7 must have MMORPGs games for your iPhone

Sokan inkább az iPhone-on játszanak, a sebesség és a hosszú élettartam miatt. Éppen ezért az iPhone kétségtelenül az egyik legjobb telefon az MMORPG vagy Hatalmas többjátékos online szerepjátékok. A játékcégek ezekre a játékokra helyezik a hangsúlyt, mivel olyan sok potenciális játékosról van szó. Ennek eredményeként rengeteg játék közül választhat. Nem számít, milyen játékot szeretsz, mindenképpen találsz valami érdekeset az App Store-ban.

Három olyan játékot is kiemeltünk, amelyek abszolút lenyűgözőek az iPhone 7 és az iPhone 7 plus képernyők retinakijelzőjén. Ezekben az új készülékekben található A10 Fusion chip igazat ad a kiemelt játékokhoz.

A 7 legjobb MMORPG az iPhone-on

  • Klánok összecsapása

Ezt a játékot nem kell bemutatni, mivel annyira népszerűvé vált. Nagyon kiterjedt és versenyképes követése van, olyannyira, hogy ikonikus játékká vált. Teljes szabadságot szabhat saját városának testreszabására, és egy torony rohamstílust is megtervezhet, amikor más helyekre támad. A játék esztétikája, környezete és általános hangulata egyszerűen magával ragadó. A Boom Beach készítői fejlesztették ki, hogy a minőség nagyjából azonos.

  • Börtönvadász 5

Ez a játék 900 darab fegyverrel rendelkezik, és több száz készséggel és technikával rendelkezik. Minden küldetéshez a legjobb varázslatok és felszerelések vannak felszerelve, hogy elsajátítsák azt. Egy szóló számot tartalmaz, ahol szörnyekre és más gazemberekre vadászik összesen 69 küldetés során. Számos olyan környezet van, amellyel szembe kell néznie az út mentén, mint a rusztikus Valen Outpost. Engedélyezhet 3 másik játékosnak, hogy veled együtt játszhassanak, és segíthessenek a küldetéseid teljesítésében. Az út közben gyűjtött zsákmány védelmet igényel a csatlósok és csapdák helyiségei ellen. Ez a játék annyira folyamatban van, hogy minden küldetés után még jobban érdekli majd magát.

  • Avabel

Az Avabel egy másik 3D MMORPG, amely megérdemli a figyelmét. Olyan funkciókat kínál, mint szekvenciális támadások ugrásokkal, sztrájkok kombinációja, szörnyvadászatok. Két mezőt tartalmaz, a Fő tornyot a többjátékos és a Dungeont mind a többjátékos, mind az egyéni játékosok számára. A PvP mód a játékban akár 1000 játékost is képes valós időben játszani, ami megmutatja, mennyire masszív a multiplayer. A játék esztétikája teszi az egyik legjobb multiplayer játékká.

  • Rend és káosz

Messze ez az egy játék nyújt átfogó MMO élményt, főleg a telefonodon. Saját karaktert hoz létre, és a játék 15000 képességet és 8000 felszerelést tartalmaz. 5 versenyen kibővítve felfedezed a Haradont, és közben barátokat és ellenségeket szerzel. Valódi multiplayer lényegben kereskedel dolgokkal, harcolsz párbajokban és kommunikálsz a szövetségesekkel. Fokozott partit hozva növesztheti csapatát verhetetlenné, és meghódíthatja a legendás börtönöket. Mivel 1500 küldetés zárja le a játékot, rengeteg időbe telik, amíg befejezed a játékot.

  • Hihetetlen mesék hősei

A Hihetetlen mesék hősei csodálatos 3D-s környezetet tartalmaznak, amelyet az Unreal Engine 4 vezérel. Viszonylag egyszerűbb játszani, mivel a kezelőszervek egyszerűek, és a kombók sok rugalmasságot kínálnak. Készüljön fel több támadás felszabadítására egyetlen érintéssel, hogy idővel elsajátítsa támadásait, és megtanulja őket egyszerű vezérléssel együtt végrehajtani. A felszerelések széles skálájából választhat a hősök testreszabásához, és akár a bőr megváltoztatásáig is. Kihívhatja az aréna többi játékosát, vagy szeletelhet szörnyeket, és felfedezheti a világot a saját tempójában.

  • Behatolás

Ez a játék a gpa adatok segítségével virtuális világot helyez el a való világon. Ez egy kibontakozó kibővített játék, és egyedülálló abban, hogy valós eseményeket használ a játék epizódjainak kialakításához. Vizuálisan egyszerűnek tűnik, mivel a fő hangsúly a META, ahol a játékosok portálokat tartanak fenn és összeállnak.

  • Királyság hódítása

Ez a játék többféle környezettel rendelkezik, és az iPhone egyik legjobb MMORGP-je. Harcokat, városvezetést és stratégiát kínál. Ha tetszett a Farmville játék, ez a játék mindenképpen vonzó lesz. Farmville-től eltérően te is küzdesz vele, így ez a stratégia és az erő kombinációja. Ez nem annyira népszerű, de annak lennie kell, mivel ez egy finoman megtervezett játék, amely motiválja Önt arra, hogy minél többet kapjon belőle.

A legtöbb ilyen MMORPG ingyenesen letölthető az App Store-ból, így még akkor is, ha nem tetszik a játék, nincs veszteség. Néhány játékban már milliónyi játékos van a világon, míg mások felzárkóznak.

A legnépszerűbb 3 játék az iPhone 7 / iPhone 7 Plus készüléken

Ha új iPhone 7 vagy iPhone 7 plus van, vannak olyan játékok, amelyek életre kelnek ezeken az eszközökön, és érdemes megnézni őket. Ezen új eszközök A10 Fusion chipje komoly feldolgozási teljesítményt és teljesítményt nyújt.

  • Óz Törött Királyság

Ez a játék ingyenesen letölthető, és néhány nagyon komoly, fejlett grafika. Ön vezeti a csatát a Nagy Sötétség ellen, amely árnyékot vetett Oz békés országára. Az Oz legendás hősei - Bádogember, Oroszlán és Madárijesztő félelmetesen néznek ki az új iPhone 7-től, amikor megpróbálják megállítani a felemelkedő gonoszságot, helyreállítani a varázsegyensúlyt és visszaadni a királyságot a dicsőségére. Ez valójában egyike azoknak a játékoknak, amelyeket az Apple bemutatott főcímében.

  • A Luma útja

Az új iPhone 7 / 7+ retina kijelzője igazat ad ennek a játéknak. Látni fogja a csodálatosan megtervezett 3D világokat. Ha a környezetvédelem érdekel, akkor nem fog csalódni ebben a játékban.

  • Geometria háborúk - Nagyon színes és gyors játék, amely csodálatosan néz ki az iPhone 7 plus képernyőn. Lépj be egy olyan trónba, mint a világ, és lőj le tucatnyi őrült színes formát, amelyek utadba kerülnek.

Természetesen sok más cím is megtalálható, például a Rayman Adventures és a Riptide GP: Renegade, amelyeket érdemes kipróbálni új iPhone 7 eszközén.

Ha lelkes játékos vagy, nem fog csalódni ezekben a választásokban.

Vannak-e a többi játékuk, amelyet kipróbálhatott az iPhone 7/7 + készüléken, és amelyek szótlanok maradtak? Kérjük, ossza meg kedvenc játékcímeit az alábbi megjegyzések segítségével.

Legutóbbi hozzászólások