ha nem tudja, kövesse ezt a linket az iTunes teljes eltávolításához. Ezt nem lehet megtenni, ha Mac gépén a macOS Mojave vagy újabb verzió fut.

Hogyan tölthetem le a Netflix-t az iTunes 12.6.5 használatával?

Nyissa meg az iTunes alkalmazást, és válassza a legördülő menü Alkalmazások elemét. Kattintson az App Store gombra, és keresse meg a Netflix szót. Győződjön meg róla, hogy ugyanabba az Apple ID-fiókba van bejelentkezve, amelyet iPadjén használ, majd töltse le a Netflix alkalmazást a számítógépére.

Az iTunes 12.6.5 rendelkezik az App Store beépített verziójával.

Miután az iTunes letöltött Netflix-t, meg kell találnia azt az iPad App Store megvásárolt oldalán.

Reméljük, hogy ez az útmutató segített abban, hogy a Netflix működjön az iPaden, annak ellenére, hogy eredetileg azt állította, hogy nem kompatibilis. Mondja meg nekünk a megjegyzésekben, mi működött az Ön számára, és élvezze a Netflix show-k hatalmas világát, amely az iPad-jén vár!

Legutóbbi hozzászólások