iPhone 7 tartósság, amit tudnia kell

Kulcskarcolások, 7 méteres cseppek, hajlatok és tüzek; Az iPhone 7 mindent elvisel!

Kíváncsi az iPhone 7 tartósságára? Az Apple az iPhone 7-et az eddigi legjobb iPhone-nak nevezi. Ennek az érvelésnek a bizonyítására az emberek tesztelik ennek a legújabb iPhone-nak a szilárdságát. Olyan dolgokat csinálnak iPhone-jukkal, amelyek rémálomnak tűnnek számunkra, rendszeres telefonhasználók számára. Olyan dolgok, mint szándékos karcolás vagy elég magasból történő ledobás. Nos ... valakinek ki kell tesztelnie az egészet, hogy valóban tudjuk, megfelel-e a hype-nak.

Minden további nélkül itt vagyunk ...

Mi van a karcolásokkal?

JerryRigEverything számos helyszíni tesztet hajtott végre az iPhone 7 tartósságán, többek között több objektummal is megvakarta. Végezték a teszteket az iPhone összes alkatrészén, nemcsak a képernyőn, hanem a fényképezőgépen, a kezdőlapon (az érintőpadon), gyakorlatilag az iPhone minden oldalán. Az első teszt, a karcos vizsga Moh keménységi skáláját követi 2-9-től. Van-e az iPhone-nak a malomüveg-képernyője, vagy védett-e a képernyője a kemény és csúnya karcolásoktól? A 2-9-es keménységi skálán az okostelefonok többsége a 6. szinten kezd karcolni. És ugyanígy tett az új iPhone 7 is, amely azt mutatja, hogy ugyanolyan képernyő van, mint egy átlagos okostelefon. Ha iPhone-jaink zafír képernyőkkel érkeznének, akkor talán a 8. vagy 9. szinten karcolódna.

A tesztek során kulcsokat, sőt borotvapengét használtak a hátulján. A fekete fekete iPhone elég jól ellenállt a legfontosabb karcolásoknak, de az éles pengének nem. Tehát kulcsaival vagy érméivel a zsebében az iPhone készülékkel, nem kell aggódnia a karcolások miatt. De ne tartsa túl közel olyan éles dolgokhoz, mint egy fém penge ...

A szilárd állapotú otthoni érintőpadot (korábban home gomb néven ismert) karcolásokkal tesztelték. Az érintőpad nagyon erős, és elkezdett karcolódni a 6. szint felett. De az iPhone képernyője még nem zafír. Ellentétben más okostelefonokkal, amelyek műanyag gombokat használnak otthoni gombjaikhoz, ez a szilárdtest alapú otthoni pad sokkal hosszabb ideig fog tartani. A füldarab fémből készült, következésképpen lényegesen erősebb. Még a helyén is marad, miután borotvapengével megkarcolta de megsérül.

A kamera lencséje meglehetősen erős, és meglepő módon immunis a borotvapengével szemben, de kisebb karcolásokat kapott ... így még mindig nem zafír készült. A kamera mellett a Quad LED True Tone Flash négy LED-del rendelkezik, amelyek világosabbá teszik a vakut. De ez is karcolódik a borotvapengétől. Az iPhone egyéb részei, beleértve a gombokat és az antennasávokat is, meglehetősen masszívak. A műanyag gombok könnyen leesnek vagy meglazulnak, de az iPhone 7 fém gombjai helyben maradnak. Az antennasávok műanyagok, mivel a technológia megköveteli, hogy legyenek, de ellenállnak a kevésbé éles tárgyak karcolódásának.

Érezni az égést

A JerryRigEverything csapata az égési teszttel tesztelte az iPhone 7 tartósságát is. Az iPhone 7 LCD-képernyője körülbelül 10 másodpercig tartott, amikor érintkezett a lánggal. Ezután a pixelek kikapcsolódtak, és az érintkezésbe kerülő terület fekete lett. De hamarabb a képernyő normalizálódott, és remekül működött. Más okostelefon-modelleken, különösen a Samsungon, az érintett területek kifehérednek, és soha nem állnak helyre. Tehát az iPhone 7 sokkal jobban képes ellenállni a lángok okozta égési sérüléseknek. De ez nem jelenti azt, hogy az iPhone túlél egy nagyobb, erősebb és hosszabb tüzet.

A hajlítási teszt

Az iPhone 7 hajlításkor nem túl rugalmas. A keret és a képernyő közötti vízszigetelő ragasztó megszakad, ha nyomást gyakorolnak rá. Maga a telefon elég rugalmas és ellenáll a hajlításnak deelveszíti vízállóságát. Az iPhone-on történő hosszantartó ülés nem ajánlott, mivel ez csökkenti vízállóságát.

Figyeljen tehát azokra az iFolks -okra, akik következetesen a zsebében hordják a telefonjait! Ne felejtse el eltávolítani iPhone készülékét, mielőtt ülne.

A csepp teszt

Az iPhone magasról történő eldobása közel sem ideális. A legtöbb iPhone általában elég törékeny. Az ausztráliai Sydney-ből származó TabTimes-en a csapat tesztelte az új iPhone 7 és iPhone 7 Plus készülékeket a végső csepp teszt érdekében. 12 cseppet hajtottak végre két különböző magasságból (7 láb volt a legmagasabb próbálkozás), és az eredmény meglehetősen meglepő: az iPhone túlélte! Igen, kevés volt a karcolódás és a karcolás. De a képernyő teljesen rendben volt, és nem repedt. Valójában a telefonokat még képernyővel lefelé is ledobták, és ez csak néhány karcolással maradt fenn. Tehát akkor is, ha az iPhone 7 képernyője nem zafír ez még mindig nagyon erős.

Egy tucat csepp után is jól működött az iPhone! Ennek eredményeként elégedettek vagyunk az Apple állításával, miszerint az iPhone 7 valóban robusztus és immunis a leesésre. És szerintünk ez nagyon jó dolog. Mert időről időre csak leeshet a telefonja. És semmi sem rosszabb, mint ha véletlenül elejtünk egy telefont, és örökre megcsókoljuk.

A jogerős ítélet

Mindkét videó szilárd bizonyítékot mutat be arról, hogy az új iPhone 7 tartós, masszív, és ellenáll a kevésbé éles karcolásoknak és akár a lángoknak is. Az iPhone továbbra is az egyik legdrágább okostelefon a piacon. És az kellene legyen elég erős a karcolások és cseppek elviseléséhez, mert nyilvánvalóan senki sem akarja, hogy néhány hónaponként cserélje az iPhone készülékét.

Rex azon van, hogy tesztelje új iPhone 7 készülékét az elmúlt három hétben. Nézze meg Rex véleményét és olvassa el itt: - Az első 2 hét az iPhone 7-gyel

Védje befektetését!

Védelemre van szüksége az új iPhone-hoz? Ha igen, nézze meg ezeket a csodálatos, gyönyörű és Fair Labor által gyártott iPhone és iPad tokokat - KÉSZÜLT AZ USA-ban, közvetlenül Minneapolisból, Minnesotából.

Legutóbbi hozzászólások